Äntligen är lovet över!

Åherregud tack gode gud för att lovet är över! Äntligen gick de! (Alltså barnen. Till skolan.) Jag fick nästan knuffa ut dem genom dörren för jag var så jävla ivirig att de skulle komma iväg. 

Ahhhhhhh. 

Tyvärr kan jag inte njuta tillräckligt eftersom att jag lyckats dra på mig en jävla förkylning med ont i halsen och tio liter segt slemmigt snor som fyller hela huvudet så just nu har jag siktet på bebisens vila om några timmar.

Förhoppningsvis får jag nåt skrivet innan dess, för nu har jag ju lovat att blogga mycket mycket mer! 

Oooh en sak bara! Kan ni börja ''like'a'' mina inlägg? Då syns jag på blogg.se's framsida vilket är skitbra! Obs like'a inte detta inlägg eller den här typen av inlägg, bara de som är bra och typ handlar om nåt viktigt som feminism eller tjockpositivitet. Jag kanske kan hojta till i de inläggen?
 
Like'ar gör du genom att klicka på hjärtat nedanför inlägget:
 
 
NORRSKEN EMMA

min sons påsklov har just börjat =)

ha en underbar dag
kramiz

Ellie

Jag kände en liknande känsla! Dock är det studiedag för äldsta sonen så han blev hemma ännu en dag. Men vår yngsta son lämnade jag nyss på dagis. Med undantag för snön som kom så har vi haft ett mysigt och roligt påsklov men kanske en aning långt.

Emma

Jag älskar Penntricket! Jag ställer klockan en timme tidigare på tisdagar och så ligger jag kvar i sängen och lyssnar. :)

Tack!

Linnea

Hallå jag undrar hur du gör för att typ hinna blogga och måla etc med bebis? Är han vaken medan du gör det? Vad gör han då? Måste du inte underhålla honom? Fan jag får så jävla dåligt samvete när jag sitter med tex mobilen när bebis är vaken och känner bara att jag borde hålla på och stimuleeeera henne hela tiden och det där barnmorskeuttalandet om att mammor som kollar telefonen medan de ammar är som deprimerade och ej möter sina barn bara ekar i huvudet och så försöker jag "leka" och det är skittrist. Hur tänker du?

Svar: Jag ger honom grejer att pyssla med under tiden och så får jag skriva snabbt. Han är ganska nöjd direkt efter vi vaknat så jag hinner då.
Lady Dahmer

Jessica

Haha känner igen känslan såååå mkt.

Linda

Jag älskar dig! Och jag älskar den där fantastiska mössan med kaniner, var har du köpt den?

Svar: molo!
Lady Dahmer

Sofia

Hej! Jag tycker att du är en fantastisk förebild och jag önskar att jag var mer som du. Så otroligt klok!

Jag har en fråga. Hur ser du på föräldraledigheten? Tycker du att det är rätt att 90 dagar är låsta till en förälder? Anser du att man ska dela lika? Du kanske redan har skrivit om det någonstans, men jag har i så fall missat det. Du skriver ju så mycket om jämställdhet och jag tycker att det här är en relevant fråga inom ämnet.

Puss och kram, du är bäst!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog