Jaha då är vi här då!
Ja jag har ju flyttat till en portal nu. Blogg.se blev det. Varför kan ni läsa mer om i denna intervju som jag gjorde med deras jättetrevliga praktikant när jag var inne i stan och träffade teamet. 
 
Min blogg är som en inkörsport till feminismen. Feminism för dummies kan man kalla den om man vill vara elak men jag tycker det är en bra beskrivning. Jag är ju själv en dummie som kämpar på med dessa frågor. Mina läsare är en del av mitt utvecklande och bloggen är en slags liveshow av min feministiska utveckling.
 
Vi har massa planer som mest handlar om att jag ska vara mer aktiv, här på min blogg men också genom deras plattformar. Inget som påverkar er visserligen men jag känner mig iallafall ganska pepp även om det just nu, i dagarna, känns så jävla banalt att sitta och tycka hit och dit när hela världen känns som den rasat samman. Men livet måste ju gå vidare antar jag. Hoppas jag. 
 
Aja läs! 
 
 
Ellen

Tycker verkligen om att det inte syns några annonser på bloggen även om du har flyttat till ny portal!
Kommer du ha sponsrade inlägg i framtiden, eller kommer du strunta i det?

Svar: Inga sponsrade inlägg. Bara annonser. (De kommer snart)
ladydahmer.nu

Hanna Karlsson

Vad roligt att du flyttat till Blogg.se. Det är helt klart bästa bloggportalen tycker jag.

Anonym helst

Hej! Jag skriver till dig för att få råd!
Jag blir dagligen sexuellt trakasserad på jobbet av kunder. ( butik) jag får höra saker om min kropp, får olika erbjudanden , män som är närgångna . VARJE DAG! Idag vad droppen och jag känner att jag ej orkar med detta mer. Jag har försökt allt . Skrikit,anmält , ringt polis, skrattat av nervositet , vart tyst. Har en sprallig personlighet , är öppen och glad som person men känner att jag är så fylld av hat nu.
Vad gör man? Ska jag ändra mig? Bli en person som utstrålar mer " PRATA EJ MED MIG" ska ja verkligen ändra på mig för männen? Ja orkar inte med skiten mer.
Bästa hälsningar / totalt förvirrad tjej, som alltid fått höra att man får skylla sig själv när man ser ut så som jag gör.

Ellie

Ser fram emot att följa dig och din blogg! Har lyssnat på alla avsnitt av penntricket! Riktigt bra! :)

malin

Hej superunderbara människa!

Kan du inte skriva och berätta mer om din brevväxling med seriemördare? blev jättenyfiken nu nämligen! :D
Kram på dig!

S

Hur hanterar du kombinationen att vara, som du själv uttrycker det, en person som pekar med hela handen och gillar att vara besvärlig, med att samtidigt vara konflikträdd? Känns det läskigt varje gång du höjer rösten och säger emot men du bara gör det ändå? Och gör din konflikträdsla att du blir lite people pleaser ibland eller är du bra på att säga nej? <3

Svar: Hehe, min dåliga impulskontroll fixar allt vettu: jag säger ifrån och säger nej i stor utsträckning. Men nja visst, jag har svårt i vissa situationer. Därför bloggande funkar bra för mig för då behöver jag inte träffa folket jag skäller på.
ladydahmer.nu

Julia

FIN blogg. Känns så stort och härligt. Älskar byten av bloggportaler.
Ps: Ville bara flika in att för min del är sponsrade inlägg MER än okej. Såklart bestämmer du, men vill bara förmedla att det finns läsare som inte bara tycker det är okej, utan som jag som faktiskt tycker det är skoj. Älskar när bloggare testar och gör grejer som de normalt sätt inte hade gjort. bara så du vet :)

Jane

Vill också veta mer om seriemördarbreven? Vad pratade ni om? Vilka har du pratat med? Pratade ni feminism? Var de mördade kvinnor eller män?

Hoppas att jag inte framstår som kall eller respektlös, jag blev bara extremt nyfiken. Pluggar på universitetet, ett program som snuddar in på dessa områden väldigt mycket.

Linn

Nä men inte var det 2003 ni skulle göra showen! Menar ni 2013?

Nina

Ursäkt en sen kommentar men jag har inte hunnit läsa några bloggar på senaste tiden.
Jag gillar (ok, älskar) din blogg och har läst den i flera år. Jag är också med i den stora feministiska fb-grupp som du var med och startade för flera år sedan. Trots din långa erfarenhet av de här frågorna så pratar du om dig själv som en dummie på feminism. Varför det? Du är uppenbarligen inte en nybörjare så varför prata om dig själv som om du var det? Visst att det alltid finns mer att lära osv men ändå, en person med så lång erfarenhet som du är ingen dummie.

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog