Jag jämför helt enkelt inte mig själv med fotoredigerade fotomodeller

Fick en kommentar:
*s* Hej Tingeling! -- du kan inte ha läst min blogg länge...? Om det är det intrycket jag har gett dig menar jag.  


Nej, jag känner mig inte otillräcklig och nej jag är absolut inte för lat för att ta hand om mitt yttre! Tvärtom, jag är väldigt noga med min hud och mitt hår och vad jag använder för produkter, förmodligen mer än gemene man. Jag har aldrig träffat en man som läser en massa tidningar för att lära sig hur man tillfredsställer en kvinna.
Jag vet även att jag duger precis som jag är. Visst jag har mina svaga stunder då jag känner mig ful eller tjock, who hasnt liksom, men i det stora hela så är jag tillfreds med vem jag är.  Jag är ju snygg som fan, tillräckligt sexig och behöver inte läsa en massa knep för att veta hur jag ska tillfredsställa min man i sängen. Han är så nöjd ändå! Kåt och glad är liksom det enda kravet han haft.

Jag har dessutom aldrig träffat en man som läst en massa tidningar för att lära sig hur man tillfredsställer en kvinna och de har lyckats jävligt bra ändå!


Jag har helt enkelt andra prioriteringar och intressen.


Att vara kritisk handlar inte alltid om avundsjuka
Det som dock irriterar mig med din kommentar är det gamla vanliga struntpratet att om man kritiserar nåt så handlar det alltid om avundsjuka. Jag kritiserar inte cosmo eller veckorevyn p.g.a att jag tycker det är jobbigt att se vackra människor. Klart som fan att jag blir avundsjuk då och då, men det är inget jag sticker under stol med.  Och jag känner mig definitvt inte hotad av andra kvinnor.

Jag jämför helt enkelt inte mig själv med fotoredigerade fotomodeller. Och jag tycker det är tragiskt att så många tjejer gör det.

Jag kritiserar skiten för att jag helt enkelt tycker att det är... wait for it..... skit. Objektifierande, förtryckande skit som får unga tjejer att tro att de måste anpassa sig för att duga. Som får unga tjejer att tro att deras värde hänger på om de lyckas fixa en kille eller inte. Som får unga tjejer att tro att de måste vara några jävla akrobatiska horor i sängen för att kunna behålla sin killar.

Så nej, jag har varken ångest ELLER känner mig otillräcklig på det viset. Hade det varit fallet så kan jag lova att jag hade erkänt det OCH skrivit ett inlägg om det. 

Men det hade du ju vetat om du följt min blogg ett tag. ;-)


osminkad, oredigerad och fantastiskt snygg!