Kontakta vatikanen jag tror detär helgonförklaring på gång!

Men åh vad många av er som kommenterar som är riktigt ordentligt skenheliga! Nästan så jag börjar spontanblöda ur handflatorna.  Eller menar ni att ni aldrig någonsin säger elaka saker om människor, inte ens när ni blir riktigt arga eller upprörda? Ni svär aldrig? Använder aldrig osmickrande beskrivningar om människor? För ni är alltid så himla mogna och genomtänkta och samlade?

Äh, klart ni inte är! Och det är helt ok, ni är människor helt enkelt. Men det jag tycker är lite märkligt är den här förväntan som vissa har på mig. Som att ni håller mig vid högre standard än gemene man. Och när jag visar mig vara lika barnslig, omogen, elak och småsint som vem som helst så rasar bloggvärlden ihop och ni blir BESVIKNA med jättestora bokstäver.

Fan, det gör ont att trilla ner från piedestalen så låt mig slippa sitta där uppe. (herregud, sa Lady Dahmer verkligen att nån var ful? Och använde hon ordet subba? Herregud vilken usel människa hon är och kontakta moralpolisen för sånt språkbruk kan vi inte ha på internätet)

Detta inlägg är uthängande på samma sätt som en bild bakifrån på en tjockis till en artikel om fetmans fasor är uthängande.  - TildaF

För hörrni, när jag blir arg så blir jag det på samma sätt som jag blir glad; med råge och med passion. Högljutt och målande. Jag skräder inte orden, nånsin. Förutom när jag talar till människor. Då försöker jag bemöta med respekt, ja till och med när jag har all anledning att inte göra det. (Men jag tycker det är så himla onödigt med tjafs och vill faktiskt inte bråka eller såra folk i onödan)

Men det här är min ventil. Min öppna dagbok. Min blogg. Här skriver jag vad fan jag vill om vem jag vill. Ja tamejfan jag svär och kallar folk för det ena och det andra! Är jag arg så är objektet för min ilska ful, fet, dum i huvdet, en subba, en hagga... ja ibland använder jag till och med könsord för att på ett sådant målande vis som möjligt försöka återge mina innersta känslor och tankar. (och det är därför ni gillar min blogg)

Jag är noggrann med att inte hänga ut någon som inte är ok med det. Nej. Nej nej nej, att skriva om en anonym, totalt okänd människa är INTE att hänga ut. Inte ens om man har en bild med. Man ser inte vem det är. Inte ens hennes morsa skulle kunna identifiera na. Det är inte så att jag ba; HALLÅ TITTA HÄR! DET HÄR ÄR EVA KARLSSON FRÅN ÄLVSJÖ OCH HON ÄR DUM I HUVUDET OCH HAR FLATLÖSS! (med bifogad tydlig bild)


Så bit ihop och sluta gnäll. Och sluta framförallt att upprätthålla den här bilden av mig som ofelbar. För då kommer ni konstant bli besvikna. Det här är nämligen inte första gången jag skriver elaka saker och jag lovar att det inte är sista! (fast så himla elak var jag faktiskt inte, det är bara ni som är himla överkänsliga)PRUTT PÅ ER!

Ozena

:thumbup: :thumbup: :thumbup:

Frida

hahahahaha:thumbup::thumbup::thumbup:

aeriel

:thumbup:

Willemo

:thumbup::thumbup::thumbup:

Anonym

Dumma jävla våp som saknar en hjärnhalva eller två och envisas med att posta reklam eller spam eller annan skit kommer att bli blockerade för all framtid:thumbup:

nagini:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Andie

:thumbup::thumbup:

Anonym

:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Jessica

Hahahaha.... Dagens sanning!!:thumbup:

Vem f*n har inte pratat skit om någon annan vid något tillfälle, eller till och med gör det ofta! Inte en levande människa jag någonsin stött på i alla fall!

Emelie

Hahaha YES! Förstod ju när jag läste inlägget som det här handlar om att upprörda röster skulle hagla. Hoppades även på precis den här comebacken från dig. Keep up the good work, du är fantastisk!Anonym

Jag gillar dig! Du har bra åsikter och jag tycker om att läsa om när du blir arg på folk! För det blir jag också. Jag tycker om att läsa din blogg just för att det inte känns som att du sitter högt upp på en piedestal, du är som vilken människa som helst och det tycker jag är bra!Tildaf

Jag snackar gladeligen skit om folk jag anser förtjänar det, fast jag tycker inte att rena rama sanningen är skitsnack. Ifall jag har en (f.d.) polare eller bekant som betett sig som ett as mot mig eller någon annan anser jag det inte vara skitprat om jag diskuterar det utan att den personen är närvarande. Skitprat hade det varit ifall jag drog in nått totalt ovidkommande för att smutskasta personen i fråga.Hur som helst har du all rätt att skriva vad du vill i din blogg. Jag önskar att jag vågade vara lika rå, men jag är lite mesig på nätet.

Linda

Hahaha, tänkte när jag läste inlägget att nu kommer det säkert bli ett jävla liv på vissa, och visst blev det så.

Jag tyckte att du uttryckte dig ganska diplomatiskt med tanke på hur människan betedde sig.Heja heja, på gnällspikarna!

L

Oj vilken reaktion bara för att några inte höll med.

:rolleyes:

Gaymasen

Lite FSA helt enkelt. Fis. Skit. Avföring.

LADY DAHMER

L JA HERREGUD VILKEN REAKTION! Man kan till och med tro att jag har en åsikt om nånting. Typ.Givetvis räknar jag med att sådana som du ska komma och gnälla på det här inlägget också. Ibland undrar man liksom varför vissa läser här men sen så inser man ju att hur mycket ni än gnäller så är ni här för att ni älskar't. :cool:

Lina

Ja kära nån! Bara för att du har smarta åsikter och intresserad av genusfrågor och annat ska folk vara där direkt och hugga om du gör något som kan uppfattas taskigt.

Klart som fan man får bli pissed över dumma haggor och vädra det i sin blogg. Som sagt, det är en väldig skillnad på att hänga ut en individ som man vet vem det är än en rygg på vem tusan som helst..CaucasiangirlLMAO :)

Linn

Mja, det var inte skitsnacket jag reagerade på även om jag vanligtvis är allergisk mot just sånt )men inte ofelbar) så var det ändå fotot som jag reagerade på. Jag vädrade en åsikt och jag anser inte att det var gnäll, iaf inte just min kommentar.LADY DAHMER

seriöst Linn vad är det med fotot du reagerar på? För det finns INGET i bilden som går att identifiera. Inte ens nån som känner människan skulle kunna se vem det är. Det blir så jävla fjantigt att hetsa upp sig över den.Brukar du - som tilda påpekade här - maila redaktörerna på dagstidningarna när de använder sig av bilder på anonyma människor i sina tidningar i osmickrande artiklar?men sen var det ju inte bara dig jag riktar mig mot, men det förstår du nog redan.

V

Blä för flatlössen (så nu vet man hur DOM ser ut också haha), men hejja du!

Linn

Det är väl skillnad på att "hetsa upp sig" och att reagera på?Enligt mig var det onödigt, enligt dig var det inte det. Enkelt :) Och ja, jag förstod att det inte var mot mig du riktade dig mot.Nä, jag bojkottar tidningarna istället! Tidningsredaktörerna skulle förmodligen (fördom från mig?) inte ens bry sig om att svara eller diskutera ikring det. Men det kan du, även om vi inte tycker lika.Jo

Men eftersom du skriver öppet så läser ju folk och kommer med reaktioner, är väl inget konstigt med det. Personligen kallar jag inte folk för fula osv. Känner du att det är helt ok att göra det och att avreagera sig på det sättet är något du är okej med så är det väl bra för dig. Betyder inte att man är skenhelig för att man inte håller med om att det är ett bra sätt.Personligen tycker jag väldigt mycket om din blogg, men stör mig på den typen av inlägg. Måste man väl få göra? Jag tror knappast att du har kommentarfältet enbart för att få medhåll, eller?

sandra

Dumma jävla våp som saknar en hjärnhalva eller två och envisas med att posta reklam eller spam eller annan skit kommer att bli blockerade för all framtidLADY DAHMER

linn onödigt absolut. Det mesta jag skriver här är onödigt och tramsigt. Det är liksom bara en blogg. ;-)Och som sagt . jag använder den till att ventilera. Och det inlägget och bilden var en del av det. Nej, inte nödvändigt alls, men inte speciellt farligt heller.

Linn

Vi kan enas om att vi är oense :)Men det kanske har med min åsikt att göra: att en blogg inte bara är en blogg, det är ett socialt medie enligt mig. Det påverkar lika mycket (om inte mer ibland= än tidningar gör.sandra

Jag håller med Linn; att skriva ett inlägg på sin blogg med 1483 prenumeranter och säkert många fler läsare är inte direkt som att ringa sin polare och snacka skit. Att hata på folk på sin blogg och lägga ut bilder på dem etc. tycker jag personligen är sjukt lågt och barnsligt. Och nej jag läser inte din blogg för att jag gillar att störa mig på det du skriver, tycker det mesta är intressant men när jag inte håller med har jag också rätt till att säga det. Annars får du välja att inte publicera annat än medhårskommentarer.

Petra

Tycker det är lika lustigt varenda gång att folk har så ont av vad man skriver i sin blogg, stör det, så läääääs inte då! hur svårt ska det vara?

Jag har ganska nyligen börjat läsa din blogg, och jag stortrivs med att det faktiskt finns nån blogg där bloggerskan/bloggaren inte skäms eller lindar in all i "ni vet vem" eller "ni vet vad", hur kul är det att läsa liksom?

Jag trivs jävligt bra med istället att bli lite generad i ditt ställe, ungefär som när man ser uttagningarna till idol...;) och jag menar det på ett bra sätt!LADY DAHMER

sandra lägg ner. Jag uttalar mig om en för er totalt okänd människa. INGEN vet vem jag talar om. INGEN. Jag har inte nämnt namn, jag har inte kommit med några ledtrådar överhuvudtaget och bilden är omäjlig att identifiera.Det är inte ens at jämställa med att snacka skit med polarna. Det är skrattretande att några få av er leker så jävla korrekta. (ja leker för jag kan tänka miog hur svavlet osar när NI är arga)

Simone

Det är just det här jag gillar med din blogg.:thumbup:

LADY DAHMER

linn på vilket sätt och hur och VEM påverkar jag genom att jag spyr lite galla på en oidentifierbar anonym idiot som var elak mot mitt barn? På allvar alltså?

LADY DAHMER

JO jag kan sätta min vänstra blygdläpp på att du använt andra ord än ful om människor som retat upp dig. Kanske t.o.m ord JAG inte använder? Är du lite bättre än mig då?och klart som fan man får störa sig, men att kritisera mig för sånt man garanterat gör själv är jävligt skenheligt.

sandra

Det är ju det som är grejen: du vet inte vem som läser din blogg eller vem som kan tänkas känna igen människan även om du inte visar hennes ansikte. Det handlar inte om att leka korrekt eller om man snackar skit eller inte, så klart att alla snackar skit eller blir arga men då gör man det privat, inte på sin blogg. Integritet, du vet? Och nej jag tänker inte lägga ner eller be om ursäkt för min åsikt.Jo

Har väl inte med att göra vem som är bättre än den andra? Nej, jag uttrycker mig inte så om folk men har andra dåliga sidor som jag antar att folk skulle kritisera om jag outade dem på en blogg, facebook eller liknanade.LADY DAHMER

sandra du, om du tror att NÅN skulle kunna identifiera den där människan utifrån den bilden så har du jävligt höga tankar om människors förmågor. Inte ens subbans morsa skulle se vem det är. Allvarligt. Titta på bilden.

LADY DAHMER

JO då är du unik i världshistoriern... eller kanske inte, dalai lama säger antagligen aldrig nåt elakt heller. Men annars är du nog ganska speciell.Men du, jag LOVAR att jag absolut INTE skulle hacka på dig om du avslöjade en mänsklig och dålig sida hos dig själv som även jag har.

Jo

Men handlar det verkligen om att hacka då? Det diskuteras ju allt möjligt här så varför inte diskutera vad som är okej att skriva/säga om folk överlag och på en offentlig blogg?Det vanligaste när nån säger något taskigt och får det påpekat är väl att personen kommer på sig själv och säger jofan, det var taskigt/omoget/eller vad det nu var men jag var förbannad. Du håller fast vid att du har rätt att uttrycka dig så om vem som helst för att alla andra gör det typ, och om man inte gör det så ljuger man.sandra

Jag har sett bilden och så klart det finns någon som skulle kunna fatta vem hon är, om de tex visste att hon var där den dagen. Men skit i hennes integritet och allt det, det jag mest egentligen störde mig på var att hela inlägget var så lågt(Katrin-lågt, för att förklara min tidigare kommentar) och osade fjortis. Jag menar inte att du jämt måste vara PK och men jag avskyr allt anonymt internethatande (du är inte anonym men du verkar utgå ifrån att kvinnan ifråga inte läser din blogg och istället för att konfrontera henne så skriver du ett bittert blogginlägg). Vem som än skrivit ett sånt här inlägg så skulle jag reagera. Ta detta som exempel: http://jackieandi.blogspot.com/2011/03/den-feta-ackliga-kossan.html. Ingen uthängd men det är jävligt lågt och osympatiskt skrivet. Men what ever, din blogg=skriv vad du vill, hata på vad du vill. Det samma gäller mig.

LADY DAHMER

JO om du läser det här inlägget så ser du nog att jag inte har några problem att erkänna att jag är omogen och att jag inte är en sansad supertrevlig korrekt människa när jag blir arg.Jag ursäktar inte det jag skriver här med att andra människor gör det. Däremot så förstår jag inte vad det är som är så hemskt och fel med att uttrycka sig som jag gör OM (obs! inte TILL) en totalt okänd människa när man är arg. Shit, hur skyddad värld lever man i om man tycker det är elakt eller hemskt?Jag tycker att man får säga elaka saker om okända man är arg på. Jag tycker faktiskt det är helt ok att spy av sig lite. Så länge man inte hänger ut någon. Och det har jag inte gjort.

LADY DAHMER

sandra en än gång - nej, det går inte att identifiera henne ÄVEN om man var där. Jag visade anaiah bilden eftersom att HON var där, men hon fattade absolut inte vem det var.Man ser inga detaljer annat än att hon har mörkt hår. Det fanns många där som hade mörkt hår. Jag tror inte ens att hon själv skulle känna igen sig själv på bilden.Jag är dessutom ganska så säker på att du, sandra, uttryckler dig omoget och osympatiskt ibland. Speciellt när nån är elak och fysisk med ditt barn.

Charlotte

Äh, det här är ju din ventilation. Jag uppskattade inlägget och tycker det är nice att se lite mänsklighet. Jag håller med dig om att fotot verkligen hade kunnat vara vem som helst.Men haters gonna hate och jag önskar bara de kunde göra det där det behövs och gör nytta. Som alla skvallerbloggar/större bloggar som hänger ut folk de inte gillar med namn/telefonnummer/privata historier/tydliga fotografier.

Fia

Jag fattar inte vad det bitchas över... Ja du har publicerat en bild på en rygg. Ja hon betedde sig illa mot Ninja och du har rätt att bli arg. Jag själv hade nog också gjort det. Kanske inte bilden men det är mer för att jag är lat och inte orkar än att jag inte skulle göra det på grund av moraliska skäl.Ja och tänk om hon läser, då är det ju bara att ta bort bilden och hoppas att du (Ninja) får en ursäkt eller att hon tar åt sig och beter sig i fortsättningen.

Emma Kaagaard Kristensen

men va faaan... jag som tyckte det var skit roligt att du faktiskt hade tagit dig tid till att fota våpet och lägga in bilden i din dator bara för att visa upp henne... hahaha men min humor och moral kanske inte är på topp...Och på tal om att kalla folk för elaka saker... (inte till dom men om dom)Jag HATAR ordet neger, det sticker i mina öron när någon använder det... MEN när en afrikansk kvinna blåste mig på 4000:-(en lång historia) då sa jag neger om henne... inte till henne, inte till någon hon kände men till min sambo och till mina vänner... varför jag gjorde det? jo för jag var skitförbannad och det var det värsta ordet jag kunde kalla henne för.Så det är klart som fan att när man blir riktigt förbannad på någon så kommer det där svarta monstret fram... och det gäller nog ALLA.

LADY DAHMER

emma eller hur?!! Jag brukar använda ord som hora, fitta osv. Jag brukar förbanna det svenska språket som inte ger mig tillgång till nåt ännu fulare ord. Ju vulgärare desto bättre.

Emma Kaagaard Kristensen

hahaha ja precis! könsord is the shit när man är riktigt förbannad :-D

Annika

Jag har själv ett fruktansvärt temperament, svär ofta osv..så själva din text brydde jag mig inte om, utan fotot. Du säger att det inte går att identifiera vem det är, okej då. Men såhär: VARFÖR valde du att posta ett foto? Även om det bara var någons ryggtavla? Vad vill du uppnå?

Sen kan jag säga direkt att hade jag varit kvinnan och råkat läsa din blogg så hade jag definitivt känt igen mig och undrat vad du höll på med.

Annika

och en sak till, det här om huruvida man skriver vad som helst i sin blogg är ju en sanning med stor modifikation. Jag driver, rätt sporadiskt iofs, en blogg men passar mig välidgt noga för att skriva om folk osv...jag som är "period-arbetssökare" ( jag hoppar mellan olika vik osv ) vill inte att en potentiell arbetsgivare ska hitta min blogg och hitta där en massa saker jag som skrivit om folk hit och dit.

LADY DAHMER

annika du hade antagligen känt igen dig för att du hade kännt igen händelsen i texten och då vetat att det var du oavsett om jag visat ryggen, kroppen eller bara ett lillfinger.Än en gång - bilden i sig ger inga ledtrådar. Annat att kvinnan har mörkt hår (man ser inte vad hon har för frisyr eller ens längd på håret) och att hon äger en kjol.Det är inte speciellt unikt.Varför postade jag bilden? För kul. För att ge en bild till texten. För att ge en talande bild till texten och för att illustrera vad jag gjorde istället för att konfrontera häxan.

LADY DAHMER

Inga av de arbetsgivare jag haft skulle bry sig nämnvärt att jag kallar okända elakingar för subbor eller fula. Mina arbetsgivare har nämligen varit mänskliga.Jag är dessutom övertygad om att min blogg skulle BIDRA till anställning. Jag har fått höra av mina tidigare arbetsgivare att det är min härliga attityd och personlighet de gillat. (min senaste googlade mig och hittade massa göttigt innan hon antsällde mig)Jag är inte ett dugg orolig. Jag skriver inget här som jag inte kan stå för senare.

Annika

Näe, visst bra att de arbetsgivare du haft varit av den typen, som gillat dig och allt det där. Däremot kan du aldrig VETA om någon annan framtida arbetsgivare skulle tycka detsamma. Kan ju låta präktigt och töntigt men så är det ju, vi kan aldrig förutsätta att det vi publicerar på nätet faller i god jord hos alla andra.

LADY DAHMER

annika - nej visst, men jag är beredd att ta den risken. så är det med allt i livet. Jag kanske förlorat potentiella jobb för att jag valt att ha piercingar och tattueringar och t.o.m för att jag valt att skaffa barn.

Kristinmandarin

hahahahaha! fast det inlägget va ju skitroligt ju! Kukigt gjort av puckot på Ö.F. men ett bra inlägg. Vad skulle livet va utan ett mer lr mindre omoget vredesutbrott med tillhörande fula ord nån gång ibland?;) Tummen upp hörru!:thumbup:

thessi

haha, tack för att du är du. Så jävla skönt när någon vågar stå upp för sig själv!Ronja

Även fast det tar emot så måste jag också hålla med dom som säger att det inte känns bra att du la upp en bild. Älskar i vanliga fall din blogg, och jag är inte skenhelig på något sätt, men inte ens i min lilla pluttblogg skulle jag posta en bild på en människa i samma inlägg som jag kallar henne ful. Förstår att du blev förbannad för att hon betedde sig som en subba, men som någon skrev så känns det hela väldigt barnsligt i ren Katrin-stil. Jag skulle definitivt känna igen människor jag ser dagligen från den vinkel fotot är taget. Det är ju inte direkt så att man bara ser ett brunt hår och en kjol, annat som kroppsform, kläder och frisyr spelar ju också in. Om föräldrar från din förskola är inne och läser din blogg (vilket ju är rätt troligt att åtminstone någon gör) så är ju faktiskt risken stor att dom känner igen personen på bilden. Känns rätt onödigt att skapa en massa bakom ryggen-skitsnack istället för att bara ta upp det med subban nästa gång du träffar henne.

Förstår dig, men snälla.. sänk dig inte till Katrins nivå.

LADY DAHMER

ronja du, titta på bilden och berätta sen för mig vad kvinnan på bilden har för 1. frisyr (och längd och färg? är det rödbrunt? guldbrunt? råttfärgat?) och 2. kroppsform. (kurvor? rak? stora, små bröst? fettvalkar? mager?)kläderna är på intet sätt unika eller speciella och jag gissar att hon byter kläder emellanåt.

Ronja

LD: Varför ska jag göra det? Det jag säger är att jag skulle känna igen någon jag såg varje dag på ett kort, även bakifrån. Även fast hon byter kläder varje dag så kan man ju fortfarande känna igen folks kläder och klädstil. Inlägget var bra och rättfärdigat, men det känns verkligen overkill med bilden. Allt jag säger.

LADY DAHMER

bilden var pricket över i't. :thumbup:och jag är fortfarande övertygad om att det är omöjligt att identifiera henne. Inte för att jag egentligen bryr mig.

Maria

Bilden i det här inlägget är sjukt likt Aileen wuornos. Ja, inte den på flatlössen då^^Nu kanske jag ska läsa inlägget också, reagerade bara sådär spontant på bilden.

Maria

Eller jag ändrar mig, bilden liknar Charlize Theron i rollen som Aileen wuornos^^Nu ska jag sluta tjata och gå och lägga mig istället.slave

Varför bor vi inte så nära så att vi spontant kan träffas, umgås, bara vara. Saknar dig!! Vill lära känna dina ungar och vill att du ska känna mina. Vill kunna spy galla över saker tillsammans med någon som FÖRSTÅR ironi. Vill apa mig, grimasera, vara ful, vara vacker !! utan att nån blir rädd, irriterad, missförstår.:love:

LADY DAHMER

slaven jag med. :love::love: i sommar kommer vi upp!

slave:-d :-d Då måste vi boka date :love:

Maria

va fasen... är det bara jag som undrar vem stackars Eva Karlsson i Älvsjö är, och hoppas att hon har duktigt med självdistans? ;-)

bella

storhetsvansinne, provokation och åldersnojja - lady dahmer i ett nötskal. borde ju lämpa sig som en rubrik och introduktion för den här bloggen, som konstigt nog har så många läsare.

när jag träder in i vatikanen, ska jag i mitt stilla sinne TRO att du sysslar med hyckleri. det är coolt att sticka ut men det är fan inte coolt att vara så förbannat negativ som du är.

du behöver inte ens bemöda dig att svara på det här, jag kunde nämligen inte bry mig mindre - dessutom är du så pass förutsägbar att jag vet vilken shitstorm som kommer.

Anonym

BELLA Provokativ, åldersnojjig hycklare med storhetsvansinne? Jo det stämmer ganska bra det! :thumbup:Speciellt negativ är jag dock inte. Tvärtom! :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog