...

Nej, det blev inget från Matador. Inte för att jag har världens starkaste karaktär utan för att det var stängt. De öppnar ju vid elva ju. *grrr* Men lika bra det egentligen för jag vet ju att jag INTE kommer kunna hålla mig när de nya Molo-lurvarna kommer till hösten och med två troll så kan det bli lite kostsamt.

Istället blev det Subwaymackor till mig och Christie och sen en heldag med gnälltrollet som är extra jävla jobbig och gnällig och klängig nuförtiden. Eller så är det jag som har extra kort tålamod. Svårt att vara pedagogisk och en sådär fantastiskt förälder när man är stor som ett hus, svettas som en gnu och mår skitilla hela jävla tiden.

/blä

(Jag ska sluta gnälla. Jag lovar. Snart.)

Materialistmammans tisdagsmorgon

Nu ska jag strax dra in på Söder. Okristlig tid givetvis men man är ju ändå uppe med innan tuppen nu för ti'n så why not liksom. (Kan inte sova)

Jag ska till Toni & Guy och toppa håret. Lika bra att passa på, för när Ninja kom så dröjde det väldigt länge innan det gick att lämna henne ensam med sin (skräckslagne) far.

Jag har dock drömmar om en heldag på ett spa, bli bortskämd och uppassad. Finns det några som är ok med bebisar tro? Kan man amma samtidigt som man får en ansiktsbehandling eller en pedikyr? Kan pappa sitta och titta på när man får en massage? *drömmer* Varför har jag inte gjort det tidigare?

Men nu blir det klippning. Nån milimeter typ för jag vill inte ha kort hår längre. Sen kanske, bara kaaaanske, jag tar vägen förbi Matador när jag ska hem.  Bara för att titta. Har inte råd. Bara titta. Kanske finns det några nya Molo-lurvar? Eller nåt småfolk i liten storlek? Fast jag ska ju bara titta.

Det bådar inte gott

....dessutom så har jag täta förvärkar. I ryggen. Enbart. Ganska jobbigt med andra ord. Fan, unge - varför ska du vara vänstervänd?? Man kan typ gå med förvärkar i veckor va?

/gnäll