Folk som aldrig ändrar åsikt
Inne hos bloggbevakning härjar en stackare loss om min dubbelmoral. Bevis för detta är sju, åtta år gamla inlägg från familjeliv. "Ja, jag fattar att detta är gamla inlägg, men det gör inget. Enligt mig visar det på att hon är motsägelsefull." säger människan och jag slår mig för pannan.
 
Resonerar folk verkligen så här? Eller jag borde kanske inte bli så förvånad med tanke på hur resistenta en stor del av befolkningen tycks vara när det kommer till att bredda perspektiven, omvärdera sina åsikter eller bara lära sig nytt. Själv har jag omvärderat massvis med saker samt bytt åsikt och perspektiv flera gånger om de senaste åren. Man lär sig nytt, man landar, man provar åsikter och tankar och kommer fram till att de är bra eller anus. 
 
Med tanke på att jag varit offentlig debattör i nästan tio år nu så finns det en massa gött att gräva fram, så gräv dig trött säger jag. 
 
Nu ska jag iallafall gå och lägga mig. Dagen har varit mestadels SKIT. Jag har ont i halsen och kan knappt prata, jag har bara bråkat med barnen och bebisen bara skriker och när jag skulle beställa hem mat så fuckade coops hemsida med mig och ingenting funkade och nu måste jag storhandla inför gäster och födelsedagsmiddagsmys. Utan bil. Med pendeltåg. Och bebis. 
 
Här kommer en bild från en gladare dag. (Igår)
 
 
Bee

Har du testat att beställa från ex Mathem och liknande så du slipper storhandla med pendel och bebis? Krya på dig

Svar: Det är bara Coop som levererar hos oss!
Lady Dahmer

Hmm

Ja tråkiga människor är så. De bildar sig en åsikt när de fyller 22 och sedan så har de den hela livet. Gäsp. 😉😊

Själv har jag haft en enveten och kraftig hosta i fem veckor nu. Riktigt trött på den.

Krya.

Svar: Min man hostade i tre månader för två år sen. Ville skilja mig. Ja såklart det var mest synd om mig då! 😬😜
Lady Dahmer

Anonym

Just det. Min hosta började med ont i halsen, inte kunna prata och feber.

Hoppas det inte är det du fått. Det är väldigt drygt men det verkar som att typ halva Sveriges befolkning fått det.

Hmm

Ovan var jag. Glömde fylla i namn. :)

En annan L

Gud så löjligt, låter ju mest som att personen vill hacka på dig. Jag har följt dig länge och uppskattar att du nu ofta är mer reflekterande än provocerande.

Svar: Ja förr så brölade jag mer. Hade mindre publik och behövde ej vara eftertänksam på samma sätt.
Lady Dahmer

Malin

Det finns en fin meme någonstans på internet som säger att man har all rätt att vara en helt annan person idag mot vad man var igår, om man har lust.

Marlene

Finaste du😍 Sov gott!💤💤 jag går också till kojs.

Sydney

Men GUD har StikkiNikki öppet nu? MÅSTE DIT DENNA VECKA! Mvh StikkiNikki-addict

Syster dyster

Jag tycker det är sorgligt att feminister i Sverige skriver spaltvis om orakade armhålor och annat trams (i jämförelse) men när Sverige förmodligen var med och röstade in Saudi Arabien i FN:s kvinnokommision då skrivs det inte en enda rad. Skamligt att de blev inröstade och var den "feministiska" regeringen med om detta då är det fan skandal!

Pamela

Alex Schulman skrev en krönika om det där förra året, googla "Att byta åsikt är inte fegt, det är ett tecken på styrka". Han skriver att det inte är särskilt imponerande när en person står fast vid en åsikt hela livet, utan mer intressant när en människa omprövat sina värderingar och funderat lite mer. Rätt bra ändå tyckte jag!

Madelene

Hej.
Jag har bil och är föräldraledig med bebis, vill du ha skjuts är det bara att slänga iväg ett sms till 073 982 15 10. Du har hjälpt mig med så mycket med dina texter, bilder och reflektioner så vill gärna hjälpa med det jag kan. Och inget krav på att prata, vara glad eller tacksam eller liknande. Vi kan helt enkelt åka och handla och sen åka hem.

/Madde

Linnea

Var inne på en random stickblogg och ville inspireras på morgonkvisten. Den första infon jag fick var att personen slutat med kolhydrater och socker. Ytterligare än anledning att inte skriva om sånt är att det är så sjukt tråkigt och ointressant att läsa om. Jag blir liksom helt trött och uttråkad...😴

My

Dom skanderar om att "LEVA SOM MAN LÄR!!". Det måste ju vara barn, eller nåt annat med lite lägre livserfarenheter, som skriver i det där kommentarsfältet!(?) När fan talade du om för andra hur dom ska leva? Att lyfta, diskutera och problematisera kring samhället och sakfrågor är väl långt ifrån samma sak som att diktera levnadssätt för 9 miljoner människor. HUR kan dom inte se skillnad?

Svar: jag undrar vad det är de tror att jag lär? De verkar ha cirka noll koll på feminism dessutom. Som att hemmafruar eller hemmamammor inte kan vara feminister.
Lady Dahmer

Jenny

Jag tycker att det är sjukt obehagligt med människor som tycker och är precis likadant vid 40 som vid 30 som vid 20. Dessa människor har ju inte genomgått någon mental utveckling alls under sitt liv.

Karin

Jag vet inte om du läste kommentarerna människan "Anchi" sprutade ur sig till mig?
Helt världsfrånvänd, går inte att överhuvudtaget diskutera vettigt med sådana puckon ;)

Svar: Haha ja hon har ju uppenbara problem
Lady Dahmer

Elsa

Lyssnade på din och cissis podd om att alla är ätstörda. Ni var så himla bra! Smarta, coola och rappa. Tack för ett mkt bra program!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog