Materialistmammans tisdagsmorgon

Nu ska jag strax dra in på Söder. Okristlig tid givetvis men man är ju ändå uppe med innan tuppen nu för ti'n så why not liksom. (Kan inte sova)

Jag ska till Toni & Guy och toppa håret. Lika bra att passa på, för när Ninja kom så dröjde det väldigt länge innan det gick att lämna henne ensam med sin (skräckslagne) far.

Jag har dock drömmar om en heldag på ett spa, bli bortskämd och uppassad. Finns det några som är ok med bebisar tro? Kan man amma samtidigt som man får en ansiktsbehandling eller en pedikyr? Kan pappa sitta och titta på när man får en massage? *drömmer* Varför har jag inte gjort det tidigare?

Men nu blir det klippning. Nån milimeter typ för jag vill inte ha kort hår längre. Sen kanske, bara kaaaanske, jag tar vägen förbi Matador när jag ska hem.  Bara för att titta. Har inte råd. Bara titta. Kanske finns det några nya Molo-lurvar? Eller nåt småfolk i liten storlek? Fast jag ska ju bara titta.

Nina Ruthström - bloggar från spinnsidan

Bara titta...pyttsan ;-)

Skabli skoj å se vad du kommer hem med

Anonym

Hej! Jag har länkat detta inlägg http://ladydahmer.blogg.se/lchf/2009/september/lady-dahmerska-oopsies.html

i min blogg, är det inte ok tar jag bort den.

Du har en inspirerande blogg!

Sofi

Dom borde helt klart uppfinna ett mamma+barn spa :) Jag vet att det finns en frisör i Stockholm med barnpassning i alla fall, tror Bambi var där en gång i alla fall om jag minns rätt så skrev hon nog om det på sin blogg då.♥ ♥ ♥ BAMBI - nybliven 2-barnsmamma!! ♥ ♥ ♥

Hihi.. som jag skrev har ju Matador 30% rabatt just nu... men jag har inte vågat mig in där ännu.Sofi Det stämmer! Jag var där en gång. En utav mina gamla elever är ju den som jobbar som barnvakt. :)Så säg till LD om du vill ha tips om frisör med barnpassning!

Amanda & Oscar

Aaahhh Matador är ju som himmelriket.. om man har mycket pengar när man är där :-d

Sara

Vet att Storhogna Spa i Jämtland har mamma/barn spa

Kanske vore nått?

Teskedsmamman Magdis

Mamma-barn-spa... Det hade varit nåt det.....Måste nog också klippa mig snart...

Apan

Låter härligt. Jag tror att Hasseludden erbjuder familjespa. Japanskt bad. Säg till om du slår till och vill ha sällskap. Ses vi imorgon?

Kelly

Sitter här och plöjer igenom VART ENDA blogginlägg jag kommer över, och råkade då alltså stöta på detta. Vet inte om det är så att du/familjen fortfarande vore intresserad av att åka på SPA där det finns möjlighet att ta med barnen, men Vildmarkshotellet (Kolmården) erbjuder detta! Har sedan mars jobbat där, och vi har behandlingar för bara barnen till och med. Och så klart även sådana för hela familjen. I och med att djurparken och alla dess attraktioner lockar så pass mycket barnfamiljer såg man helt enkelt till att utforma behandlingar som passar alla. Absolut rekommenderade! Skickar med en länk till hemsidan som du kan kika på, och fundera lite på om det är något som fortfarande är av intresse!http://www.kolmarden.com/Vildmarkshotellet/Lista-for-behandlingar/Mvh Kelly

Kelly

Kanske ska förtydliga att det är vart enda blogginlägg i just din blogg haha ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog