Jag fattar ingenting


Om tre timmar och lite till så sitter vi på tåget till Delsbo. Jag hoppas skitvädret går över snart. Jag vill ha en solig och varm ledighet. Två veckor blir vi borta men jag ska försöka att inte försumma er. Och tänk inte tanken på inbrott, vi har vänner som tar över ansvaret på lägenheten. Ba så ni vet!
Flicka fick inte beställa bok om bilar
Att Disney är skit har jag ju konstaterat många gånger, men här visar de prov på ytterligare idioti. För övrigt skulle jag aldrig gå med i Disneyklubben. Ja såvida jag inte ville ha bastardiserade sagor och stereotyper direkt från könsfabriken vill säga. Mirjam här blev hänvisad till ett erbjudande om Alice i Underlandet och prinsessan Trassel när försäljaren fick veta att hon var en flicka. Modernt Disneyklubben!

Källa: Norran.se
SM-guldet i dåligt föräldraskap går till mig idag, fast å andra sidan så har jag inte speciellt bra barn heller
Imorgon åker vi till Delsbo för en lång semester igen. Men kan vi inte bara göra så att nästa gång vi ska dra dit så åker Oskar och barnen i förväg? Typ tre dagar före? Så kommer jag efter? För jag känner att jag snart kommer att förvandlas till världens elakaste människa. Jag har redan nått "bitter-fru"-stadiet och önskar alla åt pipsvängen.

Jag har skrikit, hotat och betett mig som en galning men har ni nånsin försökt storstäda och packa med två ungar närvarande? Ja, då vet ni vad jag menar. Det är verkligen en pröving för tålamodet och jag betvivlar att ens Guds änglar är redo för uppgiften. De små demonerna, utsända av Satan själv för att plåga människorna, lyckas likt gräshoppssvärmar dra runt hela lägenheten och riva fram skit i exakt samma takt som jag städar och plockar undan. Exakt. Och om det inte vore nog så låter de "MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA VARFÖR SVARAR DU INTE? MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA PRATA DÅ! MAMMA MAMMA MAMMA MAMMA MAMMAAAAAAAAAAAA!" i ett konstant flöde som liksom aldrig tystnar.

Och när det blir halvlek så passar de på att bajsa (tre gånger för Tamlins del och två för Ninja. Hittills.) och bråka.

Helvetet. Helvetet vore semester. Undra vad grannarna tänker om den vrålande arga mamman? Jag vet vad jag tänker iallafall.