Lördag hela veckan?

Vi gick på affärn. Det är ju liksom Lördag och vi har bestämt oss för att införa lördagsgodis. En mycket bra idé tycker jag!Maken ba; Jo, men du åt ju glass igår. Och i förrgår. Nu får du lägga upp kvittot på bloggen och photoshoppa ett gristryne på dig själv.

Han fattar ju ingenting! Vi börjar ju givetvis med vårt nya system IDAG.Jaha.... då var man tvungen att börja röra på fläsket.

(Ja hujedamej, hur ska det här gå?)
De ringde, och panikslagen gick jag med på allt de sa. Jahaaaa.... jag slipper uppsigningsavgiften? Ja men det låter ju jättebra... Jaha, om jag signar upp NU? På en gång? Maken i bakgrunden ba; "Nu blir du lurad!" å ja ba; "Men tyst då!"

Men nu jävlar ska jag bli snygg!

Nej då, den här gången är annorlunda. Inte alls som den där stairmastern, träningscykeln och roddmaskinen som ligger och dammar i nåt förråd nånstans... och absolut inte som de där tre träningskorten jag aldrig använde. Eller yogamattan i Nöffens tält. Eller pilatesbollen på balkongen. Eller hantlarna som ligger här bredvid datorn.

*ugh*asså... det är bilden till VÄNSTER som är 'shoppad. Ba så ni vet. That's mah story and I'm sticking with it!

Man lär sig förhoppningsvis av misstaget

Jo jag köpte ju en stol till Ninja förra veckan.

Förra veckan. Smaka på det.

F ö r r a   v e c k a n.

Misstag ett? Jag köpte den på IKEA. Stället som bara tillverkar SKIT. (och kom inte dragandes med hur just DU gillar ikea, för isåfall tänker jag dra slutsatsen att du aldrig stött på kvalité eller att dina krav kring möbler inte är speciellt höga. Ikea ÄR skit. Det är inte subjektivt, det är facking fakta.)

Misstag två? Jag utgick från att den skulle gå att använda. Jo jag vet det var lite naivt av mig. Alla vet ju att stolar är till för prydnad.

JÄVLA SKITFAN DÅ! Nu måste jag typ klistra ihop skiten (för skruvhålen går ju inte att använda igen) och hoppas den håller för tja... typ att Ninja sitter på den?