Jag fick nog inte så många pussar som barn...Jag kände egentligen inget speciellt. Inte att jag blev utittad eller uppmärksammad. Mest obehag ur en bekvämlighetsfaktor. Jag är inte van vid smink och den lämnar en tung och tjock känsla efter sig. Att ha läppstift är krävande såvida man inte har ambitioner att se ut som fan.

Och jag märkte att det inte går att pussa barnen och det var svårt! Så vardagsläppar går bort för min del. jag vill kunna pussa och lukta och kladda på min barn utan att ja... kladda på dem.

Läppstiftet dagen till ära blev Christian Diors 999 Celebrity Red. Fantastiskt krämigt och rött rött rött. Satt nästan hela dagen. (behövdes inte bättras på efter lunch!)

Elin Albertsson

Vilka sööta bilder :D

Sara

Vilken uppdatering! :thumbup: Kul att se nya inlägg varje gång man ramlar in här. Jag använder ofta smink, men just läppstift har jag väldigt svårt för. Känns som sagt kladdigt och måste hållas efter. Tacka vet jag Försvarets hudsalva, speciellt såhär i vintertid.

Fina bilder! Tamlin ser lite chockad ut, men ack så söt!

stina

Exakt sådär hade min unge sett ut om jag vatt med idag..Johanna

Trots obekvämlighetskänslan så är du en av de få människorna som passar utmärkt i rött läppstift, så jag säger det igen. Skitsnygg är du!Noname

Imponerad! Jag är inte heller mycket för smink och just läppstift har jag extra svårt för... och rött?

Tycker det är skitsnyggt och jag har försökt flera gånger att ha det, men bangat och tvättat av det i sista sekund. Mesigt eller hur?Och fanskap vad du passar i det! :)

Hannele

Tycker i alla fall du passade jättebra i röda läppar! :)

Zelda

Vad fina ni är!

Du passade verkligen i det röda läppstiftet också.

:thumbup:

agnes

du är så modig! :D

och du & tamlin är så jäkla söta!

Elin Astrid

Haha, det är lite skämmigt att erkänna men jag blir fan starstruck när du kommenterar på min lilla skitblogg. Men jag tycker samtidigt det är fantastiskt att bloggandet har öppnat dörrar för personliga och "vanliga" förebilder och där hamnar verkligen du.

BTW är du också vrålhet i röda läppar. Men det kan som du säger vara väldigt opraktiskt, speciellt när man ska äta eller pussas.

Sanna

Vad var "meningen" med röda läppar-uppdraget? :D jätteseg (?)Anonym

åh så fint :D

KAJSA.

Den sista bilden är så otroligt vacker.Maria.

Det är farligt att kika in hos dig med dina goa barn!Även om jag redan har fem så blir jag sugen på ännu en när jag ser din lille knodd.:) Jättefina bilder och du utstrålar sådan värme.Har läst ikapp många av dina inlägg och du borde verkligen bli publicerad, som en kontrast till alla böcker som många andra kändis småbarnsmammor ger ut och bara lämnar en med olust för man inte åker till New York eller struttar runt smal efter förlossning i någon outfit så som många av kvinnorna i "Mama". Jag tror du har något som många skulle identifiera sig med och gärna skulle vilja läsa. Fundera på det!:)Amelie

Ja, jag fattar inte det där med läppstift när man har pussvänliga barn.

Prinsessans dagbok Josefine har oftast läppstift på sig när hon tar kort på sig och barnen hemma.

Undrar hur hon gör? -Vänta lite barn,mamma ska bara ta på sig läppstift sen kan vi gosa framför kameran!

Usch för barn nedkladdade med läppstift hela tiden.Daeminimon

Alltså, Tamlin med läppstiftsmärke...:love:Hur go som helst!

ruina

Ja, om man nu inte brukar sminka sig så är ju kanske inte läppstift det bekvämaste att dra på sig, haha! Jag sminkar mig typ jämt, men tycker ändå att läppstift är kladdigt och lite överkurs ;-)

Kaiza

Det var ruskigt snyggt!

Latifa

herregud vilken söt bebis, och vad söta NI är tillsammans!! jag älskar din blogg, du är fan bäst!

Jessica - PCT

Reaktioner:

Brorsan sa "är du krigsmålad på en måndag?"

Killen på Teknikmagasinet gav mig en komplimang, men jag tänker nog tro att det inte var på grund av röda läpparna : )

POjkvännen undrade om han också fick röda läppar.

elin

trots att du ska undvika det i framtiden så måste man ju få påpeka att det var riktigt tjusigt på dig! (och bilderna är så otroligt mysiga!)

Mimmi

Vad fin du är i rött läppstift... gorgeous!

Tahira Faye

Haha, ja. Min son har börjat klaga på mitt läppstift nu. Jag brukar pussa honom och sedan snabbt ta med en servett, men det blir kletigt säger Spike så nu är det Lypsyl som gäller de flesta dagar.Min mamma envisas för övrigt fortfarande med att pussa både mig och Spike med läppstift. Det är rätt störigt faktiskt.bella

snygg du är människa!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog