Angrepp!?
Jag kan inte koncentrera mig på nåt vettigt just nu för 1. jag hade en mardröm att jag hade fått ullöss på alla mina elefantblommor 2. Jag hittade två små små små ludd (ej löss) på en av dem när jag vaknade. Har nån här provat sådana där nyckelpigor som lägger ägg i ullössens äggsäckar? Byter man inte ut ett äckligt djur mot ett annat? Var tar nyckelpigorna vägen när de är klara? TÄNK OM JAG HAR ULLÖSS PÅ MINA ELEFANTER?? 
 
Jag har ju ullöss i huset eller rättare sagt jag kastade ut en ficus som stått i karantän ett par veckor men den har inte varit i kontakt med elefanterna annat än när min man fick för sig att sätta ett jävla blad som ramlat från plantan tillsammans med våra sticklingar men det var typ fem minuter och sen fick han skäll och så åkte bladet ner i soporna men ändå. 
 
Här står ficusen och skäms.
 
 
Den ska väl få självdö där om ingen vill ha den och ge den en chans. Jag har hemskt mycket skuldkänslor för detta. Att den står där helt övergiven och oälskad. Nej usch nu får jag ont i magen. 
Lisen

Hahaha du låter som min man. När jag kastat en blomma som jag tröttnat på så går han och hämtar den från soppåsen.

Ulrika

Den ser ju ruskigt ensam ut. Men ullöss är ullöss, väldigt svåra att få bort och en vill ju inte att de ska sprida sig.
Lägg stackarn i en svart sopsäck och släng istället.

Andy

Insekt Effekt, "naturligt" gift som funkar jäkligt bra. Kör först med det och sen någon dag senare så sätter jag in biologisk bekämpning i form av tex parasitstekel eller nyckelpigor. Giftet kan du köpa hos Wexthusets webshop.

Jenny

Jag förstår dej! Klarar inte av att slänga en växt som har minsta gnutta liv kvar i sej, känner mej som en mörderska om jag gör det... Alltså står de kvar och ser miserabla ut...
När jag ändå är inne och kommenterar, så vill jag passa på att tacka för att du vidgar min världsbild! Du är ganska långt bort från min frikyrkouppväxt, och vissa saker du skriver skaver rejält. Som abortinläggen. Men jag inser att jag mår himla bra av att få ta del av ett annat sätt att se på världen! Insåg t ex häromkvällen att jag och mina tjejkompisar inte alls måste vara artiga mot den medelålders, lätt berusade man, som tyckte att han oombedd kunde lägga sej i vårt samtal och göra det till en monolog...

Felicia

Hahaha trodde jag var ensam om att bli väldigt känslosam och få ont i hjärtat av när levande växter mördas

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog