Systematiska våldtäkter på våra sjukhus

Ingen har väl missat att ett sjukhus i göteborg systematiskt begått grova övergrepp på nersövda kvinnor? Jag kan inte sluta undra vilka fler sjukhus detta pågår. Eller vad som rört sig i huvudet på de ansvariga.

När man läser vad folk tycker om övergreppen så verkar det vara rätt så många idioter (män) som tycker att vi kvinnor är pryda som inte tycker det är ok att en flock människor rotar runt i våra fittor utan att fråga om lov. Ja herregud! Lite får man väl tåla?

Och när vi ändå är igång och diskuterar prydhet, vad är det med dessa kvinnor som blir drogade och våldtagna? Inte så att de minns nåt ändå, så varför vara så jävla snåla? (och pryda. Inte att förglömma)

Jag är övertygad om att dessa överliberala karlar säkerligen skulle tycka det var supermysigt och helt i sin ordning att ett läkarteam grävde runt i deras rövar utan att fråga. Vem skulle inte det liksom? 


[/sarkasm]

Hade jag varit en av dessa kvinnor så hade jag stämt arslet av sjukhuset. Jag hade anmält samtliga studenter för våldtäkt och jag hade antagligen brukat övervåld på ansvarig läkare.