Intressanta kroppsfunktioner

Asså va FAN!?? Det slår aldrig fel; så fort jag tar en Treo så börjar jag blöda i snippan igen. Avslaget är nästan slut, bara liiiite lite lite lite pytte-gult i bindan.

Tills jag tar en treo. Störtflod liksom. Blod och slem. Massvis.

Asså jag VET ju att Treo kan fördröja läkande och förtunna blodet, men ska det verkligen gå baklänges? Jag har ju läkt ju! Vadå, går såret upp igen då eller??

"Så sluta upp med treon då"
tänker ni säkert. Maken har redan idiotförklarat mig efter tredje rundan och jag fattar väl att det är lösningen... men när migränen hägrar och treon ligger där och glittrar och jag inte är gravid längre... ja då är det svårt att motstå; "bara en!" liksom.

/irriterad och fascinerad och frustrerad


Mallis B

Det är för att det är blodförtunnande. Acetylicalsyra är boven.

Marlene B

Såg nu att du redan visste det, jaja.

Men det där är väl normalt annars, att man tror att det gått över och sedan så börjar det om igen. Så hade jag med yngre dottern iallafall.

Apan satt i granen

Funkar det inte med något annat? Då? Uhhh! Det vore hemskt om såret löstes upp mot treo. Vilken grej.Hoppas huvudvärken försvinner.

Beyond Eternity

Hur kommer det sig att du tar treo alls när du ammar?

LADY DAHMER

BE1. två treo är bättre än sex alvedon

2. kan man dricka alkohol när man ammar utan att det påverkar barnet så kan man dricka treo. Det är helt ofarigt.

LADY DAHMER

apan - nej tyvärr. treo är det enda som funkar.

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Nej inte kan det väl lösa upp nått. Men kanske är det bara lite lite sår kvar som inte fullständigt läkt å att det är det som blöder.Alltså, jag har aldrig tagit en TREO i hela mitt liv. Inte för att jag undvikit det, utan för att vi alltid kört med alvedon och ipren helt enkelt. Nu på senare tid har jag kommit i kontakt med fler stycken som är mer eller mindre beroende av Treo. Vad är det MED denna glittrande drog?

Kanske något man ska börja med när kruppen känns klen?

Jessica

Det är koffeinet man är beroende av:thumbdown:/beroende av tre

Tess

Förstår verkligen längtan efter lindring vid migrän eller smärta. Själv glysar jag på mina värktabletter och tänker att "när jag slutat amma...då äntligen en lindring" :-)

Mina

Treo är blodförtunnande därför ska man inte ta det om man opeteras etc. Så där kan du ha förklaringen. Ta en alvedon.

Tingeling

Kaffedrickande hjälper, även något varmt om huvudet (typ gärna en varm bovetekudde innanför en mössa)

Annars har jag fått naproxen av min läkare (hjälper om man är precis nästan på väg att få migrän), det är inte blodförtunnande.

Har även fått frystorkade migräntabletter som hjälper väldigt bra. Hade samma problem som du, men jag börjar blöda från lite fler olika ställen.

Gå till läkaren så kommer du få hjälp.

johanna

Hahahaha, alltså du är så jävla skadad. LOVE IT! Sjukt skön blogg förresten, kan inte fatta att jag inte upptäckt den förrän nu. Jag gillar för övrigt att du inte rakar dig under armarna, det är snyggt med kvinnlig behåring. Jag hade inte gjort det heller om det inte hade vart så att jag har rött armhålehår.. Det spelar ingen roll vad folk säger, nobody likes a gingerkid!

Flodin

Prova Aspirin istället eller någon annan verktablett i brusform med paracetamol.Aspirin innehåller visserligen också acetylsalicylsyra som är blodförtunnande men sammansättningen kan ändå vara olik från den i Treo, det kanske kan påverka såpass så det inte blöder. Andra brustabletter med paracetamol kan funka istället för de i tablett form då brustabletter tas upp snabbare och mer effektivare av kroppen. Annars kanske det är värt att prova Zumo eller andra migräntabletter som inte ska påverka kroppen mer än migränen.

Malin

Johanna, joho rött hår är ju sketasnyggt!!!Doitdoit! :D

LM

Alvedon är också blodförtunnande, så det är inge bättre komplement. Fick jag lära mig då jag tatuerade mig, har 30% av kroppen täckt men aldrig knapprat alvedon innan vilket jag var tvungen pga huvudvärk. Blödde som en gris.

ellinor

uhu! migrän är det värsta som finns. Det är så olika vad som fungerar bäst. För mig är naproxen och alvedon samtidigt det allra bästa. Och i absoluta nödfall nåt med acetylsalicylsyra också.

Martina

Åh...älskar Treo! Har också migrän och har provat säkert ett 20-tal olika migränmediciner (inkl nässpray, frystorkade mediciner, pulssänkande medicin, akupunktur, massage...you name it, I´ve tried it liksom) men det var först när jag testade Treo comp som det verkligen hjälpte. Har haft väldigt svårt med brustabletter så därför provade jag Treo sist, men har lärt mig nu. Citodon kan hjälpa också men då blir jag blir helt väck istället, men hellre det än ont.

Anonym

Vill tipsa om kombinationen Diklofenak T (Voltaren T) och panodil. Ta maxdos av båda (ok du kan säkert ta 50mg av diklofenaken men jag vill egentligen inte tipsa officiellt om det ;)). Det har hjälpt mig. Annars gillar jag också treo... Fast jag tar det mest vid generell huvudvärk, mer diklo+panodil vid migrän.

peone

oj, det var konstigt :-s

Frida

Zomig och en vetekudde, att lägga över huvudet, som legat i frysen (en kall alltså :)) är det enda som hjälper när jag har migrän.

Gaymasen

YUMMY! HAHA!Och ja, det kan ju bara VARA ett måste. ;D

erika

Att ta alvedon eller treo när jag har migrän är som att knapra sockerpiller. Vänta ut skiten är det enda som hjälper mig tyvärr.Men är det verkligen så att kan man dricka alkohol när man ammar? (bara nyfiken)

mumlin

Hej babe =)

Har du provat Eeze?? Treo var liksom det enda för mig oxå..men jag blir beroende och måste ta den igen och igen.. Nu kör jag med Eeze och är såå lycklig, på mig rinner värk och yrsel bara iväg och man säger som i reklamen -Aaaah :D Kraam

hanna

Usch, Treo mot migrän kan bli farligt. Det är ju väldigt beroendeframkallande. Min mamma fastnade i ett flerårigt tablettberoende för att hon käkade Treo mot migrän. Hon har lärt sig nu. Jag brukar ta Eeze mot min migrän. Eller Zomig! Zomig är awesome men dyyyyrt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog