Vad tycker ni om era partners ex?
Hade jag inte haft så mycket stressrelaterad ångest just nu så hade den här dagen varit helt underbar. Asså VÄDRET?! Det är sommar nu! Vi har hängt på stan hela dagen.
 
Först tog vi en lång TGI Fridayslunch, komplett med milkshake och BFF'arna Anna // Apan Satt i Granen och Snacka Snyggt's Elaine Eksvärd som tamejfan kvalificerat in snabbt på den ganska så korta listan. Jag känner nästan att vi måste åka bort en weekend tillsammans, ensamma och bara PRATA AV OSS. Vi har så mycket att prata om att vi det nästan blir olidligt när man inte hinner prata ''klart''. Men livet ni vet. 
 
Vi snackade bloggstrategier, retorik, min och Cissis kommande grej, pengar och förhandling och höstens planer inför bloggandet och hur vi kan lyfta varandra och vad som kan vara kul för er, våra läsare.
 
 
En rolig detalj är att Elaine är nära vän med en av Oskars gamla ex! Skitkul! Oskar hälsade att Elaine och exet var välkomna över i sommar på lite hushäng och grillning. Världen är så liten! 
 
Och nä, jag är ju inte den svartsjuka typen. Jätteskönt faktiskt, jag brukade inte vara så men jag har släppt den biten. Jag älskar Oskars andra ex. Hon är fantastisk och rolig och bäst. Han har mycket bra kvinnosmak. Och det är väl där tryggheten ligger; att jag är så jävla bra att han vore en förbannad idiot om han trevade åt andra håll. Och han är ju inte en förbannad idiot. 
 
 
Efter lunchen så drog vi tillbaka till söder. Anna bjöd hem mig och barnen på kanelbullar och glass. (Jag lovade ungarna redan på Fridays och ni vet ju hur barn är. Från Stureplan till skanstull så tjatade de om den där förbannade glassen och föreslog att vi skulle gå in i varenda butik vi passerade. Till slut fick vi landa lite innan det var dags att packa iväg hem. (Tiden går fort)