Oj oj oj, i natt....
Ja så här glada är barnen när de är med farmor! troll7 Det blir vår allra första natt UTAN barnen. Allra första. Fattar ni!? Fan vad vi ska.....     ....sova! Jamen ni andra småbarnsföräldrar vet hur det är. Herregud vilken lyx.
Zombie - Devouring Brains Since 1984

Haha! Passa på att njuta av er natt i "frihet". Sov gott!

PersonligaMamman

Sov gott!

Hundmorsan

Ja, sova är en otrolig lyx när man har barn :) Vi har iaf tur som har en bebis som sover hela nätterna och bara är snart 5 månader. Sov gott!

∞|Axelina|∞

Snygga leopardtajts. Me gusta att...... sova

Emelie

Alltså jäävlar vad jag vill rocka i ett par leopardbyxor och randig myströja när jag ser den här bilden! Har i detta nu på mig ett par ny-loppis-fyndade sammetstights som påminner mig om barndomens fantastiska byxor! Jag hade alltid s.k. "pants" (vet ej om detta är den korrekta termen??), typ tights i plysch i olika mönster. Perfekta att spatta runt i när man vill känna sig som ett sockerstint barn/Iggy Pop.

Emelie

Å så vaknar man svintidigt och vill hämta hem dem fort som attan, då man håller på att längta ihjäl sig efter de små odjuren! ;-)

Katti

Vilken tjusig bild! Hade lätt passat som reklambild för ngn barnklädeskedja som vill passa in på den här sidan millenniet ang. genustänk. Man riktigt ser glädjen i deras ögon och det bara lyser om dem, blir alldeles varm i själen!

Lisa

Va??? På riktigt? Första gången? Shit va hårda ni är. Tror vår var 4 månader första gången vi lämnade honom till mormor för att få sova. Not so tough var jag då.

Kliar och sticks

Å sen vaknar man 07.00 och kan inte somna om för att det är för lite ljud! Vi spenderade en hel helg på hotell på det viset..

SannaM // lärare ~ normkritiker ~ lesbisk svenssonmamma

Härligt! Vår unge har fortfarande inte vett att sova längre än till 5 på morgnarna och stökar gärna ett par gånger under natten också - snart två år. Vi har sovit på hotell tre eller fyra gånger under hans livstid medan en mormor tagit hand om honom, har verkligen varit välbehövligt. Enda kruxet är att man vill hinna med så mycket på det där dygnet då - äta mysig middag, ta ett glas vin (fast inte för många, för då blir man liksom bakis istället...), sova, hinna med det där andra som jag är för pryd för att skriva såhär i offentligheten.. och så känner man att VI HINNER JU INTE!! Sova brukar därför bli prion ;-)

Emma

Ninjans lugg kan man inte göra annat än älska!

Miras Dekor och Möbler

Det är så sjukt härligt att vakna på morgonen (alldeles för tidigt så klart) och veta att man kan ligga kvar och dra sig hur länge som helst.
Njut!

SpeLinnea - Världen genom fyrkantiga ögon

Det är ju sinnessjukt. Ingen tid för sig själv på fyra-fem ÅR? Och det ska man tåla liksom? Det står mer och mer klart att jag inte kommer skaffa barn.

Svar: Ska och ska.
Det är faktiskt ett helt eget val, man kan ju välja att ordna med barnvakt betydligt tidigare, beror hel på vad man har för filosofi som förälder (och givetvis vilket nätverk man har).

Vårt barn var 6 månader första gången han sov borta.
Malin

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog