Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Tillsammans är vi starka.
(Kopierat från Mandragora, jag är för lat att skriva ett eget inlägg just nu) Gillette måste vara årets dummaste företag som jobbar från en sexistisk tävling till ömma rakningsrelaterade råd mellan mor och dotter. Men företaget har åtminstone tagit åt sig av kritiken och faktiskt lagt ner sidan.

(Människor som jag som gnäller och bloggar KAN göra skillnad. Man måste inte stå på barrikaderna eller annordna massdemonstrationer, skriva böcker eller hålla föredrag. Genom att engagera människor i liten skala på nätet kan man göra storverk IRL!)
Zombie tar fram Lady Dahmer i mig

Jag är en sån där musikalisk allätare. Jag tycker typ att allt är bra. Ingen snobb här liksom. Men jag har ju några favoriter; Marilyn Manson, Rob Zombie och Keti Garbi är sådana där som får mig att rysa lite extra.

Manson och Zombie tar liksom fram Lady Dahmer (seriemördargroupien) i mig, medans Keti påminner mig om mitt grekiska arv. Jag älskar Queen och hade alla album (men morsan fick dem), jag växte upp med Madonna som förebild och jag var kär i Michael Jackson. (och ganska kär i Mercury också om jag ska vara ärlig)

(och för tillfället har jag ju en major crush på Manson.)

(...och Rob Zombie)

Jag minns när jag såg videon till Kiss' Heaven's on Fire första gången. Det kändes lite konstigt och förbjudet och jag älskade det. Jag var kanske 8 bast. Nästintill born hårdrockare liksom med en förkärlek till den där underbara rocken som skapades fram till nittiotalets början nån gång. (gubbrock som karln kallar det. Fnys.)

Jaja. Jag sitter och letar favvosar på Spotify. Såna där låtar man bara älskar och som väcker gamla minnen och gamla känslor. Jag är även en väldigt omtänksam bloggare och delar givetvis med mig med min favoritlista. Ni måste givetvis lyssna igenom hela.

För er som undrar om Oskars frågestund...

Jag måste sammanställa alla frågor (håller på med det) och sen ska vi hinna sitta ner och svara och skriva ner. De kommer, men jag kan inte svara på när. Oskars ska till LA i en vecka också så det kan bli något uppskjutet.

Men den som väntar på nåt gott...

(...väntar oftast för länge?)