Dag 06– Om det här vore min sista dag

Om jag ska vara helt realistsisk så hade jag antagligen slösat bort den på ångestattacker, panik, gråt och tandagnisslan. Jag hade antagligen haft sån jävla dödsångest att jag inte skulle kunna tänka klart.

Jag vill gärna tänka tanken att jag skulle tillbringa den med min familj. Bara vara. Njuta. Berätta för dem att jag älskar dem. Avsluta allt oavslutat och knyta ihop säcken so-to-speak. Vara så där cool och mild och lugn och allvetandes som kvinnor ofta är i filmer när de vet att de ska dö.

Och tänk om det nu var så att jorden skulle gå under; Shit fatta PANIKEN!?! Jag skulle springa runt som en skållad råtta och förmodligen bruka våld mot mina stackars medmänniskor och varit så där allmänt förjävlig. (Är inte ilska en av de första reaktionerna vid kris?) 

Bara tanken på att lämna mina barn ger mig panik. Att dö ifrån dem. Att leva för mig själv har blivit sekundärt, nu vill jag leva för dem.

Isabelle

Shit.. Jag vill verkligen inte tänka på vad jag skulle göra om jag visste att jag skulle dö inom en snar framtid.. tänk de som fått dödsdomen pga sjukdom..."Ja du har ungefär ett halvår kvar att leva."PANIK.En Liten Emma

Jag håller med ovanstående kommentar.. Panik, panik, PANIK!!!Veronika

Fattar precis, jag får panik över att jag kanske ska dö om typ 40 år redan NU... stackars min dotter liksom, ingen mamma :-(

pubes

Nej det är bättre att inget veta. Däremot om man skulle få veta att "idag är min sista dag i livet" och ha dom där panikångestattackerna som du beskriver, sen INTE dö, då tror jag man skulle få sån livsglädje och förbättrad livskvalité än vad man har nu. :)

Fröet

Haha, håller med! :DAnonym

Jag är inte heller så där jätte insatt i världens undergång - men kanske skulle du av vetskapen att du bara hade t ex 48 timmar tills Jorden skulle klyvas och spinna loss i rymden, bli helt lugn och avslappnad, helt rofylld och till och med trygg. Inte så lätt att veta.

Mrs_A, Mom and the city

Tack för den apsnygga designen till min blogg!It´s lovely :)

Jennifer

Håller också på med 30 dagars utmaningen, eller för att vara ärlig så började jag idag. Gillar att du rört om lite i temaområdena! :D ska bli spännande att följa!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog