Jo vars det knallar och går
20140627-041206-15126891.jpg Tycker om möjligt ännu mer synd om mig själv efter att ha sett den här bilden från gårdagens promenad. I sommarsverige.
Lisa

Älskar bilden! Pippi Långstrump som blivit vuxen, typ. Kärlek till dig!

KajsaLisa

Klaga inte, du slipper ju både mössa halsduk och vantar (lite svårt att avgöra på bilden men jag utgår från det ). Dessutom växer inte gräsmattan så fort i det här sommarvädret, vänd dig om och kolla på bilden hur fint och nyklippt du har det.
Just det glömde tala om, jag har en vecka kvar att jobba innan semestern, men det har absolut inget att göra med min inställning givetvis :)

Bee

Ha! Ha! Själv älskar jag sånt väder!

Emilie

Själv älskar jag detta! Det är varmt nog att inte ha strumpbyxor (jag har kjol året om och äger inga byxor) men ändå svalt nog att kunna gå runt utan att svettas ihjäl. Jacka fattar jag inte varför folk har nu i denna perfekta temperatur. Men konstigt väder är det allt. Här i Varberg hade vi tromber i horisonten, ösregn och sol på vartannat.

Ellet

Söt sommarflicka

Sofia

Hahaha underbart! Själv sitter jag med sockor, tjocktröja och filt i soffan...

Emina

Hur bemöter man denna typ av kritik så att folk förstår? Jag blir så ledsen för det liknar inget annat än slutshaming. Lady, kan inte du formulera ännu ett briljant inlägg om detta, snälla. Elaine kallar sig feminist men detta inlägg är allt annat än feministiskt. Du är ju världsbäst på att förklara sådana här saker!
http://elaineeksvard.se/blog/2014/06/27/jag-blir-tokig/#comments

MansonDust - en mammablogg om barnmode

Tycker det är perfekt väder haha. :) En hoodie, alldeles lagom. Slippa svettas!

anneli

Jag tycker om det här vädret, hatar när det är för varmt. Men jag förstår er som har småbarn att ni vill ha badväder och solsken mm.
Själv sitter jag och läser, lyssnar på musik, och lyssnar på podden VÄRVET på nätet där de gör bra intervjuer av musiker, författare, skådespelare mm. Väldigt bra program.

Madde

Alltså! Älskar den här bilden! Älskar dig! Bli min bästis, NU! :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog