Efterlyser Lawsonia Henna
(ni vet det där märket man kunde köpa på apoteket förr)

Färgade håret med henna härom veckan,  Hade i det i 5 timmar innan jag sköljde ur det. (normalt har jag i det över natten men sen Nöffen kom så blir det svårare att göra som förr) Mitt hår var ganska rött innan men jag längtade efter den där intensiva hennaglansen och reflexerna så jag körde en kur.

Well... that was a waste of 5 good hours! Hennan måste ha varit av dålig kvalité. Gul liksom. Det slog ut mitt egna röda och kvar blev en dassig  brun (!!!) färg. Jag blev förtvivlad! Och FÖRBANNAD! Ska det vara så jävla svårt att hitta henna med bra kvalité nuförtiden?

Tvättade genom håret noga noga flera gånger med massa bikarbonat och tio liter balsam och jo.... jag tror jag fick bort det mesta. Nu är håret rött igen... och jakten på den perfekta hennan fortsätter.

--------------------------

Jag och Nöffen idag - 

Maia

Jag är ledsen men jag tror inte att Lawsonias henna produceras längre. Syrran försökte maila dom förut men hennes mail blev rejectade. Verkar inte som om det är nån verksamhet kvar.

Jag beställer henna från hennaboy i england nuförtiden, maroccansk henna, och den ger samma färg på mitt hår som lawsonian gjorde.


Kanske skulle prova den?

ladydahmer

ha! jag har hört om hennaboy! visste inte om kvaliten var bra. får prova!

Linda

Hejsan! Lawsona har funnits till helt nyligen här i Övik att köpa på Naturapoteket, men dom har slagit igen :( Jag har kört i minst ett år på en påse henna man kunde köpa för 15kr på ÖB och den är kanon!! Dock fanns den inte sist jag skulle ha den ... så jag kanske får börja jaga nått annat märke. Och det finns så mycket skitmärken av henna! Har provat flera där det inte blir någn färg ALLS efter flera timmar!! :/

Nikita

När jag får barn i framtiden hoppas jag att jag håller mig lika snygg som du är! (:

daniella

Om du har lika långt och fint hår nu som du hade på denna bild så undrar jag varför du (nästan?) aldrig har utsläppt? jättevackert!Eva Lundquist

Hej du.Visst finns Lawsonia Henna att köpa, både på nätet, i hälsokostaffärer och även andra varuhus.

Helenashenna på nätet säljer henna (dock inte Lawsonias henna.

Om du skriver Lawsonia henna och gogglar på det så får du upp flera förslag.

Att ditt hår blev som det blev kanske beror på alla andra preparat du använde?

Lycka till! :cool:

get

HALLÅHaLLÅ!!Jag köpte häromdagen ett paket Lawsonia henna längst upp på Drottninggatan i Stockholm, i en hyfsat stor "chinese" eller "orientalisk" affär, den går inte att missa. 30 spänn för 100 gram. woop woop.:thumbup:

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog