Det bådar inte gott

....dessutom så har jag täta förvärkar. I ryggen. Enbart. Ganska jobbigt med andra ord. Fan, unge - varför ska du vara vänstervänd?? Man kan typ gå med förvärkar i veckor va?

/gnäll

Jannice

Jag gick med förvärkar i 2 veckor med sista barnet (kom 2 april). Helt normalt..men ovant då jag aldrig haft så med mina 3 andra barn. Ta en alvedon och lägg dig och vila, och se om det går över. Gör det inte det, så är det kanske på G?! ler

Fia

Jag hade förvärkar från Onsdag till Söndag med pojken. Innan hade jag inget alls. Det måste ju vara väldigt olika det där från graviditet till graviditet men chansen finns ju att du är vid slutet av tunneln och ser ljuset nu. Man kanske ska hålla tummarna för att det är så. :)

Carin

Har en bekant som gått med förvärkar i snart tre veckor, och fortfarande ingen unge i sikte...

Hoppas att du slipper det.

Tessan

jag hade sådana ordentliga förvärkar på nätterna i vecka 37-38 att jag trodde att nu NU är det PÅ GÅNG!!! jag klockade & hade mig, låg vaken ett par timmar per natt. men nej. Siggan kom ju ett par dar efter BF. sjukt frustrerande när kroppen jävlas med en så där.

Åsa

Ja, förvärkar kan man gå med lääänge MEN det kan ju också vara på gång. Håller tummarna för det! Jag var beräknad samma datum som du, fast 2008, och jag gick över 10 dagar. 24e juli kom hon, så jag vet verkligen hur det är att vara höggravid i denna värme. Håller somsagt tummarna för att det är på riktigt.

Sandra af Munkakvarn

Hoppas den trillar ut snart. Nu hade jag inte ens hälften lika jobbigt sista tiden som du verkar ha men jag känner ändå igen det där. Man är så less på sin gravidmage och känner sig som att man ska spricka.

Jossan

Jag har BF på torsdag och har gått med förvärkar sedan vecka 30, täta och smärtsamma sedan 1 juni så ja ... man kan gå ett tag :-O, barnmorskan har hela tiden sagt att hon e säker på att bebisen kommer tidigt ... jo tjena ... jag har tappar hoppet om det :-O !

Anaiah

Fördelen är väl att latensfasen kan börja tidigare då, så att det går snabbare sen när förlossningen sätter igång.

Förhoppningsvis kan du se lite positivt i det. Drömde förresten härom natten att ungen hade kommit :) Snart så...

Tina Wedin

Jag har haft förvärkar nu och är i vecka 26, så ja man kan gå många veckor med det ;-)

Sillan

Medan du väntar på ungjäkeln, skulle tycka det vore jätteintressant att höra hur du förerett Ninja för syskon. Du kan ju så mycket om pedagogik, så jag tänker att du säger assmarta saker :-D

T Y P J U L I A

Såg att du gjort Egoinasmammas-design. Gör du designer mot betalning, eller? :)

Sophie

Ja, jag brukar ha förvärkar ungefär halva graviditeten när jag är på tjocken.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog