Handla julklappar med barnen utan att de märker det
Idag ska jag försöka mig på det omöjliga. Jag ska, i sällskap av barna, försöka köpa julklappar till dem. HUr ska detta gå till tänker ni säkert, jo det ska jag berätta. Jag tänker att jag släpper loss dem i en leksaksbutik - de kommer go nuts och medan de springer runt och drar i allt de vill ha så smyger jag ner saker i en påse eller korg som jag sen ber kassakvinnan slå in lite diskret. Vad tror ni om det?
Jen

In

Jen

Inte ens en leksaksbutik är en lekplats. Man ska aldrig släppa lös ungar i någon butik. Respektera någons arbetsplats.
Varför åker du inte och shoppar när dom är i skolan...? Lugnare och trevligare för din egen del också:)

Svar: ''springer runt och drar i allt'' = skyndar igenom butiken för att titta på allt de vill ha, INTE river ner och stökar runt. Dock att leksaksbutiker har högre tolerans för barn som vill känna och klämma, precis som djuraffärer som tillåter hundar är beredda på att hundarna inte alltid beter sig exemplariskt.
Lady Dahmer

Olivia

Hur vet du att den som jobbar i kassan är en kvinna? ;)

Svar: för att jag varit i den butiken cirka tusen gånger ;-)
Lady Dahmer

The real Hmm

Ha ha ha. lyckat till med det. Jag skulle eventuellt kalla det för mission impossible. Framförallt, hur förklara du kassen som du bär med dig hem sedan? Eller har du en gigantisk väska med dig typ ryggsäck? ;) :cool:

Astrid - allt kan en göra bättre själv

Nu är min största 3 år så så medveten är hon inte än, men jag älskar att låta henne gå runt i affärn. Såklart hon pillar på grejerna, men det gör väl vuxna också? Hon vet att man inte börjar leka med grejerna hursom utan gillar mest att titta och tycka att allt är fint. Så jag kan absolut shoppa med henne där. Däremot handlar jag i år över nätet för det är såååå skönt och smidigt.

Malin

Be kassakvinnan slå in och säg efteråt att paketen är till kusinerna. Om de inte ska veta att det är till dem alltså.

nathalie

Ar tamligen saker pa att min (ensamstaende) mamma brukade gora likadant nar jag och syrran var sma. Hon hade ingen att lamna oss med sa varje ar blev det en tur till Toys'R'Us i Kungens Kurva och pa nagot satt lyckades mamma handla julklappar at oss utan att vi sag vad det var. Hur hon lyckades med det har jag dock inget minne av. Sa det borde nog ga! Lycka till :)

PS. Det borde dock tillaggas att jag refererar till handlingar som agde rum under forsta halvan/mitten pa 90-talet. Nu for tiden kan man ju bestalla allt for battre priser pa natet, sa varfor inte overvaga det alternativet da det kanns sakrare och mindre stressfyllt?

Hockeysmurf - Ja, det ÄR jag!

Lycka till säger jag! Du kanske kan förvarna innan om din plan (till den som står i kassan) så kan ni liksom vara lite "partners in crime" och hjälpas åt att smussla? :)
Än en gång, lycka till! :D

L

Kommer att gå fint! Apropå på det och förra inlägget om lur så minns jag fortfarande när min mamma lurade i mig att dockan och alla kläder vi valde i leksaksaffären var till ett annat barn. Jag gick på det stenhårt. Herregud, hur lättlurad får man vara.

Tankar av Tuss

Jag ääääääälskade att gå runt i butiken och känna och klämma på alla leksaker när jag var barn. Däremot att vara vuxen med barn, då är det inte riktigt lika roligt längre. ;)

Svar: Jo! ^^
Hjerpe

Hjerpe

Låter lite stressigt men ett listigt tips till den med väldigt lite tid över om inte annat. Vissa leksaksaffärer har ju dessutom en lekhörna där man kan provleka med vissa saker. Mycket piffigt!

Svar: Hellre själv utan barn. Så jag får trycka på allt som låter ifred. :D
Tankar av Tuss

Jessica

Det går alldeles utmärkt. Det kommer ofta kunder fram till mig i kassan med lite småsaker och så frågar de om jag kan smuggla med det och det... Jag packar in dem snabbt eller lägger dem i dubbla påsar och ungarna märker inget alls

Anna

Så brukade jag göra, funkade utmärkt!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog