Vad fanär det för fel på mig egentligen??
Hej har ni hittat hit? Ett inlägg jag skrev 2009 och som idag länkas runt för att bevisa vilken rasist jag är? Jag är utsatt för en smutskastningskampanj och drev så försök vara källkritiska. Jag har tagit bort inlägget. Jag trodde jag raderat alla inlägg med kränkande tillmälen men jag hade missat detta och jag ber om ursäkt för att ni behövde konfronteras med skiten. Jag stå inte bakom det som stod här innan och jag mår dåligt över att jag inte visste bättre då. Jag har skrivit en mer utförlig ursäkt ang. min tidigare rasism och den kan ni läsa här.
Linda

oj, vilka avslöjanden du gör..haha.jag tror nog definitivt att man kan lida av någon slags tourettes light, eller vad man ska säga. jag kan ibland också känna mig besatt av vissa förbjudna tankar, såsom död, otrohet och annat dumt. oftast uppenbarar det sig när jag drömmer, och då vet man ju inte riktigt hur man ska tolka det hela.sedan att man är fördomsfull, vem är inte det liksom? jag tycker bara det visar på självinsikt och förståelse att du faktiskt ERKÄNNER det! en del skulle ju hellre dö än att avslöja sina fördomar, trots att de ibland skiner igenom..

Ilahinoor

Åh Tack för att du delar med dig! Jag kan få precis samma grej i huvet. Tänker något jag egentligen inte vill tänka.

Miss C

Haha, jag gör exakt samma sak! Jag kan tänka så om folk jag tycker om också. Typ "FAN VAD FUL DU ÄR!" och sen får jag jättedåligt samvete, för jag tycker absolut inte det egentligen. Men oftast är det om folk jag inte känner som jag tänker så. Sådana där saker man inte ens får tänka som "neger" och "turkäckel". Sen mår jag alltid jättedåligt. Måste vara något med att man lockas av det förbjudna..

Lizzy

Jag tror nog att de flesta människor har någon form av tvångstankar, men det är ju sällan något som man vill erkänna för andra - så alla går väl runt och tror att just dom är lite onormala. Det är normalt att vara onormal om man säger så ;) Ingen är mentalt perfekt.

Anonym

miss C - ja jag tänker så också! "fan din fula apa!" eller typ "jävla FETTO!!!!!!".... usch vad hemsk jag är. Jag MENAR det egentligen inte, men jag kan liksom inte låta blir

Anonym

jag gör samma sak fast jag riktar orden till mej själv. Typ tänker horjävel, fittbajs osv. Jättejobbigt. "kul" att andra också gör så. Ska ta upp det med psykologen btw.

Mother, Married &Twenty

Så har faktiskt aldrig jag tänkt. Däremot får jag ofta obehagliga tvångstankar när jag ser knivar och börjar fundera på olika brott man skulle kunna göra sig skyldig till med dom. Men självklart skulle jag ALDRIG gå från tanke till handling, och det är inte något jag vill göra heller, utan det där är just bara en fix idé.

En tjock katt i en smal värld

Haha, jag gör samma sak ibland. Fastnar på ord liksom. Helt sinnes! :D

Geshiia - mamma till två pojkar

hahahaha så gör både jag och sambon men det är en skillnad mellan mig och sambon, jag tänker tanken men han både tänker det och säger det till mig. Alltså han säger det inte till personerna direkt men går de tex en riktigt fet personen på andra sidan gatan så tänker han tanken och tll mig brukar han säga: ofyfan! Blir jag sådär tjock lova att du skjuter mig!!Går det en mörkhyad förbi så tänker han tanken och säger till mig: fyfan en såndär jävla äcklig juggeturkneger! Blää! eller ja något dylikt säger han och det är faktigst lite roligt, inte att han är otrevlig och tänker och säger dessa saker för det är otrevligt utan att han ens säger det med tanke på att han själv har gått och blivit lite rund och att han själv är halvgrek. ;)

Anonym

*mother. married & 20* -- det gör jag också. Jag har t.o.m skrivit om det här förr.

Vigdis

Hejsan!

Jag lånade ytterligare av dina fina bloggdesigner från Bloggdesign.nu

Lite för "ljus" för att vara mig, men jättefin!

Ha en god fortsättning! ;-)

yenny

Det är för att du tänker på det tror jag.

Glo inte så hemskt på lyktstolpen om du inte vill cykla på den! ;)Botemedel: Schläpp dä bara. *härmar farbror barbro*För recept, kontakta mig.Vänligen

tamara

hello sexy! vill du hjälpa mig med en snabb grej? HTML-kodering u know. har nästan fått till allt rätt, har nämligen flyttat upp tid & datum så att den ska ligga jämsides med rubriken men den gör inte riktigt det, den ligger kanske en cm ovanför rubriken & det är grymt störande. vetinte vart jag ska ändra vad, har lyckats minska mellanrummet något genom att ändra all padding på Entry headers till 0px på varje men det ligger inte fortfarande på samma dashade linje (kolla bloggen så förstår du)skulle verkligen vara jättetacksam om du ville eller bara hade tid en liten sekund för att förklara lite hur man gör (om du själv vet) vore jättesnällt!tacksam för svar i min blogg om det inte är för mycket begärt? kram!

Anna Kaagaard Kristensen

Jag kan tänka jättehemska saker om människor som jag ser på stan, jag skäms knappt, det går liksom under "det man inte vet har man inte ont av" typ.Värre är det att jag kan bli på pissigt humör och säga sakerna högt (hemma alltså).

Caucasiangirl

Geshiia:hahaha va roligt du skrev! Är det min man du pratar om? Han säger ofta såna saker till mig om andra, jag säger men du själv är Kaukasier-mörk alltså :) men nej, det räknas inte :)ärligt talad själv har jag aldrig såna tankar, det är sant, jag lovar :)

Caucasiangirl

oj, vad mycket "smiles" det blev i min kommentar :-d

tamara

nevermind! hittade hur man gjorde! ha de gött!

Emma

Jag lider själv av kyrk-tourettes. Sjunger i kör & vi har ju lite konserter då & då i olika kyrkor...men så fort jag sätter foten i en kyrka så svär jag som det inte finns någon morgondag. Det bara kommer! :blush:

Jessica

du har en rolig blogg :D:love:

emmy

Underbart att du skriver detta. Jag kan bli likadan. Jag blir fan rädd för mig själv. Jag har ju verkligen inga såna åsikter! Det är som en tvångstanke. stört!

Lovisa

det där med kontraneuros och överkompensation har man ju hört om, och jag tror nog det stämmer. man talar väl även om att de största homofoberna i själva verket kan vara gay själva, där ser man en vänd version alltså....

Kaiza

Tourettes följer med motoriska tics, har du såna? Annars är det nog "bara" OCD. Tvångssyndrom. De flesta av oss har ju såna knäppa grejer för oss, men om det ställer till saker för oss i det dagliga livet kallar man det en funktionsnedsättning. Även om det verkar lite komiskt (du beskriver saker och ting så roligt ibland) kan det nog vara jobbigt och energikrävande att tänka såna saker du beskriver, men du säger dem inte eller hur? Du har kontroll...än så länge ;-)

ninja

hahaha förstra gången på din blogg.tycker due stenrätt på de. Himmla rolig blogg och inte ett fel.

arctica86

Har inte nått med saken att göra, men vill bara tacka för en fin blogg du har. Gillar din personlighet (bland annat) jättemycket asså...skulle var fler männishor som du! ;-)

Hälsningar från en norska i härliga sthlm

Veronika

Jag känner igen det där! Däremot har jag, istället för att ha onda tankar, diagnostiserat mig själv med en icke- existerande sjukdom; smärt- tourettes.(Nej, inte i ren hypokondri. På skoj. På skoj, gott folk.)De flesta av oss får ur sig långa svordomsramsor när vi skadar oss på något sätt. Eller i alla fall ett "fan" eller "skit också".Ur denna mun kommer det dock de mest extrema kombinationer av ord, typ fittskav eller liknande. Ja, ni förstår grejen. Oftast är det en radda av tre, fyra lika vackra ordval som dyker upp.Dessa vattenfall av ljud är inte alltid, snarare väldigt sällan, passande. Det är nästan så jag kan vältra mig i skadeglädje gentemot mig själv vid dessa fina, olämpliga tillfällen.

Krakelsprakel

Oh yeah!

Här är en till. Mitt problem är att ibland går mitt filter i sönder, och orden liksom trillar ut också. De är visserligen inte nedvärderande direkt, men väldigt olämpliga...

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog