Tvåtusen sätt att tillfredsställa en man
Finns det verkligen nån vuxen kvinna som får ut nåt av skräptidningar som Cosmopolitan eller Veckorevyn? Det är ju det sämsta jävla 50-tals dravvlet som möjligtvis kan attrahera en tonåring.

En massa skit om "så får du en snygg kropp, svält och späk dig men var samtidigt nöjd med dig själv" till "tvåtusen sätt att suga av din kille så han blir nöjd och glad och inte dumpar dig för det är ju det viktigaste som finns" eller "så blir du en perfekt flickvän, du vill väl inte bli dumpad?"

Femi-nazin i mig vill lyncha ansvariga utgivare för att de förolämpar kvinnor landet runt med denna skit. Idiotförklarar oss. Och lär våra tonårstjejer att anpassa sig efter ett sjukt ideal. Fuck ansvar liksom. Fuck vara en bra förebild. Kan man tjäna pengar på osäkra kvinnor så vaj not.

Jag läser den här just nu:


/tant
Kiki


Jag ler bara ler, därför att jag stod igår imataffärn och fingrade på tidningarna. Var sugen på att köpa någon, det är så sällan. Men jag kunde bara inte. Jag är 26 och det kändes inte som att det fanns någon som riktar sig till min ålder. Veckorevyn och co känns lite väl tonåring och m magasin känns som till för pensionärer. Ändå var det den sistnämnda som tilltalade mig mest, men sen fick jag ekon i skallen från mina jämnåriga "vänner" som ständigt påminner mig om hur trist och "vuxen" jag är.

Jag hatar att man inte får lov att vara 26 år och bete sig som vuxen.


Är det bara jag som känner så tro...?

Det är som om den sorgliga, rosa prinsessklänningen i tre storlekar för liten... ska på mig med, fast jag inte vill...

Malin

Mmm kan inte annat än hålla med.. man blir hjärntvättad av såna skit tidningar.. ännu värre är att de publicerat bilder på nakna barn.. det gör mig ännu mer irriterad som motståndare till publicering av just nakna barn i media..

nina

instämmer fullkomligen. jag blir förbannad av de där jävla tidningarna. de borde ligga högst upp i sånna där blå lådor med varningstext istället för "för honom" "för dej som vill försämra din självkänsla och bli förnedrad" eller nått sånt.


camilla

haha så sant ju!


håller med dig fullt ut.


ena stunden gör du så för att på bästa sätt gå ner i vikt.


i andra numret är det ett helt annat sätt.


nu ska du se ut så här.


men va nöjd med dig själv haha..

hoppas du får en bra dag

nina

jag saknar kategorin "ala småbarnsmorsa". gillade den!

Lady Humpalot - fun & fearless

När läste du veckorevyn sist om jag får fråga? :-) Här tycker jag faktiskt att du har helt fel, VR är en av få tjejtidningar idag som skriver om annat än bara yta & kläder.. läst ngn krönika av Hanna Arnhög som har sexspalten? underbar människa.. Tidningen har blivit så sjukt mycket bättre efter att Ebba Von Sydow försvann, det är faktiskt sant..

karolin

haha ja det ju sant ju! Ändå springer jag som en jäkla kapplöpningshäst till tidnigsstället för att så fort nya hänt bild eller veckans nu har kommit ut haha. Jag gissar att skvaller och skitsnack är min stora passion. (okej inte riktigt men nästan)

Sandra

Haha, du är så skön. Jag älskar din blogg! Skriv mera mera meraaaaaaaaaaaaa!

Anna Kaagaard Kristensen

Jag älskar cosmopolitan :D Den är korkad men den roar mig, jag tar det med en stor nypa salt. Jag är dock en riktigt usel "cosmo girl" Ha ha :D

Du skulle ha läst FHM, den tycker jag dumförklarade killar/män å det grövsta, det var lättklädda tjejer, flygpansmotorer, bilar, halv porriga helt påhittade "riktiga tjejer berättar" historier, den tidningen fick cosmopolitn att framstå som värsta vetenskaps magasinet :D

Maia

Nä usch, jag lägger inte en bloody spänn på nån dam/kvinna/tjej/mammatidning - tycker de bara är fulla med reklam och halvarslade och helkorkade artiklar (som OCKSÅ är reklam, fast undercover). Boring!

Däremot köper jag sporadiskt vetenskaps/historia- och musiktidningar (ja e nördig) :)

Tingeling

Bara för att du är för lat för att ta hand om ditt yttre och har ångest över att se snygga unga kvinnor i tidningar som cosmopolitan.


Klart man vill ta hand om sitt yttre precis som man vill ta hand om sitt inre. Välvårdad själ så varför inte ett välvårdat yttre? Och jag läser gärna om knep för hur jag kan tillfredsstlälla min man på nya sätt precis som han tillfredsställer och överraskar mig. Det är du som verkar snarare ha ångest över att du känner dig otillräcklig.

Diana

Precis som att den du läser just nu är så mycket bättre, samma skräp fast för vuxna kvinnor....


Nä, jag tycker du ska prova en annan tidning, tror dock den inte finns ute i handeln- hittade den på vårdcentralen. JUNIA heter den, grymt bra!! Tror iofs att den e "kristen" eller nåt men det kan man försöka bortse från.....om man nu inte finner det intressant.

Lady Dahmer

Diana -- jag tycker faktiskt att den ÄR mycket bättre. Fast jag köper den inte själv. (denna fick jag av grannen)

lady humpalot -- nu var det iofs ett år sen sist (vi hade dem på jobbet i fikarummet) men jag tror inte att den skulle locka mig speciellt mycket nu heller. Får ta en titt nästa gång jag går till affärn och komma med ett utlåtande efter det!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog