Systematiska våldtäkter på våra sjukhus

Ingen har väl missat att ett sjukhus i göteborg systematiskt begått grova övergrepp på nersövda kvinnor? Jag kan inte sluta undra vilka fler sjukhus detta pågår. Eller vad som rört sig i huvudet på de ansvariga.

När man läser vad folk tycker om övergreppen så verkar det vara rätt så många idioter (män) som tycker att vi kvinnor är pryda som inte tycker det är ok att en flock människor rotar runt i våra fittor utan att fråga om lov. Ja herregud! Lite får man väl tåla?

Och när vi ändå är igång och diskuterar prydhet, vad är det med dessa kvinnor som blir drogade och våldtagna? Inte så att de minns nåt ändå, så varför vara så jävla snåla? (och pryda. Inte att förglömma)

Jag är övertygad om att dessa överliberala karlar säkerligen skulle tycka det var supermysigt och helt i sin ordning att ett läkarteam grävde runt i deras rövar utan att fråga. Vem skulle inte det liksom? 


[/sarkasm]

Hade jag varit en av dessa kvinnor så hade jag stämt arslet av sjukhuset. Jag hade anmält samtliga studenter för våldtäkt och jag hade antagligen brukat övervåld på ansvarig läkare.

Vad fanär det för fel på mig egentligen??
Hej har ni hittat hit? Ett inlägg jag skrev 2009 och som idag länkas runt för att bevisa vilken rasist jag är? Jag är utsatt för en smutskastningskampanj och drev så försök vara källkritiska. Jag har tagit bort inlägget. Jag trodde jag raderat alla inlägg med kränkande tillmälen men jag hade missat detta och jag ber om ursäkt för att ni behövde konfronteras med skiten. Jag stå inte bakom det som stod här innan och jag mår dåligt över att jag inte visste bättre då. Jag har skrivit en mer utförlig ursäkt ang. min tidigare rasism och den kan ni läsa här.
Årets chock: barn låter!

Oskars mamma skrek just "håll käften, jag orkar inget mer!" till min glada (men vrålande) unge. Jag visste inte ens vad jag skulle säga utan tog Ninja och gick ut till andra huset. Nu sitter vi här ensamma och min glada unge har blivit ledsen och vill gå tillbaka.

Barn låter.

Oskars familj är experter på att få en att känna sig ivägen, men så här ovälkommen har jag aldrig känt mig. Nu vill jag åka hem till Stockholm.