Att peka med hela handen
Hur uppfattar du mig?Diskussionen med Emma fick mig att tänka lite.... Hur uppfattas jag egentligen? Maken brukar säga att jag har en tendens att verka hotfull och arrogant bara genom sättet jag talar. (tydligt och artikulerande) (fast HAN vet ju att det inte är så... eller ja, jag kan vara väldigt arrogant, men mitt sätt att tala har inget med det att göra!) och jag har fått höra av andra att jag kan verka intensiv, passionerad och hetsig.

Nu har jag ju inget behov av att förändra detta. Jag tycker att jag duger som jag är och det finns ju massvis med människor som faktiskt tycker om mig -- inte TROTS att jag är som jag är utan -- på grund av det! Och jag vill inte kompromissa med min personlighet för att alla ska tycka om mig (även om jag har det där inre idiotiska behovet av att bli älskad av ALLA) för det betyder att jag skulle behöva bli en sån där vek liten ja-sägare utan egna åsikter. (Du vet vilken typ jag menar, den där lite osynliga människan som alltid håller med, alltid stryker dig medhårs och klappar ditt ego.)

Men jag undrar HUR pass missförstådd jag är...? Om jag nu är det. Uppfattas jag som arg och elak? Hatisk och sur? Missnöjd och bitter? Jag hoppas inte det! För det är ju verkligen tvärtom! Jag är den gladaste människan jag vet! Och framförallt äckligt lycklig! Och nöjd med livet, med tillvaron, med ALLT!
Anaiah

Mitt första intryck av dig var att du var stolt, passionerad och intelligent, en sån där människa som de flesta strävar efter att bli någon gång i livet och nu när jag känner dig bättre kan jag konstatera att min uppfattning stämde. :-)

SOFIA

vilken söt ninja! =)

Hannah

Jag tycker ärligt talat att du verkar underbar (om jag får säga min mening!). Du har nog allt som jag söker hos en vän (eller pojkvän!) tex. Jag gillar människor som tänker ett steg längre och ifrågasätter inlärda roller, som står för det de tycker och ryter till när något är fel. Jag tycker att du verkar intelligent och rolig, helt enkelt! (fast det kanske beror på att vi har mycket värderingar och åsikter som stämmer överens!?) Jaja. Det var mitt kärleksbrev! ;)

Lady Dahmer

mera mera!!! stryker egot

allvarligt -- tack för alla snälla ord! varm

Alexandra

Jag uppfattar dig som en person som står för sin åsikt , envis i sin sak , passionerad för de saker som intresserar dig & j-vligt rolig :)

Din blogg är underbar & mycket av din personlighet visas ju , det är min bild iallfall :D

mammabecka

En del av det här har jag redan sagt, men eftersom du frågar så...

Jag tycker att du är intelligent, häftig, rolig och framförallt att du verkar vara en underbar kvinna som gärna tar hand om andra (men samtidigt dig själv) och står för vad du tycker.

Du ger dig in i diskussioner och vill gärna ha din åsikt sagd, du lyssnar/läser till vad andra har att säga och ger alltid den andra parten en ärlig chans att säga vad h-n själv tycker och tänker.

Du kan hålla en diskussion på en mogen nivå, utan att "gå till attack" och är gärna trevlig men också väldigt bestämd. Jag gillar det! Jag gillar dig!

Hittils har jag inte märkt av någon negativ egenskap hos dig. Det är bra att vara envis, bestämd och samtidigt trevlig, godhjärtad och omhändertagande.

kram


emelie

som redan nämnt; mitt intryck är att du är intelligent, att du trivs med dig själv och att du står för dina åsikter. en sån människa man skulle vilja vara alltså. (:

Andie

Det finns väl inget värre än en massa JA-sägare. Jag tror att det finns de som blir provocerade av dig på grund av att de uppfattar dig som en vagel i sitt öga eftersom du skriver det du känner för och att du dessutom står för dina åsikter! Jag tycker att det är bra att det finns människor som dig som inte är rädda för att ha åsikter.

Lady Dahmer

underbara ord från underbara människor!

kramar

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog