Konstiga biverkningar

Asså.... när jag ser nån göra illa sig riktigt ordentligt så får jag typ ont i... eh... ja... snippan. Det typ ilar till och känns obehagligt.

Normalt?

Angelica

Guud så cool header :love:hur gör man så att det finns smilisar vid kommentarsrutan?Är det meningen att ha hr under armen på bilden längst bort?:question:

Josefin

Jag får ont i ljumskarna och inåt snippan. Har fått förklarat för mig att det är kroppens sätt att göra sig beredd för fara, det sprutas ut adrenalin och vissa känner det väldigt tydlig. Känns helknäppt :-)

Ilahinoor

Hahhahah ! Ja är det verkligen meningen med hår under armen?;-P

pubes

en gång fick jag sockerdricka (alltså typ "myror") i muttan. DET var en helmysko feeling! Hela muttan domnade bort och det kändes som om den inte fanns längre! ja, ett sidospår bara..gud va konstigt det lät med sockerdricka i muttan. men hoppas du förstår! :)

Malin - brandteknologen

Ilahinoor sa vad jag tänkte =)

Marky

Jag får ont i låren..och vad jag förstått så är det ganska vanligt...där du får ont var dock något nytt för mig iaf .

Linda

haha.. min bästa kompis har samma grej som du.

själv får jag ont i knävecken, faktiskt. alla har vi våra egenheter :cool:

Jempa

Jag lärde mig nån gång att det där har med chakran att göra.. Samma sak som det är väldigt nära att du gör dig illa ordentligt, typ håller på att bli påkörd eller liknande, då ska det ila till där, för det är livschakrat tror jag.En tjock katt i en smal värld

Haha, jag får exakt likadant! :-O

Emma

Jag får likadant! Det känns som om den typ kryper ihop på nåt sätt

Mellblomman

låter lite weird faktiskt ^^

Ewa

Jag får samma känsla jag med! :-d Som att den kryper ihop lite är en utmärkt beskrivning. Ont skulle jag inte kalla det, men lite obehagligt kanske.

Heidi

Det är väl lite som att killar (de flesta efter vad jag har lagt märke till) automatiskt drar ihop benen, viker sig dubbelt eller håller för skrevet när de ser någon annan kille/man göra illa sig i SITT skrev.. ;)Själv får jag en ilning från revbenen ner mot magen inåt på ett ungefär. Finfint.

Carol

Jag blev sådär efter att jag fått barn. Har åtminstone inget minne av att jag skulle ha känt det innan dess.

KalsongMorsan

På mig drar det i livmodern! Det ilar som 17.

Teskedsmamman Magdis

När killar slår sig riktigt ordentligt så reagerar kroppen med att dra in testiklarna i kroppen - skyddsmekanism - kanske den kvinnliga versionen?? Låsa snippan?

Cassandra

jag förstår dig!

När jag ser blod eller någon som gör sig illa eller ett sår då får jag fruktansvärt ont i skithålet! det tar ett bra tag innan jag kan sitta igen efter att jag sett något sånt, sjukt men så är det! :-P

Nicole

Så får jag fast i rumpan och ner mot benen, obehagligt som bara den att sitta ner då! :P

Evelina

Känner igen det där. Så kan jag faktiskt känna när jag blir riktigt arg eller irriterad också! Och som "pubes" skrev så har också jag fått "myror i fittan". Oerhört märklig känsla.

Marie-Louise

Jag måste erkänna, jag känner likadant det ilar till och gör lite småont typ. Jag har alltid trott att jag varit ensam om att känna så och därför aldrig vågat fråga någon annan :-(

Sandra

Händer mig när jag blir arg. När jag läser nyheter om något helgalet som gör mig arg eller när jag får räkningar i brevlådan - verkar bara komma när det är ångestrelaterat på något vis. Undrar varför det är så? Någon som har nån vetenskaplig förklaring? (den där med chakra gick inte riktigt hem hos mig):-P

Sara

hahah samma här:D:love:

Jessica-tre killar och en tjej

Gud vad mysko, haha! Jag kan ju säga att själv får jag inte ont någonstans, däremot kan jag få svårt att andas om någon gör illa sig, så att kolla på Amerivas Funniest Home Videos eller liknande där de slår sig halvt fördärvade är ganska förenat med andnöd, knepigt nog.Ser att du har fått in smileys här, jag har ett smileypaket nedladdat som jag skulle vilja lägga in på min blogg, har du tid o lust att förklara hur man gör det? Har letat efter någon som kan ett längre tag nu, men det verkar vara få som kan.. Inte ens Milo som gav mig länken till smileysarna och som själv har det på sin blogg visste hur det ska gå till, då hon själv fått ta hjälp till det. Lite trist att ha dem men inte kunna använda dem.Tack för morgonens skratt oavsett om du vill hjälpa mig eller ej.

Jessica

pf

Hhaha jag får också typ sådär, det känns i snippan och typ ryggen, som om det kryper en mass myror där, helskumt!

Petra

Hmmm.. Normalt? Är det samma som vanligt bland gemene man? I sådana fall är nog svaret nej.

Men alla har vi våra små egenheter. =)

Vill verkligen va anonym

Jag fick samma reaktion när jag en gång hittade ett lik när jag var ensam ut och gick i skogen.. Kändes minst sagt som en knasig reaktion av kroppen för det var verkligen en obehaglig upplevelse, jag var helt skräckslagen, och hjärtat bultade och jag kunde knappt andas. Vad skönt att man inte är ensam, TACK!

Beatrice

Hahahah jag också! Fast mest bara ibland. Allra oftast får jag ont i samma kroppsdel som personen skadar sig i.

Schnauser

Hej LD!Har kollat runt i din blogg som jag fått upp ögonen för via FL-tävlingen: Fl´s bästa bloggare.Jag har nyligen blivit intresserad av att vara med naturlig mot mig själv då det gäller hygien/skönhetsvård. Det började med menskoppen, fortsatte med noo poo och jag har nyligen köpt ett kristalldeo-stick. Så jag vill tacka för de goda tipsen på din blogg om naturligare kroppsvård. Ska nu kvista ner till Apoteket och köpa ricinolja till ansiktsttvätten och socker/olja till bodyscrub. :-)/Schnauser

patruska

hahaha ni e fan sjuka. har aldrig varit med om eller hört talats om nått liknande

Sandra

Faktiskt brukat ilandet i muttan hända mig också när jag ser att folk gör sig illa. Tips; Se inte scarred på MTV :rolleyes:

Anonym

det blir så på mig med fast i fisringen

Nyårsmamman

Nej, aldrig där just. Men i hälarna! Så fort någon slår sig eller jag ser blod (är aningen skraj för just det) så får jag så ont i hälarna att jag knappt kan gå. Alla har alltid skrattat åt mig för det...

Åsa

Jag lider av exakt samma sak.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog