Semestertiderär slötider
 
"Mamma du är tråkig när du jobbar" säger trollet emellanåt och ja det är jag. Men bara i korta stunder för nu är det ju semester och då kan man inte sitta och uggla vid datorn hela dagarna. Inte ens på kvällarna för då är det mamma-å-pappa-tid och då är det serier och soffmys som gäller. Just nu kör vi igenom alla säsonger av 24, drömmer sexydrömmar om Kiefer/Jack och planerar grandiost inför hösten.
 
Ni då?
Sandra

Tänkte bara tipsa dig om den här länken av självklara skäl ;)http://theleakyboob.com/2012/01/exploring-the-body-fluids-debate-about-breastfeeding-in-public/

Josefis

Haha. Jag sitter och fiser i soffan och väntar på att bebisen i magen ska lämna min kropp. Går på övertid och är extremt uttråkad. Har sett alla bra serier, alla bra filmer (även ett par dåliga) och städat ca 5miljoner gånger.

madelein-sexbarnsmamma

Jo vi slöar här hemma, hela högen förutom maken som jobbar. Eller ja slöar är väl fel. Vi pysslar med det vi aldrig hinner annars och det kan vara allt från att riva väggar till att sova en stund i soffan

Nora

Jag tittar på när min nya spanska manny leker med mina twins medan jag jobbar vid datorn. Fin fördelning! Ingen har tid att slöa här :)

Nina S

Intressant artikel http://www.dn.se/nyheter/vetenskap/studie-kvinnor-uppfattas-utifran-sina-kroppsdelar

♥ ♥ ♥ BAMBI ♥ ♥ ♥

Åh, vi kollade också igenom alla 24-avsnitt en sommar. Så jäkla spännande serie och man blir lite småkär i Jack Bauer :)Svar:
AMEN ELLER HUR! sexy sexy man.


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Mariel

Nu var det längesen jag kommenterade hos dig men var tvungen nu... vi ser såklart på The Big Bang Theory :Dfast häromdagen köpte min man senaste Gears of war (duvet vilket spel de e va?) så nu ska vi spela det om kvällarna e det tänkt.Synd att vi inte tog den där fikan i somras! Jag glömde helt bort det när vi väl var i stockholm. Tar det nästa år! Ska se om jag kan kommentera här lite oftare också, läser ju ändå alla inlägg :)Apråpå badbilden med en barnrumpa.. jag hade nog inte haft en sån bild på mina barns rumpa på min blogg. Det är helt enkelt inte samma sak som att ungarna springer omkring på stranden eller att man visar ett kort till släkten. Det är ens rumpa som e kvar på nätet för evigt (nån kan ju lätt kopiera även om du tar bort bilden i efterhand). Jag hade inte velat ha min barnrumpa på nätet iaf. Och då jämför jag absolut inte med Lundmyr-bilden.kram hej!

Tina

Vad jobbar du med?

Louise

Är på jakt efter lite nya serier som kan få mig på fall. Har precis sett klart 5 säsonger av Dexter. Snacka om drömmar :) Hans ögon.. to die for!

Gillar när serier har en röd tråd och inte när varje avsnitt är fristående.

Therese/zill

Jag har ägnat mina sista två veckor av semestern (börjar jobba på måndag igen) att komma igång och röra på mig; liksom göra det till nån form av rutin. Till stor del är det din förtjänst, jag har blivit väldigt inspirerad av dig & din träning! Tack!

Iwy - Creative overload

Louise (och alla andra intresserade av bra serier): Se "Game of Thrones", det är en riktigt bra, oförutsägbar och spännande serie! :D

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog