Den grekiska kulstöterskan*
Idag orkade jag faktiskt springa lite längre och gå lite snabbare än första gången. Jag blev faktiskt riktigt förvånad. Men det är väl så att när man startar på noll, verkligen noll, så är vägen bara upp och då märker man kanske skillnad direkt?

Att träna med en PT gör enorm skillnad. Hon pressar mig lite mer än vad jag orkar men inte så långt att det känns omöjligt. Då blir det skillnad och då får man resultat.

Att träna med Cissi är roligt och peppigt. Att vara två gör också en enorm skillnad för jag hade verkligen inte pallat att lida i ensamhet. Sen kanske jag inte är världens snällaste partner. 80 kilo är ganska mycket att släpa på och det fick stackars Cissi erfara idag. Hon tog liksom fram den där inre sadisten jag inte visste jag hade inom mig. Fast å andra sidan så släpar jag runt på 80 kilo varje dag så vem är det mest synd om egentligen? MM-HM!

*(Cissis nya smeknamn på mig)


Världens bästa Anna AKA Apan Satt i Granen ställde upp och tog sig an den snuviga och gnälliga Tamlin idag. Han var sjuk igår och det kändes inte som att jag ville lämna in en nyfrisk liten böljocke hos MiniSats.

Jag har dock världens bästa intryck av dem. Vi skolade ju in honom för ett par veckor sen. Inskolningen tar bara en timme, så det var en timme för honom att bekanta sig med personen som jobbar där.  Sen blev vi sjuka precis dagen efter och återkom inte förrän efter två veckor. Det första MiniSatspersonen säger är "Hej Tamlin!" när vi kliver in. Asså. Hon kom ihåg honom. Efter ETT möte, två veckor tidigare. Det gör fan all skillnad.
MariaKB

Men hon är ju ett fan av din blogg fattar du väl! :-d Hon kan garanterat allt om dig och dina ungar!

Linnéa i Colorado

Vad glad jag bli av att du gillar att träna, det ger mig en sådan glädje och träna och att se att allt fler tycker om det och ser resultat smittar av sig på mig. En bra cirkel av välmående!

Chiaki

Vet du, jag var faktiskt och köpte gymkort i början av veckan. Jag tänkte att "kan du så kan jag".

Nu är mitt mål att jag faktiskt ska gå dit en gång i veckan och jag känner att jag kanske kan klara det. Det är skönt när man äntligen tar tag i det!

we will never walk alone-en humoristisk mammablogg

Vad duktig du e som kommit igång med träningen på allvar. Bra jobbat!

Apan satt i granen - Med Roller Derby i sikte

Jag är så stolt över dig älskade vän!

Heja-heja-heja!

ML

Heja heja!

esteterier - i unga fröken karlssons värld

Vad fint att hon kom ihåg honom! Och heja dig!

Hockeysmurf | Nu new, improved & lika underbar som tidigare ;)

Jäklars! 3:e bilden, är det en sån där övning där Cissi puttar dina ben mot golvet och du ska hålla emot? Den är ju mördande! Du är ju helt otrolig! Hejar på dig! Du fixar det!

Skulle vilja ha en jacka i samma färger som Tamlin, finns det såna nånstans tro?

Kajsa

Heja på! Alltså, kicken man får när man upptäcker att man kan förändra sin kropp liksom, det är en så himla skön känsla! Att känna sig stark är så jävla gött! Så heja heja heja!

Anna

Blir GLAD av dessa bilder! Bravo re koukla!

Sofia

Det borde finnas andra saker jag kan kommentera men ändå.. BÖLJOCKE! Av någon anledning så roligt att jag skrattar så tårarna rinner :-d

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog