Rundtur hos mormor Dahmer

Vi var hos morsan en sväng innan vi åkte tillbaka till Stockholm. Jag passade på att filma lite i hennes hysteriskt proppfulla hus. Morsan är en loppismänniska och handlar på sig en hel del saker. Att hon gift sig med en annan samlare gör inte saken bättre.

lisawho

Hihi vad roligt att se! Måste bara säga att du har en väldigt mammig-röst (postitivt) och jag känner mig lite som om jag vore liten, eller hur jag ska beskriva det, hhihi!

Snigelpicka

Skoj att se :thumbup: Ha en bra kväll

Snigelpicka

Skoj att se :thumbup: Ha en bra kväll.

Teskedsmamman Svartlok

Jag fick ge upp efter toan, blev åksjuk.... får ta det i små korta snuttar :cool:

Sara

Oj vad det gick undan, blev nästan yr i huvudet! Men det är kul att se hur folk bor, din mamma hade snygga tavlor :thumbup:

Linnea

Heter alla greken Anastasia? (för det var väl det du hade undertecknat med?) :-P

Nea

Mysigt ju! Både jag och min mamma är loppis galningar ^-^ Haha och bor i en två tillsammans! Hos oss kan man snacka mycket prylar! Men jag ursäktar mig alltid med att jag faktiskt ska flytta hemifrån en dag, och då kommer jag behöva dom, haha

Cecilia

Vilket underbart hus för ungarna att härja runt i! Massa "hemliga" lådar att öppna, små saker att undersöka och perfekt att leka kurragömma :) Hade älskat ett sådant hus när jag var liten! Finns det en rolig vind där man kan leta efter skatter också?!

A-E

Men gud vad fint! Älskar när folk har massor med saker som man kan titta på, vad är meningen med minimalism och tomrum liksom? :D

Jaowl

:love:. Efter ha sett och lärt känna din mamma vars sin personlighet inne i sitt charmiga och mysiga hem. Kanske lite alltför mycket saker, men ju intressantare!

Lorissa Lovebomb

Ljuvligt, sakerna gör det intressant när det inte är tvångsmässigt :)

Tina

Hahah, skrattade högt när du visade den där färgglada väggprydnaden och blev så äcklad så kameran skakade och när du sa "what the fuck..." :D

Anonym

No offense men det där var inte "mycket grejer", du skulle se mina föräldrars och min mormor och morfars hus ;-)Stenhård tapet i badrummet! Och vi har likadant matbord i vardagsrummet :-)

Ruina - tre barn under två år

Och så blev jag anonym igen, suck!

xena

haahahahA!!! jag älskar 5.05 "AAHH..WTF?!"

Johanna

Älskar hem där det finns MYCKET att se på. Avskyr den minimalistiska OPERSONLIGA stilen som så många går efter nuförtiden. Heja prylar och heja grejer och HEJA TURKOSA VARDAGSRUMSMATTOR!

Amanda

Porträttet av din mamma som liten, som du visar i slutet av filmen, man kan ju tro att det är Ninja! Verkligen kopia av Ninja!

Lena

Måste säga tt jag trodde porträttet av din mamma var av Ninja

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog