En lagom bullfitta med hängiga läppar tack!

Fan vad less jag är på alla tusen trådar på FL med rubriken "Killar, hur ser er drömfitta ut?" Oftast skrivna av nåt osäkert litet våp med bekräftelseissues way bigger than mine som undrar om hennes inre blygdläppar är för stora.

Och jag ba; VEM FAN BRYR SIG?!

Och sen läser jag Katrins blogginlägg och sätter kaffet i halsen. (ok, jag ljuger - det var tårta från gårdagen men ändå) Tydligen så beror den höga skilsmässostatistiken på att kvinnor inte rakar fittan. *nickar*

Det ska bli intressant att se vad människan har att säga när Bimbo Bingo går vidare till nästa fruntimmer.

Nej, jag fattar inte. Vem fan bryr sig hur fittan ser ut så länge den är ren och fungerar? Karln ska väl för fan vara tacksam att han ens får vara där och pilla? Jävla trams!

Och hur jävla osäker är man inte om man känner att man behöver ett svar på den frågan? Hur kommer man ens på att fundera på det? Shit - köp en självhjälpsbok istället för oroa dig vad en ev. karl tycker om just ditt underliv.


/Fettfittan 

Dagens No Poo

Innan jag började köra No Poo fullt ut så var jag den eviga sökaren av den perfekta ansiktsskrubben. Jag provade allt från billigt skit till dyrare produkter och trodde mig vara nöjd med Biotherms och Cliniques.

Men sen så upptäckte jag ricinoljan och bikarbonaten (världens bästa superGUDOMLIGA ansiktsskrubb) och jag var i himmelriket. Bättre skrubb för trynet finns inte.

Men igår så provade jag en ny variant som jag hört mycket positivt om. Ricinolja och Askorbinsyra, och wow - jag blev imponerad. Skillnaden mellan bikarbonatskrubben och den här är att askorbinsyran är porsammandragande. Och det syntes.

Så ni vet du. Prova!

Ikväll om jag har tid så ska jag prova ett nytt recept jag fått nys om. Mer om det då.


Skrubben?

Häll lite olja (HELST ricinolja, eftersom att den drar ur smuts, men har man inte den så går det bra med nån annan) i handen, blanda i lite bikarbonat eller askorbinsyra så det blir en smet. Skrubba ansiktet med detta en stund och skölj sedan.