Vi hade FÄZT igår
Gårdagen gick i kolhydraternas tecken. Fast jag vet att jag kommer må as efteråt så kan jag inte låta bli att trycka i mig av allt det där som är så jävla gott men så jävla dåligt för mitt välbefinnande. 
 
Men det trevliga umgänget vägde iallafall upp allt annat lidande. Vi har spelat in vårt senaste TV-pod-avsnitt, fast det får ni se först på måndag!
 
Anonym

Undrar lite hur du tänker om David Beckhams och H&Ms reklamkampanj för snubbens underkläder. En man som visas upp som ett objekt, precis som kvinnan. Är det någon skillnad?

Anonym

Här får du en länk också. http://www.youtube.com/watch?v=zpJ-lA1_tI4

ann

Fik lige et syn af kvinder og mænd der bytter undertøj - i et H&M katalog...he he

Jonna - Dancing Like Nobody's Watching

Jag var en kanelbulle-missbrukare för några år sen. Vi bakade sånna där stoooora snäckformade kanelbullar utan bullformar, så dom blev liksom över 15 cm i diameter ungefär, som riktiga cafébullar.Jag åt 7 stycken.Sen kräktes jag hela natten. Men fy fan vad goda dom var!Svar:
MUMS! Och så lär man sig aldrig.


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Anonym

Hellre kolhydrater än alkohol - ALLA gånger :)

Vilka B&J var det? :DSvar:
chocolate brownie vad den nu heter samt oh my apple pie


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Michis

Din man i fjortisvinkeln ni pratat om =D

Lee

tjena!jag ville bara passa på att tacka dig. sedan jag kommenterade sist så har massor av dina besökare varit inne på min blogg. :) till och med kommenterat! jätteskoj! och tack för att du försöker förändra världen. det behövs fler som tänker som dig.Svar:
Min blogg är fantastiskt bra att ragga läsare på om man är lite skarp och engagerad! Så häng kvar i diskussionerna! (och tack)


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog