Penntricket möter Lillelördag! #1
Häromdagen var vi ju inne i stan och spelade in podd tillsammans med Anitha Schulman och Ann Söderlund. Det var verkligen skitkul. Jag älskar att hänga med kvinnor. Jag gör verkligen det. Det blir alltid fint och bra oavsett vilka världar man kommer ifrån. Man möts alltid på nåt sätt i det gemensamma även när man är olika på alla möjliga sätt. 
 
Och här har vi just fyra olika kvinnor med helt olika perspektiv men ändå samma slags erfarenheter som snackar om livet som kvinnor. Det tror jag ni vill lyssna på. 
 
 
Asså kolla på Cissi som kikar fram som en jävla orm. Ormhuvud som Anitha sa. Sen skrattade vi jättehögt och länge åt Cissi. Förlåt Cissi! 
 
Det blev TVÅ avsnitt iallafall! Idag kommer första avsnittet och nästa vecka på tisdag så kommer fortsättningen. 
 
Ann beskriver avsnitt ett så här: 
 
"Nu har jag puls! Nu gottar jag mig i den gröna känslopanelens raggsoffa. #lillelördag river av en sjuhelvetes poddmashup med #penntricket ny grym podd med Lady Dahmer & Cissi Wallin. Det är hetsigt, det är härligt, det är kött, svett, kön & en knippe manshat. Verbala nackskott, catfights och snubbar som behöver upp skilla upp sin snuskteknik! Jag ber er på mina bara, bleka knän: åk med!!!! Det här är värt att rensa öronen för!"
 
Och Anitha skriver:
 
"En rafflande dryg timmespodd i en mashup mellan oss #lillelördag2017 och #penntricket. Vi håller inte alltid med varandra... Livliga diskussioner om sex och kön, svartsjuka och systerskap, om kvinnlig vänskap fördjupas av konflikt. Vågar man käfta mer när man har pengar på banken och mycket annat. Nu åker vi! "
 
Ni hör ju? Detta låter väl fantastiskt! 
 
 
 
 
Tissel

Ja!! Så taggad. Gråter lite pga glömde hörlurarna hemma. Imorgon kliver jag på tåget.

Sandra

Lyssnade precis på avsnitt 1 av mashupen så jävla grymma ni är! Känner igen så mycket av det ni säger från min förra relation.
Mycket kärlek till er 😍

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog