Jag blockar för glatta livet så passa er!
"Jaha du blockar folk som inte tycker som du va? MMMMMM så intressant!" Oj förvåningen och indignationen hos folk när de upptäcker att nehej inne hos Lady Dahmer får man faktiskt inte sitta och tycka och skriva vad eller som man vill helt fritt.
 
Nej det får man nämligen inte. Nej, jag lovar att jag inte blockar för att man "tycker annorlunda", men tror man att man ska få sitta här och spy ur sig tjockhat, fascism, bantningstips eller annat skit som jag inte vill utsätta mig själv eller mina läsare för så tror man väldigt fel. 
 
Här gäller mina regler och jag modererar ganska hårt. De senaste dagarna har jag varit mer tålmodig och snäll, då jag gissar att en del nya hittat hit och jag vill ge dem en chans att skärpa till sig. Men generellt så vill jag att min blogg ska funka som en frizon från en massa skit som finns överallt annars. Vi har en fin stämning här. Ibland är vi oense men för det mesta är tonen god och samtalen givande. Så jajamensan,  jag blockar för glatta livet! 
 
Så nu vet ni det, ifall det var oklart!
Madeleine

Tänker ofta samma sak, folk har ibland skrivit taskiga saker till mig, om helt andra saker dock, men taskiga saker, och jag har då så klart blockat dom. Många försöker till och med kontakta en på ett annat håll bara för att fråga "Varför gjorde du så, kunde du inte stå för vad du skrev". Blockering finns ju faktiskt av en anledning, känner mig sig kränkt eller på något sätt illa behandlad så förtjänar dom att bli blockerade.

MJ

Klart att det är du som bestämmer vad som tillåts.
Men jag gjorde inget av det du beskriver, kommentaren du blockade bort från mig innehöll enbart fakta.

MJ

Eller?
Varför kom den där upp direkt?

Marlene

Haha👍 bra LD!😊🌺💕

Amanda^

Snälla fortsätt alltid med detta!

Loanne

Toppen! 👍🏼❤

Krister

Jag känner att det finns en slagsida i debatten om hat. Så har det varit för mig sen jag började debattera feminism ur ett kritiskt perspektiv. Jag har fått anonyma telefonsamtal med hot, anonyma brev i min låda utan frimärken och framförallt upprepade smädelser på nätet. Det värsta var när vi samlades in en lokal på söder och plötsligt stormade en stor grupp F! feminister lokalen och delade ut en tecknad bild i kopior på en penis som huggits i bitar. Om det inte är hot, vad är det det? Bl.a var författaren Maria Sveland med stormtrupperna men även Mian Lodalen. Men det gav ingen uppmärksamher i media. Tänk dig motsatsen… Sammanfattning: En man kan inte vara ett offer. Det är upptaget.
K.

Jenny

Vad är det som gör att folk tror att det är en mänsklig rättighet att spy ur sig vad som helst var som helst?
På en privat blogg så bestämmer man väl för fan själv vad som visas där!

Hanna Karlsson

Jag tycker det är bra att du tar bort det som du inte vill ha i din blogg.

Maria Jilina

Älskar när folk ska bestämma åt andra hur dom ska sköta sin blogg haha ( ironi).

Toppenbra att du har koll och rensar och blockar bland skiten.

Har fått höra flera gånger att jag ska sluta skriva om saker... SUCK! !

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog