På sjukhuset
Vi tog oss till akuten idag. Jag och min vapenriddare Anja tog tåg och buss till huddinge. De tog mig på allvar. Ena sköterskan rullade på ögonen och gav mig en blick/min när jag berättade att läkarn på vårdcentralen ba "Nämen sök akut om du får feber" och sen inget mer. Inte bara jag som tycker det var galet alltså.  Men det ser iallafall ut som att jag blir inskriven och förhoppningsvis opererad redan imorgon.  Så glad att jag tog tag i detta. Så jävla livrädd för att nåt kommer att gå fel på operationen. Eller efter.  Nu jävlar hörrni. Får socker direkt i dropp. #uppmuntrafetma
Hassel

Lycka till!

Linda

Pepp! Så himla bra - och skönt när operationen är gjord!

C

HURRA!!

Håll alla tummar, tår och tassar.. | Bloggbevakning Nöjesguiden

[…] Lady Dahmer befinner sig på sjukhus och får socker rätt in i blodet. Om man kunde få den services fast med koffein rätt ut i kanalerna så skulle jag stå först i kön men socker kan jag hoppa. Eller rosévin? Det vore nått! #uppmuntrakoffeinikanyl […]

Loanne

👍🏼

Frida

Det finns helt seriöst inget värre än vårdcentraler. Min mamma gick till en förra månaden med smärtor i bröstet. De sa till henne att gå hem och ta paracetamol. Dagen efter det fick hon en hjärtinfarkt och dog, 48 år gammal.

Svar: Min farmor åkte dit, hon hade svårt att andas och frös. Orkade knappt gå själv. "Du har ju haft influensa så det är nog därför" och fick cocillana. Två dagar senare hjärtinfarkt och dog.

Är ingen läkare etc men det är jävligt tråkigt att dom inte ens kollar noggrannare utan typ som det kändes för min farmor bara antar..
isa

Maria

Har gjort samma ingrepp som du. Ingen fara. Jag var också livrädd, men det är ett rutin ingrepp och fixar de bara rätt värkmedicin efter (för jag antar att du inte får ta morfin med amningen?) så e du på benen igen dagen efter.
Lycka till!

Lisa

Så nyfiken nu, hur funkar det att bli inlagd när man har bebis? Särskilt när man ammar? Får man ha med sig bebis då? Även om man inte ammar? Undrar för att jag själv inte har barn eller någonsin varit inlagd så allt är ett mysterium...

glammamman

Håller tummarna att allt går bra!

Linnéa

Stort lycka till! Det kommer gå bra.

Isa

Lycka till!!

The real Hmm

Men skönt att det äntligen blir en förändring för dig nu. Blir säkert bra tror jag. :)

Kain

All lycka, det kommer nog att bli jättebra!

ozzy

Så skönt att du äntligen kan få adekvat behandling. Det går säkert jättebra. Lycka till. Kram.

Elin

Lycka till! Skönt att höra att du äntligen får hjälp.

Tinis - en blogg som vill göra dig glad!

Åh, skickar pepp och håller tummarna för allt går bra!

Annika

Hade sjukt ofta ont i magen (så pass att jag blev inlagd några gånger) när jag var typ nio. Inga stenar, men gallblåsan var lite inflammerad så de testade att ta bort den. Inga komplikationer och sen hade jag mycket mindre ont mycket mer sällan. Nu 30 och har aldrig ont och magen går som en klocka. :)
Lycka till!

Asta

Phu, vad skönt. Jobbigt nu, jag fattar men så gött när det är över.Ska tänka på dej. Kram A

Jules

Åh vad glad jag blev (lät ju sjukt, men du fattar) att är på sjukhus och blir tagen på allvar! Stort lycka till, i morgon blir jobbigt menyraden till helgen mår du bättre!
Stort lycka till :)

Jules

*men redan

Hannah

Håller tummarna för att allt går bra för dig!

Elin

Du är jätteduktig och modig och gör det bästa för dig själv och din familj. Hejja dig!!!

Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad

Det kommer gå så bra ska du se! Att bli sövd känns lite oroligt första gångerna men det är ingen fara 😊

Själv fick jag en förlossningsskada 2011 och har sedan dess opererats 24 gånger så jag är rätt van, höhö. Är till och med stomiopererad till följd av förlossningsskadan..

Det värsta med att opereras när man har bebis/småbarn är ju när man inte får ha med sitt spädbarn efter operationen. Min första op blev akut och jag fick jag vinka hejdå till man och spädbarn helt utan förvarning. Jag var skräckslagen och sjukt orolig då dottern aldrig hade provat äta från flaska... Kommer aldrig att glömma hur förbaskat hemskt det var! Haft många incidenter och sjukhusvistelser efter det och dottern är ordentligt påverkad av alla mina sjukhusvistelser, speciellt från en gång när hon fick följa för att hämta mig men möttes av en väldigt dålig mamma dom åkt på blidförgiftning och blev kvar ytterligare nån vecka på sjukan. Nu är hon livrädd och får separationsångest om jag nämner att jag ska träffa läkaren..
Oj det blev långt! Ville egentligen vara säga att det kommer gå fint :)

Nina

Så jäkla gött att läsa👍

Åsa

Lycka till

Katta tonårsmorsa

Bra! Håller tummarna för att allt går bra och du slipper mer besvär från gallan.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog