Sommarlektyrenär fixad
 
Självklara val tycker jag. Som typ världens största Queen-fan blev jag givetvis helt till mig i brallorna när jag såg att boken om Freddie var släppt.
 
Och Liv Strömquists böcker har jag velat läsa länge. Kanske får jag maken att bläddra igenom dem också.... att läsa serier brukar inte vara nån större ansträgning och det har väl alla tid med? T.o.m en man som under semestrarna vägrar sitta still. 
Ninna

Liv Strömquist är ju bästa serieförfattaren :) Men de två översta böckerna har jag missat, illa :O Måste göra nåt åt det i sommar :)

Busamedemla

Också världens största Queen-fan här! Måste genast springa och köpa!!

sistergnu

Den första serien i Prins Charles känsla är så jävla bra. Förklarar typ allt som är fel i världen. Och mycket bra diskussionsunderlag för partners.

Iso

Liv är så jävla bra, hennes serier borde användas i undervisningen på högstadieskolor. SÅ BRA!

sistergnu

...och då menar jag inte den allra första med Prins Charles, utan De fyras gäng :P

Anna Horn

Liv Strömqvist serier är helt och hållet fantastiska. Prins Charles känsla är den allra bästa, tycker jag. Ha en fin läsning!

Tess

Jag läser Freddie-boken just nu :-) Och du... JAG är världens största Queen-fan ;-)

Hannah

ÄLSKAR Prins Charles känsla! Just nu läser jag Ja till Liv! Den är också himla bra, men jag tror inte att den slår Prins Charles känsla. Älskade för övrigt även dramatiseringen av Prins Charles.

Alice

Åh, Liv är grym!

Har de fyra som du har där, efter att ha läst dem ville jag bara köpa på mig ett lager och ge bort till alla känner, för att sprida budskapet så mycket som möjligt :)

Schniffen | neurotisk skrivnarkoman

Själv är jag halvvägs igenom Mercuryboken. Evigt tacksam över att äntligen äga den. Både gillar och ogillar den bitvis, men vad fan, man får reda på Freddies mörkare och ljusare sidor, och det är vad jag ville läsa. Hoppas du finner den läsvärd!

Sofia

Alltså, jag var kär i dig innan och nu visar det sig att du är ett Queen-fan. Jag dör! Freddies aska är typ mitt frikort.

Hannah - Id est

För jag är ju inte alls avundsjuk. Stod och höll i Freddie-biografin i bokhandeln för ett tag sen och funderade på om jag verkligen behövde äta resten av månaden. :-p Kom fram till att jag nog borde göra det. :-)Men som tur är fyller jag år om två veckor och den står överst på önskelistan. :-)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog