Åh nej, den pinsamma stalkar-tanten har blivit avslöjad!Jag fick en spam-kommentar idag, dum bekräftelsesökande som jag var gick jag på den. (men herregud de sa att de tyckte min blogg var kall och död! *snyftar*) Jag surfade in på spammarens blogg och svarade på kommentaren. Jag var ju tillåmed trevlig! *kors i taket*

När jag insett att de inte alls menat det de sa utan skrivit samma sak i fler bloggar så kände jag mig skitdum surfade jag tillbaka och påpekade det.Tydligen är jag en stalkare.

Jojomensan. Till och med besatt. *nickar förnumstigt* Tjejerna har tillägnat ett inlägg åt mig, Lady Dahmer, den pinsamma stalkaren. Läs mer här; Stalker of the day

Jag är smickrad ehh... bortgjord/påkommen/eller nåt.  
/hänger med huvudet(psst! Jag tror småtjejerna vill höja statistiken, så därför är jag generös och delar med mig av mina läsare. Seså, ta en titt! Kanske gillar ni det ni ser?)

Jag snokar hos folk
Jag är en av de som alltid tittar snokar i folks badrumsskåp.

Jo jag vet, fy fan vad oförskämt. Jag kan liksom inte låta bli. (Jo det kan jag nog, men jag vill inte)

Så det är väl inte mer än rätt att jag visar upp mitt eget. (och ni som har egen blogg, varför inte visa upp ert?)
(nej jag städade absolut inte innan jag tog kort)

Nuär det kokta fläsket stekt

Blä. Ont i halsen. Och ungen var totaltäppt i näsan hela natten. Snuttasnuttasnutta-SLÄPP-flämtaflämta-snuttasnuttasnutta... osv. I natt blir det nässpray för Nöffen. (om det finns för så små?) Det blir liksom lite panikstämning i sängen när ungen inte kan andas genom näsan.

Och jag? Ja jag har säkerligen fått svininfluensan och kommer att dö. Bara för att jag är så anti vaccinet och resolut vägrar ta det. Haha liksom. Där får du!

Nu har jag iallafall en ursäkt för att vräka i mig benåjerrys. As if det inte räckte med den halva burken jag tröck i mig igår.