Man lär sig förhoppningsvis av misstaget

Jo jag köpte ju en stol till Ninja förra veckan.

Förra veckan. Smaka på det.

F ö r r a   v e c k a n.

Misstag ett? Jag köpte den på IKEA. Stället som bara tillverkar SKIT. (och kom inte dragandes med hur just DU gillar ikea, för isåfall tänker jag dra slutsatsen att du aldrig stött på kvalité eller att dina krav kring möbler inte är speciellt höga. Ikea ÄR skit. Det är inte subjektivt, det är facking fakta.)

Misstag två? Jag utgick från att den skulle gå att använda. Jo jag vet det var lite naivt av mig. Alla vet ju att stolar är till för prydnad.

JÄVLA SKITFAN DÅ! Nu måste jag typ klistra ihop skiten (för skruvhålen går ju inte att använda igen) och hoppas den håller för tja... typ att Ninja sitter på den?

bea

Hejsan måste bara fråga om lady dahmer är ett nick som du tagit dig baserat på serimördaren Jeffrey Dahmer? va lite nyfiken då du brevväxlar med mördare eller om du har andra koplingar till namnet dahmer.giggar din blogg, och aj lite naivt att tro att ikea ska hålla specielt länge. ;P

Miralin

Varför inte reklamera den och köpa en ny på nån annan affär? Verkar bättre än att försöka limma ihop skiten....

Lady Dahmer

BEA -- titta till vänster i min header! ;-) (en bild på jeff)MIRALIN -- va fan, det är skitkrångligt att ta sig till ikea. Detta var FÖRSTA besöket sen ungen föddes.

OZENA - tells it like it is!

Samma hände Minous stol, hon har ju en likadan. Det är skruvarna som är för korta där under. Jag spikade fast sitsen istället ;-)

jess

ååå satckare då hahaha förlåt att jag skrattar men IKEA är nog mer bättre än JUSK som vinglar, och man måste sätta vinklar i hörnen på deras bokhyllor för att dom inte ska glida till sidan.

:)

men Ikea är inte bäst, men bra på mycket annat... :)

Ginny

Hahhahahahhahaha :-) Men du? Skrev du inte att du fick en massa skruvar över? Typ 6 st? Kanske hade funkat bättre MED dessa :-D Fan, vad roligt!

Tessan

men det ser ju alla att det där är en prynadsstol. att sätta dockor på, på sin höjd ;-)

Anonym

men har du nu suttit sönder Ninjas stol?

Ida

Jag älskar din blogg. Jordnära och äkta. TACK!

Andie

Eller så åker du tillbaks till Ikeat där du köpte den och ber om pengarna tillbaka. Om du nu har sparat kvittot det vill säga.

Sessan

Reklamera den så du får pengarna tillbaka.

Teskedsmamman Magdis

Eller så är man en ordentlig kvinna och plockar fram skruvdragaren, nya träskruv och bättre bläck... och så ser man till att ungen får jobba LITE hårdare för att få väck skiten ;-)

Bea

såg bilden nu så då drar jag den slut statsen.

hehe ibland e man blind.

Bibbi

Kan det inte ha något att göra med att du glömde fyra skruvar? Du skrev något sånt i inlägget när du stolt hade meckat ihop stoalen? :-P

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog