Regn och mys
Idag regnar det så vi sitter i soffan och myser. Jag ser på charmed och Ninja tittar på meningslösa youtubeklipp och Tamlin är mest bara så där jävla söt som han är. Han har världens minsta pluttgulleröst och vill pussas och kramas och luktar honung. Tre bast har han hunnit bli. Jag minns inte att Ninja var så liten när hon var tre.

20130730-185104.jpg

20130730-185110.jpg

20130730-185118.jpg
Nillan

<3 <3 <3

Hondjur

Aw! Sötkorvar!
Tiden går så alldeles fort ... Tycker väl du nyss var gravid med Tamlin jag .. ?!
Min lilla människa som jag nyss krystade ut med dunder och brak fyllde nyss fem. Hur gick DET till lixom?
Men jag antar att det skall vara så - Och Liite skönt är det allt att dom blir äldre! ;)
Eller planerar ni fler små kids kanske? ;)

genus SCHMENUS

åh vad jag älskar den bilden på dig LD, det bara lyser mamma-stolthet om dig. Det klär dig!

J - Är min mamma död nu?

Innedagar och regn kan vara bland det bästa som finns ibland. Då behöver man inte ha någon press på sig. Man får sitta i soffan och göra inget.

tilda

Är han inte vansinnigt lik karlsson på taket?? :D

Linnea - Makeup for Dummies

Haha, åååh, jag har ÄNTLIGEN kommit på det! Jag har läst din blogg till och från i säkert 2 ½ år och tänkt att Tamlin är så himla lik någon, men jag har aldrig kunnat sätta fingret på vem. Men det är ju Karlsson på taket för sjutton!!!! :-)

mariedottir

Charmed <3

esterii

Så fort tiden går.. vips så är mina 20 och 22.. Njut:)

Tatiana

Hej LD och alla andra. Jag hittade några viktiga och intressanta artiklar igår kväll angående ett mord på en kvinna i Sverige. Har detta uppmärksammats i Sverige (jag vet inte för jag bor inte där längre)? Något att läsa en regning dag kanske......
Tankar, åsikter? Kram pa er alla! ❤

http://titsandsass.com/the-bloody-state-gave-him-the-power-a-swedish-sex-workers-murder/

http://titsandsass.com/the-week-in-links-july-12th/

http://titsandsass.com/the-week-in-links-july-26th/

Hanna E

Min yngste är nu lika gammal som den äldste var när han blev storebror. Jag minns storebror som ungefär samma, men jag tror att om några månader så kommer jag att ha samma fundering som du. Det hände något i mitt sätt att betrakta min äldste just när han blev storebror.
Jag kommer fortfarande ihåg när jag träffade honom efter 1,5 dygn när lillebror föddes och jag vet att jag reagerade på hur stor han var. Det var precis som han vuxit flera cm samtidigt som han blev storebror och sov borta själv för första gången.

Vi hade också regnmys igår, barnen tittade på film och jag sydde, men idag så hoppas jag på uppehåll för jag behöver göra lite nytta idag som tvätta och pyssla i trädgården. Inget av det tycker jag dock är särskilt betungande utan faktiskt ganska trevligt. Speciellt som nu när jag är på landet och kan få hänga ut tvätten (om regnet håller sig borta).

Zombie - Devouring Brains Since 1984

Man får passa på att mysa när det regnar :) Jag minns mest att regniga sommardagar var DÖDEN när jag var barn. Fanns inget vettigt att göra, man ville bara få gå ut i solskenet och leka men istället satt man planlöst och lekte med bröderna eller slöglodde på sega program på TV. Det bästa var ju dock när mamma hyrde film åt oss de dagarna. Att ligga under soffbordet i källaren och titta på Neverending Story är ju GANSKA awesome när det spöregnar utanför fönstret :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog