Helvete!!!!

Snälla kan nån bara avliva mig tack? Gissa vad? Jag hämtade mina tavlor och fick ett USB i ett vadderat kuvert med scannarna på. Här vi lägger den i en av dina stora påsar, säger personen som jobbar på Crimson och jag ser hur hon lägger ner den. Jag tittar själv ner i påsen och ser det. Den ligger där. Längst ner mellan mina dukar. 


Sen rullar jag hem. Via 173'an, Coop i Älvsjö, bvc (för att låna toaletten) och sen pendeltåget hela vägen till segersäng. Sen hämtar jag barn och kommer hem och lagom tills Crimson har stängt så upptäcker jag att jag ej har USB'n kvar. 

Nånstans mellan Fruängen och segersäng så har det antagligen ramlat ur eller blivit stulet. Hur detta ska ha gått till vet jag ej pga påsarna har aldrig befunnit sig vidöppna eller uppochner eller utan uppsikt. 

Jag vet inte vad jag ska ta mig till nu men ber till alla makter att Crimson 
1. Har sparat mina filer 
2. Kan maila eller posta dem till mig. 

Nån som vet? 

Maria Johansson

Finns på fritids, ett barn kom in med ett kuvert 😊

Svar: Åh Gud är det sant????
Lady Dahmer

Harmagedon

Vad härligt med ett lyckligt slut!

Jalle

Gud så skönt att det löste sig.. jag fick ångest både för dig och blotta tanken att något liknande skulle hända mig själv. =)

Malin

Skönt att det fixade sig. Här är ett TED-talk av en kvinna btw, som just handlar om fetma och rätten att existera och göra vad fan man vill: https://www.youtube.com/watch?v=aaXBYcfVYZM tänkte maila och tipsa om den men hittar inga kontaktuppgifter här längre efter flytten till blogg.se?
Anyway hon är bra och cool.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog