Vecka 41 och fem dagaröver tiden
Försöker att inte oroa mig för mycket. Försöker att inte tänka på att fyrtioåriga gravida har ökad risk för moderkaksavlossning och andra liknande problem. Försöker att inte tänka på att jag har en uppkörning nästa vecka som jag antagligen måste boka om.  Positiva är att foglossningen är bättre. Negativt är att alla andra krämpor ökat: Ryggvärk. Vristerna/anklarna är så svullna att jag knappt kan röra på fötterna (som ser ut som uppblåsta diskhandskar). Fötterna värker som om jag hade stora blåmärken??? Jag har världens jävligaste ischias i ena skinkan, så jävlig att jag skriker rakt ut minst tio gånger om dagen. Huvudvärk? Check! Restless legs som blivit värre. Illamående. (Främst på morgonen)  Och roligast av allt: när jag ska vända mig om i sängen så måste jag kliva UR (rulla ur) och lägga mig åt andra hållet. Att vända mig direkt gör för ont.  Imorgon åker dessutom barnvakten iväg på midsommarsemester. (Vi har backup dock tack och lov, av grannar, men det blir ju lite pinsamt om man måste ringa dem mitt i natten.)  Aja. Jag bjuder på lite bilder. 
Linda

Nu ere spännande? Kan ju vara att vi får läsa om nytillskottet imorgon. Och önskar dig all lycka till med förlossningen.

Mad

Spännande! Älskar förresten bilden på din mage och hönan, haha. Av nån anledning gör den mig sjukt glad.
Jag säger lycka till med allt, förlossning, värk, uppkörning, barnvakt osv. Hoppas du får en grym midsommar (själv måste jag jobba hela helgen... :c )

Svar: Mig också!

Fick mig också att tycka det det såg ut som vattnet gått för LD :)
The real Hmm

ozzy

Måste vara ett helsike att gå över tiden. Jag hade tur o födde 3 dar före bf, men jag hade redan tröttnat då och fokuserade på att tänka igång värkarna kvällen innan och dom drog igång 2 timmar senare. Slump eller ej, vet ej men jag hade bestämt mig att föda just den dan jag gjorde. Hoppas allt går bra med din nedkomst och att den lille mår bra. :-)

Elin-kristen feminist

Se till att du får remiss till förlossningen för koller så snart det går så vet du att de har chans att se eventuella problem. Jag födde själv i 42+4 (igångsatt 42+3) så jag vet hur det känns... Jag gick på koller från 41+5 tror jag.

Ellen

hEJA Heja!!! Det kommer ga bra. Kampa pa, snart ar hen har :)

Maria

Du är så jäkla stilig kvinna! Lycka till när det börjar, och tänk att snart är alla krämporna borta(får vi hoppas) Hoppas ni har en trevlig midsommar! :-)

Petra

Snart har du ingen bebiskula längre! Håller tummarna för dig!

Jag följer @effyourbeautystandards på insta där kommer bilder på alla möjliga människor.
Men tänkte nyss på att det kanske bara är ett sätt att på nytt recensera kroppar? Vad tror du?

The real Hmm

Grattis!

Farmor Ulla-Brith

Ryktet sprider sig ..... Grattis till hela familjen!!????

Ellen

Stort GRATTIIIS till Bamsen :)

eva

åh har hon fått barn nu?? hur stor? vad blev det? har inte instagram

Svar: Hon fick imorse. En liten Bamsen 54 lång 5,2 kg. Kommer nog inlägg om det här också.
Nina

Kroatkringlan

Det blev ett barn! Hurra!! 5,2 kg... sån himla superkvinna! Jag tyckte det var skitjobbigt och då vägde min tös bara nätta 3,7 kg...

eva

ska den heta bamsen??

Svar: Tror det är smeknamnet just nu (pga ganska stor bebis?). Namn lär nog dyka upp här på bloggen förr eller senare.

Du kan följa uppdateringarna på Instagram även om du inte har en användare själv:
https://www.instagram.com/ladydahmers/
Annika

Lena

Grattis till barnet ???hoppas det släpper i benen efter mitt 4de barn så har jag fortfarande restlesleg ?Bara blivit värre o värre tyvärr.

aneli

Grattis :D

Gnarrw

Fantastiskt vacker, men aj vad det låter glirigt med allt fogknas. Är glad att jag bara fött ett barn, men å andra sidan har jag fått inse att mina problem kring magen nog är ganska mycket barnfödanderelaterade.

Srry för svammel. Hoppas allt går fint! <3

E

Stort grattis! Är så glad för er skull!

Lovisa

Grattis till barnet! SÅ ROLIGT!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog