Jag tycker inte att mina barn ser för mycket på TV
Sonen gillar djur. Han kan räkna upp dem också.
 
"'Äst!", "Anka!", "''Und!", "Katt!", "Shaun!"
Annika

Haha!Nära oss har vi ett får som vi kallar Bähähääne (efter den senaste Batman-filmen). Vi hoppas att det kanske blir vårt barns första djur-ord

Amanda

haha klockrent!

Jojjohanna

Vad rolig han är! :D Nu någonting helt annat, vart bloggade du innan du bytte till allt för föräldrar? Var det en bra hemsida? Jag funderar på att starta en blogg själv, men kan inte blogga på allt för föräldrar för jag har inga barn. :)

Svar:
Jag har alltid bloggat på blogg.se och är nöjd. Men skulle jag rekommendera ett verktyg så är det uteslutande wordpress. Inget annat.


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Helle - Nu med egen hörna

Hu, när jag hör vinjetten till Fåret Shaun så ryser jag inombords ;). Inte lika mycket som jag ryser när jag hör introt till Bamsefilmerna dock.

Maria - An Apple Pie a Day

Haha, precis dem djuren kan min dotter också (Shaun inkluderad)! Och hon tittar bara på lite klipp på datorn eftersom vi inte har TV.

Ylva Nilsson - stadigare

Haha jag försökte desperat reda ut vad "Shaun" var för djur, fågel? Sen såg jag att det var ett namn på ett får, phue, trodde jag hade tappat djurartsminnen där en stund..

ann

He he hvor herligt...først alle de sjove udtaler, dernæst alle guldkornene :D

JÄVLA VÄRLD

Haha, Shaun.

Vickan

Hahaha. Åh. Såklart.

Vickan

Hahaha. Åh. Såklart.

Anonym

Hahahaha

JASMINA - FD TELEFONSEXSÄLJARE

Tycker TV är skitbra för barn. Snacka om kunskapskanel ;)Min flicka kan både det ena och det andra som jag inte ens lärt mig under mina 27 år ;DSnappat om saker om Fazaner och andra djur och allt möjligt vet hon..Bra med tv på alla sätt och vis ;)Sålänge det är rätt kanal så att säga ;D

Hellis - Flippermorsan

Lady D, kolla kolla kolla! Du har kanske sett den innan, men jag var bara tvungen att dela med mig, blir ju så varm i hjärtat av detta: http://flippermorsan.blogspot.se/2012/10/lady-d-har-du-sett-den-har.htmlOch här heter förrester också alla får Båschå (fåret Shaun). Och Baby pekar lyckligt på alla hundar och ropar "DIE", nu när hon till slut lärt sig att det bara är våran hund som heter Sork, andra hundar är bara "dog"... Dig, die, same same...

esterii

Shaun, ,ens barn är för stora för at vet vad det är:)

Pinglan

Var och rotade i ditt arkiv och blev lite förvånad när jag fick sin på det här inlägget http://ladydahmer.alltforforaldrar.se/2008/november/what-the-fuck-hande-liksom.htmlJag vet att du har en helt annan syn på din kropp idag, men detta var ändå inte sååå längesen. Kul att se att din inställning ändrats till det bättre.Svar:
Mna växer ju hela tiden! Speciellt om man som jag har tillgång till konstant kommunikation med andra intelligenta och tänkande människor!


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

sofia

HEJ!

På tal om ärtsoppa.

Jag vill minnas att du någon gång skrivit att ni pratar mycket engelska med era barn. Och jag har även fått för mig att ni använder ordet "hen".

Hur gör ni i engelskan där? Har de något ord för hen?Svar:
Just nu är engelskan inte lika vanlig då jag inte umgås med vincents mamma lika ofta. (hon har flyttat, tidigare bodde vi grannar) men hon talar ju engelska med barnen. I engelskan kan man ofta använda "theirs" eller "it" som könsneutralt.


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Vivi

Haha, känner igen...

- Du är min son.

- Fåfå Shaun?Förresten, lever din lchf-blogg?Ha det gott!

Jannice

Älskar! <3

My

Haha.. Min dotter säger pimmy när hon ser får.. Som i Timmy time:-)

Lilla H

Min dotter ser på TV dagarna i ända typ. Jag har en fråga, vad gör du den dag Nilja kommer och vill ha saker som "normen" har. Kommer hon få det då?Svar:
vad gör du när din dotter vill supa för att alla andra gör det? Självklart tar du ett beslut utifrån dina värderingar! Detsamma gäller mig. Sen beror det ju helt på ålder. Äldre barn kan ta ansvar för saker som yngre barn inte kan. osv.


LADY DAHMER™ | postpatriarkal feministfitta

Julia

HAHAHA åh. <3

Frida

Haha!!

Elina✿

Vad är shaun? :$Läste kommentarerna och den om könsneutrala ord i engelskan. Som du säger, "theirs" eller "it" funkar, men också "hir" (typ som "hen") och "one" funkar också fint.

Jessica - PCT

Åh vad glad jag blev av det här inlägget.Tv behöver inte alls vara dåligt. Som en bekant till mig nämnde nyligen, så klargjorde hennes son att "stora visaren står på tolv - klockan är två"

Att som treåring börja förstå klockan är inte kass.

Xolanda

Jaha, tänkte jag blixtsnabbt. Faun såklart. Som i den fullständigt rimliga människo-getvarelsen man träffar i det verkliga landet Narnia...eh.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog