Detär bättre att tiga och bli misstänkt för att vara en idiot än att öppna munnen och röja alla tvivel

När jag stöter på uppenbart blåsta människor så brukar jag alltid undra hur föräldrarna är. Vad för slags föräldraskap är orsaken? Vad har de fått för fostran?

jennifer

fan, tänk att det är tjejer som sitter och tar åt sig också. jag blir fan uppgiven, och typ ledsen när jag borde bli arg. vill bosätta mig i skogen och slippa allt vad könsroller/människor öht heter typ.

Maria

Åh. Hugo Rosas. Nu vill jag ha behåring som en varg och ha snus i alla kroppsöppningar.:love:

Hon 18, han 44

Vad skönt att du kom med detta inlägg. Sedan bloggkommentatorerna skrev om detta blev jag lite osäker på hur samhället ser ut och är. Allt kändes så fel bara!

Sara

Well, i det här fallet börjar man ju undra om det inte är mer än fostran som saknas... Exempelvis normalbegåvning.

Lina - Kom in till mig!

Alltså jag tror Hugo tror att han är guds gåva till kvinnorna. Vad SKÖNT att du kommenterade detta inlägg, man känner sig lite som ett freak ibland när "de som (tror att de) är lite coolare" skriver sånt där. Jaja, jag är glad att jag inte är ungdom i Stockholms innerstad iallafall.

e

Har inte med saken att göra men ändå: var i en guldbutik idag för att köpa present till systerdottern som ska döpas i sommar. Av nån anledning spelar det roll vilket kön bebisen har när de slår in paketet. De frågade "flicka eller pojke" när jag skulle betala och jag svarade trevande "flicka..." och undrade lite varför de ville veta det. Vips så tog de fram rosa papper och rosa snören:bigeyes: Visst, paketet lev fint och det går bra med rosa, men jag fattar inte vad det spelar för roll när man slår in paket. Om jag skulle svarat fel och sagt pojke och det blev blått papper, blir det fel då? Löjligt. Men jag blev så paff så jag sa inget...

Sanna

Fast alltså..den killen är ju tappad bakom en vagn ett par ggr.

Hanna

Till E:

Det där reagerade jag också på för någon månad sedan när jag köpte doppresent och precis som du blev jag så paff att jag inte klämma fram något mer vettigt än svar på frågan.Fick också rosa papper. Var ditt också ett sådant som var rosa på ena sidan och blått på andra?

Hade jag själv fått välja så hade jag velat ha det fina gröna pappret de hade, men som sagt, nu blev det rosa med vita pricka på. Precis som du säger, fint, men hallå liksom!

jess

e: det har jag med råkat ut för när jag köpte spädbarnskläder. Jag har begåvats med en rapp käft så jag svarade att spädbarnet (som var ganska exakt 35 timmar vid tillfället) inte lärt sig att tala än så ingen kände till vilka färger den föredrog.Hon i kassan tittade på mig som att jag var en idiot. Sen rodnade hon lite och tittade ner.

Jag hoppas att det ledde till att hon tänkte lite extra nästa gång någon ville ha ett paket inslaget.

Sandra

Jag är mållös!

Lisa

Jag har också fått samma fråga om doppresent! Svarade "spelar det någon roll?" varpå kassörskan svarade något i stil med "eh nää det kanske det inte gör" och slog in det i ett grön omslag med lite alla möjliga färger..

Vågade väl inte ta blått eller rosa när hon inte visste. Galet.

Tildaf

Ja du... hade det där varit någon av mina brorsor hade jag skämts ögonen ur mig! Fy fan vad pinsamt!

Nåha, jag är ju inte intresserad av pojken så jag slipper känna någon press att följa hans budord. För oavsett vad han må tro så är de inte universella.

Ida

Det är bara att inse.. Jag är ingen tjej för Hugo. Haha

Sanna

Herregud!

Sandra Ola

Maria: Hahaha ^^Om Höggens inlägg i övrigt: LOL. Vad finns det mer att säga liksom...

CrimsonAnna

Svar på din fråga: Här saknas nog självkänsla, acceptans och bra förebilder av båda könen. Jag tror inte att du behöver oroa dig för att Tamlin ska bli sådan:-)Men stackars Hugo-har ni tänkt på att han kommer att missa klasar av intelligenta, avspända tjejer?

Evelina

Hahaha... Vilken idiot! Det är nog bland det värsta jag läst någon gång. Förhoppningsvis och sannolikt skämtar han. Men tänk om han inte gör det?Sedan en liten grej.. Var det inte du som sa häromsistens att föräldrarna inte ansvarar för om barnet är en idiot (okej, det här var mina egna ord och det var säkert inte så du skrev men du kanske förstår vad jag åsyftar?)? Eller var det någon annan? Eller har jag missuppfattat bara?

Caucasiangirl

Kan du bara förklara varför skriver du att han är dum i huvud under BK inlägg, när det är 99% säkert att hand kommer se din kommentar? (I get so pissed off when people call names!)undrar bara

Ladydahmer

caucasiangirl nej det är inte så snällt att kalla folk blåsta och dum i huvudet, men jag är så sjukt trött på hugo och hans blogg-gelikaf och IDIOTIN de kräker ur sig varje jävla dag. Uttrycker man sig som en jävla idiot så får man fan räkna med att folk blir griniga.Jag biter mig i tungan 99gånger av 100.

Emma [ M i s s G r i m m ]

Får ett dumt flin i ansiktet och fortsätter odla kroppsbehåringen för fullt!

Pearldrop

Den killen lever ju inte i verkligheten..

Åsa

Tycker ändå att en del av det han skrev var vettigt. Så som att för fulla människor är osexigt mm....men jag håller med dig till viss del...http://asahoffman.blogg.se/2011/june/utkast-juni-30-2011.html

Cicci

Åsa: Vem fan orkar gå runt och se till att allt man gör är sexigt och behagar någon annan? Att bajsa är väl inte heller så sexigt liksom.

Anonym

Hugo kanske inte är den mest klara stjärnan på våran himmlakropp! Men det är ju inte du heller , det fler än en gång jag på allvar har börjat fundera om du har alla indianer i kanoten. Och eftersom du tycker det är okey att vräka ur dig att Hugo är dum i huvudet och blåst. Så kan jag med handen på hjärtat säga att jag tycker du är riktigt blåst och riktigt dum i huvudet!

LADY DAHMER

anonym mycket kan sägas om mig men blåst eller dum är jag inte.

LADY DAHMER

ÅSA jag känner inte att det är min uppgift här i livet att vara sexig hela tiden. Eller att jag bör bry mig om vad andra anser om just den saken.Jag har varit dyngfull och spytt och lär vara det igen. Det är nämligen rätt så kul (ja inte spy då) och det som borde spela roll - inte vad andra tycker. (dessutom träffade jag min man när jag var dyngfull!)

Sussi

Fan vad ledsen man blir!! Och förbannad!:mad:

Lena

Budord till killar:

1. Det spelar ingen roll hur jävla snygga ni är. Kan ni inte ens stava eller få till en vettig meningsuppbyggnad så kommer ingen vilja ligga med er.Och ordspråket: "Det är inte så viktigt att vara smart, bara man är söt stämmer inte." Get a brain!

Fia - Share the grace

Haha.. han måste ju skämta. Uppenbarligen gillar folk brudar som stönar, snusar och har hår under armarna. Annars skulle jag aldrig få ligga. Väger och dricker för mkt gör jag också.. ;)

Anonym

and i was like... Letar runt efter Lady dahmers klockrena kommentar på hans blogg, men hittade ingen!? ;o Kan du inte bara skriva något helt genialiskt, som du så ofta gör, så att han tappar hakan och blir mållös. Det skulle verkligen göra min dag! :)

Mella

Jag stör mig mest på att han tar sig friheten att tala för vad alla killar gillar. Hade han bara skrivit att detta var saker han gillade så hade jag köpt det utan problem, även om jag tycker det är lite ytligt.

Men att kalla det budord och få det att låta som alla killar tycker samma... det bevisar ju bara att han saknar förmågan att tänka efter en extra gång.

Anonym

Skrämmande.Totalitärt.

Emma

Kan man undra om väldigt många...

Hanna

Åh, vilket stolpskott!F.ö har jag hår under armarna och snusar. Och oj vad jag får ligga!

e

Hanna - Ja, precis sånt papper var det! Tyckte också det gröna var mkt finare, det blå/rosa var lite tråkig nyans på tyckte jag.Hugo Rosas, vad är det för stolpskott? Herregud...

Yasmine

Fy fan, vilken äggmök till människa!!

J

På tal om doppresenter; jag jobbar själv i butik, och anlednignen till att vi frågar (jag brukar just inte fråga vilket kön bebisen tillhör utan vilken färg de vill ha på papperet) är för att det finns människor som faktiskt bryr sig ifall det är blått eller rosa, som inte alls tycker det går för sig med blått till en tjej. Mår själv lite dåligt i själen när de säger "ja det blir väl rosa för det är ju en flicka."

astrid

Herregud, är han seriös? :D

Läskigt.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog