Bajsar du? Svara ja eller nej!

Dessie förstår inte varför mammor säger att de inte hinner duscha. Hon har nämligen välsignats med en sån där trevlig bebis som kan sova själv. Ninja var en illvillig liten demon antagligen utsänd för att straffa mig för allt dumt jag sagt och gjort (nu är hon mammas bästa lilla fröjd dock).

Jo, Ninja sov mycket hon också. Vilket ar skönt för då kunde jag passa på att sova också. Men jag kunde inte duscha eller ens skita. Hon var nämligen en sån där som SKREK när man la ner henne eller gav henne till nån annan. Jag var tvungen att bära precis hela tiden. Och amma och amma och amma till förbannelse. Jag ammade till och med när jag sket. Jo det är helt sant. Jag ammade när jag åt. Jag ammade när jag surfade. Jag startade den här bloggen pga att jag inte kunde göra nåt annat än att sitta i soffan och amma med ena handen på tangentbordet.

Jag kunde inte börja använda barnvagn förrän hon var runt 6 månader och bara i korta vakna stunder. Jag bar i sjal och sele tills hon blev ett.

Men det slutar inte när de blir större. Värst är när de är typ 2 och får för sig att de vill duscha tillsammans. Man ba "nej fan ut kan jag få vara ifred?" Eller när man ska skita och det står en fyraåring utanför och ba "mamma!!! Bajsar eller kissar du? Mamma? Svara! Bajsar du? SVARA JA ELLER NEJ! MAMMAAAAA?!"