Jobbigt i vardagen

Men åh vad det suger stjärt när man knappat in ALLA OCR-nummer och alla siffror som behövs och när man ska signera så visar det sig att ungj*veln har knappat in fel pin femhundraelva gånger och blockerat dosan.

/FAAAAAN

Anaiah

Därför gömmer vi våra dosor... ;-)

linjes

Japp vi med:thumbup: gömmer dom alltså

Emma

När jag var liten jobbade min mamma på soc, och de hade larmdosor som såg ut ungefär som dagens bankdosor. Jag trodde det var typ en miniräknare eller nåt så jag tryckte hejvilt på den när hon var ute ur rummet en stund. Helt plötsligt kom typ 100 soc-tanter springande och slet upp dörren. CHOCK! De trodde det var nån druggie som gått bananas på morsan därinne och så sitter en ensam unge därinne. Alla var lika chockade tror jag...

Anonym

Men har du nordea så finns allt du knappat in kvar nästa gång du loggar in ;) Jobbigt med låst dosa bara :( Jag fick blackout och spärrade min ega personliga kod, till snabbinloggningen, suck.

Jävla Jenny

A meh. Jag såg en kompis på Åhléns i går och höll nästan på att hälsa innan jag kom på att nä, vi känner ju inte varann så det hade ju blivit konstigt.

Så jag hejar här istället.Hej!

tobys.se - En släng av ADHD och hjärnsläpp

Haha det hände mig också.Bodde med en kompis ett tag medan jag letade lägenhet, hennes dotter på 2.5 år hittade min dosa och lekte med den :DBlev chockad när jag sedan försökte betala hyran på internet och dosan inte fungerade :P

sandra med tre ungarna

Då är det jobbigt.

Riktigt jobbigt!

Linda

Ja men fy det där suger rejält. Hänt mig en gång också. Men inte för att jag inte gömde dosan utan för att dottra min är expertklättrare och hittar allt hon vill pilla på oavsett vart vi lägger det. Funderar på ett kassaskåp med knapplås!!

nina

SKIT!

Anaiah

Linda, akta så att knapplåset till kassaskåpet inte låser sig när din dotter sitter och knappar på den ^_^

Linda

@: Anaiah : Tänkte jag inte ens på. Hmm skall fundera ut nåt smart där då!!

näääa

Jag ändrade texten lite på designen jag lånade av dig! Är det ok? ;-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog