Glädjeflickorna // Avsnitt 22 - Glenn Hyséns bucketlist

Glad fars dag! Här kommer presenten som fortsätter ge hela året likt en sugar daddy med andedräkt i ditt öra. I dagens avsnitt avslöjas vem som vill resa till Australien och hoppa fallskärm med Glenn Hysén och vilken av damerna som vill go to town på påvén och bara ha det gött.

Flickorna är glada och leker Sist på Bollen, Hanna listar en djurbaserad kändislista full med fara och flickorna har munnen full med skinksmakande ostar – mm, vilken mumsig, spännande, sexig tid för våra lyssnare!

Dessutom rejtar vi gubbar, Monthy Python, saker man kan göra på sjukhus och fingrar i anus, allt som pappor älskar mer än de älskar sina barn. Nu kickar vi lite med bollen och gör spaningar från nittiotalet, vi ses i duschen.

glädjeflickorna glenn hysen Ni hittar avsnittet (och andra avsnitt) via iTunes, (podd-appar som funkar är podcaster för iPhone och podkicker för android. Eller så kan ni klicka här
  Lite material som utlovas i podden: Screenshoten som bevisar att Lisa gillar påven: lisa och påvenlisa och påven 2 Louise CK beskriver hur det är att röka hasch när man blivit för gammal:
Sara

Cirka det mesta med Louis CK är bäst. Han är fan episkt sylvass i det mesta.

Hjerpe

Gah, hur kan jag ha missat denne ståuppare?! Bot och bättring...

Hjerpe

Men borde det inte finns ett avsnitt 21 däremellan? Bojkottar ni siffran 21 på grund av nån form av hednisk feminism?

Svar: Lite spamvarning på mig nu kanske men nevermind - jag hittade 21:an! :)
Hjerpe

Hjerpe

Har inte kommit till ovan nämnda avsnitt än för jag lyssnar från #20 så är halvvägs genom #21, men vill bara flika in att det är så himla mysigt och roligt att lyssna på er! Det är som att få vara med på världens bästa tjejkväll. Fast utan att själv bidra sådär särdeles mycket.

Hjerpe

Men alltså, kan ingen annan kommentera också? Jag känner mig lite överrepresenterad här...
Med det sagt har jag nu lyssnat ikapp alla avsnitt och väntar spänt på nästa.

Light

Haha "wide on" bästa uttrycket!

Maria

Hahaha, skrattade så jag grät åt videon och det var välbehövligt! Tack!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog