Nuär det kokta fläsket stekt

Blä. Ont i halsen. Och ungen var totaltäppt i näsan hela natten. Snuttasnuttasnutta-SLÄPP-flämtaflämta-snuttasnuttasnutta... osv. I natt blir det nässpray för Nöffen. (om det finns för så små?) Det blir liksom lite panikstämning i sängen när ungen inte kan andas genom näsan.

Och jag? Ja jag har säkerligen fått svininfluensan och kommer att dö. Bara för att jag är så anti vaccinet och resolut vägrar ta det. Haha liksom. Där får du!

Nu har jag iallafall en ursäkt för att vräka i mig benåjerrys. As if det inte räckte med den halva burken jag tröck i mig igår.

MimiAmelie

För Ninja's näsa så finns vanligt koksalt på apoteket i sprayflaska, milt, bra och effektivt!Sen låter det som en helt vanlig förkylning... så bädda ner dig och ta det lugnt!/Mimi

zara

Ja det skulle vara kul att höra om vad du tycker om allt som skrivs om svininfluensan och vaccinet osv. Du har ofta rät förnufftiga och tänk värda saker om det mesta :)

mickis

Min kompis sprutade in bröstmjölk i snoken på sin bebis när hon var täppt i näsan, och det hjälpte :S

KalsongMorsan

Jag använde också bröstmjölk som nässpary på mina när de var små :)

Hannah

Ja, hur går det med din LCHF-kost? Själv hade jag min sista vegetariska LCHF-dag igår. Jag tyckte att det var svårt att följa när man är vegetarian.Jag är (tyvärr!) också ett stort B&J's-fan! Har klarat mig utan i 5-6 veckor nu, men vi får se hur länge det dröjer innan jag sitter där och glufsar i mig det igen. Lycka till med både kosten och förkylningen (svininfluensan? ;)).

Danitra

Koksalt och bröstmjölk i all ära men jag föredrar kemikalier när näsan täpper till ordentligt - oavsett om det är jag eller min son.Nezeril finns för småttingar också - köp hem det för säkerhetsskull!

sherlock

Det finns nässpray från 7 mån.. Det svåra är att pricka rätt... ;)

Malin - brandteknologen

Jag skulle också gärna vilja höra dina tankar kring svininfluensavaccinet. Krya på er!

Petra

Bröstmjölk is tha shit. Annars litar jag stenhårt på droger och kemikalier, så köp nässpray åt ungen :)

♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥

Jag var faktiskt och testade mig för svininfluensan idag... får se om 3 dagar om jag har den eller inte. Tror i och för sig att det är jag som överdriver... men känns bra att veta!

Anonym

good! say no to the swine flu vaccine! the swine flu won't kill you but the vaccine will! what would happen if they made it mandatory in sweden, like they're talking about doing in the US, where anyone who doesn't get it will be fined, sent to quarantine camps, treated as a criminal, etc? would you get it then?

LADY DAHMER - Confessions of a Neurotic Attentionwhore

DUCKY -- that would never happen here. :thumbup:

EDS mamman

Hej, för din lilla tjej så finns både Nezeril och koksalt. Välj nezeril om hon är jättetät och om du tror att hon kan ha lite örstygn... alltså ont i öronen. Båda våra två killar har haft öroninflammationer utan att vi märkt det. Vi åkte in pga deras hosta och att dom var slemmig och så visar det sig att båda hade öroninflammaionen.Haha härlig bild hörru! Hoppas ni kryar på er snart! Kramen

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog