... nu går jag å lägger mig!Jag blir alltid så där neurotiskt överambitiös när det vankas födelsedagar. Jag tror jag försöker överkompensera för min egen barndoms ensamhet och uteblivna barnkalas. (trauma) Jag vill ju liksom skapa den här perfekta barndomen.

Maken tycker jag är helt psyko men han är ju den där pojken som väcktes med frukost på sängen ackompanjerad av ett "ja må han leva". Vad fan vet han liksom?

prinsessanadia

Jag är likadan. Fast inte med barnfödelsedagar, eftersom att jag inte har några.. barn alltså.Men alltid när det vankas jul, eller födelsedagar, eller någon annan tillstälning så överprester jag. I julas bakade jag åt ett helt kompani, typ. Gav bort flera lådor till alla i familjen, och även flera lådor till svärföräldrarna. Tror också det har med att jag kopmenserar för att jag aldrig fick sånt när jag var liten. Kan faktiskt inte minnas en enda gång min mamma bakade, inte ens när det var något man skulle ha med till skolan, hon köpte alltid färdigt. Tydligen ett trauma eftersom att jag är överambitiös när det gäller såna saker.

hon 18, han 44

Hahaha, jag blir också så där. Vill dessutom jämt leka mer än nödvändigt när det kommer till dekoreringen. hahahaBuff

Kan du inte skriva lite om hur det funkar för ninja på fsk?

tangirrl

Vilka färgglada och fina chokladbollar! Kan du inte slänga ut receptet på regnbågsmuffinsen? Jag har letat på nete men hittar inte hur man gör!!

Hoppas ni får en kalas- dag! (höhö)

Den rabiata orakade flat-feministen Fanny

Det där känner jag igen. Jag sätter förvisso sjukt låg vikt vid födelsedagar men jag tror absolut att den som inte blivit uppvaktad som liten värderar det mycket högre senare.Emma

Himla fina chokladbollar i vilket fall! :)

Therese

Gud vad goda chokladbollarna ser ut!!! Hur har det förresten gått i bildtävlingen? Förstod att du skickat in ett nytt bidrag då dina ben int egodkändes (?) Men hur har det gått sen?MansonDust

Här är det tvärtom. Alltså, barnens pappa fick typ strumpor & sen var det inget mer. Jag fick tårta på sängen & sen var det kalas hela dagen lång tills jag var 16! Ändå är det JAG som är noga med att barnen ska firas.

Johanna - Tvåbarnsmamman mitt i kaoset

Hoppas kalaset blev toppen!Till detta inlägg kan jag bara skriva att du låter inte psyko, utan som en fin omtänksam mamma.

Jag gör likadant, allt som varit kaos för mej när jag var barn försöker jag undvika i mina barns uppväxt, vill inte att dom ska se tillbaka på den med ångest utan minnas och glädjas.Kram på dej!

boosse

Jag ska nog inte säga någoti förväg här men jag har på känn att det kommer att vara samma här. Visst, hela familjen var samlad och jag fick fina presenter men aldrig ett barn, fick aldrig ha ett sk barnkalas. Vill ungen min bjuda hela sin kommande förskoleklass, varsegod!Papriika

Meh... När man har barn så är det liksom lite mening att man ska skämma bort ungen med ett jätte sött kalas! Älskar din blogg btw

:love:

Cilla

Du är ingenting jämfört med mig...Jag ägnade i princip sammanlagt ett dygn åt att skapa den perfekta svampbob fyrkant-tårtan förra året då monstret fyllde två. Maken trodde jag skulle få en panikångestattack när byxorna inte riktigt blev perfekta. Men inte fan åts den enorma tvättsvampen upp inte. "Mamma, den är inge god!" Nehej, men ursäkta så j***la mycket att jag lägger ner min själ i att skapa den perfekta födelsedagen åt dig fast jag vet att du bara vill öppna paket och brottas med dina kompisar :-P. Var är tacksamheten liksom?Anonym

Här är det som hos MansonDust, jag har alltid blivit firad, killen har en radda med besvikelser istället för födelsedagar. Jag försöker lära honom att det är roligt att fylla år och nåt att se fram emot och fixar som tusan. På min födelsedag, typ en blomma och ett grattis... Frustration, men jag kämpar vidare, nån dag ska jag få paket och tårta till frukost igen!

Andie

Jag förstår vad du snackar om!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog