Gårdagen i bilder
Hemma. Äntligen.(Givetvis så tas korten när jag är i mitt esse. Jag äter svullar.)(nakenfisar på tomten)(kvällspromenad ner till Dellen)(första doppet)(Ninjan gillar att bada)(Roligt!)
jennie

vad mysigt det ser ut :) jag älskar hälsingland.. härstammar från alfta :)

Anaiah

Härliga bilder! Man blir avundsjuk!

Bröllopsbloggen

hoppas ni haft en toppenhelgkram

Linda

det ser helt underbart ut... jag vill också ut på landet jööö..

har ni mycket mygg däruppe?

Rosie

Åhh jag har min slækt från Færila (tror de stavas så) och från Stråsjø! Underbar natur och det ser verkligen hærligt ut!

Elisabet

Hur vågar du lägga ut bilder på nakna barn... spelar ingen roll att du har cencurerat, det är mumma för peddosarna ändå (och rätt många rumpor blottas ju). Visst det är ditt val men jag skulle aldrig göra det. Fina bilder dock. :-)

~Lena~

Ahh vilken hemlangtan jag fick nu.. !! Om 5 veckor ar jag antligen dar oxa. Hoppas ni har det jattemysigt! :-)

kramar

Petra

Om nån sitter och finner nakna barn i bloggar som njutbart, så vad ska man göra åt det? Så länge de inte är i kontakt med barnet, så anser jag att det inte finns så mycket annat att göra än att beklaga. Man kan inte skydda sig, ska inte skydda sig mot allt med panik som ledord.

lady dahmer

ang. peddosar --- jag cencurerar inte pga av dem. Jag cencurerar för att Ninja själv inte godkänt att jag postar bilder på hennes genitalier.Jag har en hel del kunskap om just sexualbrottslingar och kan berätta VAD som är mumma för pedofiler. Visst, nakna barn i alla ära -- men det en pedofil tänder på är inte kroppar eller kön.Det är oskuldsfullhet, barnasinne, barn.Att lägga ut bilder på sitt barn klädd i supergulliga barnsliga kläder typ rosa tyllklänning med pippitofsar är mycket mer erotiskt ur ett pedofilperspektiv. Att visa upp barn som just barn.Vill jag skydda Ninja helt så ska jag inte posta bilder alls. Men hon lider ju inte av att nån nånstans KANSKE tycker att hon är vacker nog att runka åt. (dessutom är det väldigt ovanligt med pedofiler som tänder på SÅ unga barn som Ninja.):-)

Anonym

rättelse -- visst är nakna barn och könsorgan också tändande, det jag menar är att det inte är huvudsaken i en pedofil läggning.

lady dahmer

Sen är det ju större chans att det sitter nån i buskarna utanför dagis eller lekparken eller att nån hänger på badet/stranden och flåsar i hemlighet åt min dotter.Pedofiler dras ju till områden där barn befinner sig. ATt de skulle sitta och läsa just MIN blogg i hopp om att jag KANSKE postar en bild på min dotter naken.... det känns som en ganska långsökt tanke. ;-)

Elisabet

Nej det är ingen långsökt tanke.. det är faktiskt mer långsökt att pedofiler står utanför dagis. Fula gubben vid dagis är en myt. Verkligheten är att de just sitter på internet och letar efter bilder, i allafall idag, med den nya tekniken. Bloggar är otroligt vanligt för dem att leta på, var annars hittar man mängder med bilder på oskuldsfulla söta små barn liksom.

(har också rätt mycket koll på sexualbrottslingar... men vad du sa om nakenhet och könsorgan visste jag inte)

Förstår din poäng, själv tycker jag dock fortfarande att det känns obehagligt.

Visst kan pedofiler dregla i parken, på stranden, i affären, överallt annars, men det kan man ju liksom inte göra så mycket åt (om man inte vill stänga in barnen a´la Joseph Fritzl). Att de dreglar över bilder på internet kan man däremot göra nåt åt.

lady dahmer

Jo, internet är de nya jaktmarkerna.Men ska vi prata om risker så är det farligare för Ninja att umgås med sina manliga släktingar. De flesta barn som faller offer för övergrepp blir utsatta - inte av en pedofil - utan av s.k. "tillfällesbrottslingar" och i de flesta fallen så är det en anhörig. (antingen släkting eller vän till familjen)

Elisabet

Ja det har du rätt i (såklart).

Och med det i åtanke så är man fan inte trygg någonstans.

Och då kan man lika gärna slänga ut nakenbilder på internet också.Fan va jobbigt att va mamma! Speciellt det här med pedofiler och övergrepp gör mig helt sjukt nojjig. ;-(

sara

såg att du gick på lchf-diet och tänkte bara tips om en bok som heter fettskrämd! :) Har hjälpt mig en hel del! :)

Vanilla

Jättefina bilder! Sverige när det är som allra bäst! :-)

Anonym

looks like a gorgeous place! and you and ninja make such a cute colourful pair!

lady dahmer

elisabet -- jag märker själv av en ordentlig paranoia. Det är hemskt. Jag kommer på mig själv att misstänka alla karlar i min närhet. Jag har nog för mycket dålig erfarenhet.Mamma hade ju vänner hon litade på, s.k ordentliga karlar, men som egentligen var perversa svin. Men ingen skulle trott mig om jag berättat.Nu är jag orolig för att nån i min närhet ska vara en sån.Jag kan säga - och jag får nog kritik för detta (om du minns mitt inlägg om män på dagis) - att jag kommer antagligen aldrig låta en av våra manliga vänner sitta barnvakt. Inte för att jag tror att de är perversa, för det gör jag inte. Utan för att jag är rädd att jag har fel. :blush:

Sofie

Vad mysigt det ser ut!

Längtar nästan till nästa år då sonen är lite större så man kan hitta på mer saker! :

Marita

Hej! Varför har du lagt ut nakenbilder på de här småttingarna? Som vuxen vill man ju inte bli exploaterad på det här sättet och jag tänker nog inte så mycket på pedofiler och andra med lite "skum" läggning utan snarare på att man kränker barnens rätt till ett privatliv. De kan ju vara nakna utan att alla ögon på internet blir en del av det.

Ha en bra dag!!! Du tar väl inte illa upp för det är inget illa menat.

Lena

Det är ganska respektlöst mot ungar att lägga ut nakenbilder. Du äger inte deras kroppar och de borde själva få avgöra när de vill strippa offentligt. Om du inte är pryd så strippa själv. Det är en helt annan sak men du leker fri ande men låter ditt barn visa sitt nakna underliv

LADY DAHMER

lena go fuck yourself. Jag visar inga underliv.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog