Magi för barnen inne i stan

Vi har hängt inne på söder, i svärföräldrarnas lägenhet vid Medis, ett par dagar. Varit på museum en heeeel dag. Ätit sushi såklart. Barnens favorit. Och ätit på "älskade traditioner" och Kohphangang för att ge barnen lite extra magi. De gjorde stora ögon men jag och den jobbiga bebisen fick gå hem tidigare pga ja jobbig bebis. 

 

Men det är så enkelt (dock ej billigt tyvärr) att ge barnen lite magi. För dem är liksom Kohphangang helt amazing liksom. Eller de där galna milkshakesen på älskade traditioner med smält choklad över halva glaset, vispgrädde, glasskulor och en jävla donut som kröner verket. 

 

Min mamma tog med mig på restaurang ibland när jag växte upp och jag minns tamejfan varje tillfälle. Det var magi liksom.  

Vi planerar att ta barnen till bowlingen i Haninge. Den ska vara riktigt grym har jag hört samt barnanpassad med sidor som fälls ner så klotet håller sig på banan. Tror det finns diskobowling till och med! 

 

Frukostmys. 

Vet ni fler sådana här speciella platser i Stockholm? Gärna i stan eller på södra sidan! Tipsa gärna! 

 
Felicia

Men gud det där ser ut som den bästa restaurangen ever.

Suz

Sonen älskar Wasamuseet, Naturhistoriska och Aquaria. Som liten var Rum för barn det bästa han visste och han pratar fortfarande om det.

Lisa

Tom Tits i Södertälje älskade jag när jag var liten! Massa saker att testa och utforska. Borde ju vara lika kul nu som då, om inte bättre! 😊

Malin

Tekniska museet och TomTits var favoriter när jag var liten.

En annan L

Åh, innan barnen fastnade i lagsporter var Eriksdalsbadet och lunch på Koh Phangang vår bästa lördagsutflykt.

Rudan, vid Haninge station, mycket bra för picknick och lekplatslek. Gratis!

Sofia

Budget-tips: Bryggartäppans Lekplats. Som att kliva in i Mina Drömmars stad, passar både småbarn och lite större. Sen är det ett stenkast till Älskade Traditioner.

Sophie Almlöf

Jag tror att Tolv vid Tele2-arena är väldigt bra! Där har dom även väldigt kul inomhus-minigolf. Kan vara värt att kolla upp. Kul med minisemester inne i stan!

Ellinor

Exploria i Fittja. Fullkomligt vedervärdigt och alldeles underbart, hehe.... Dessutom världens godaste bästa restaurang Pinchos i samma byggnad. En app-restaurang där ALLT är jättegott och massa små små rätter, så man beställer liksom lite av allt. Alltså det är magiskt. Bättre än TGIF.

Matilda

Hard rock café är både kul och gott!!

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog