Fyratusen förbannade fruntimmer
Nåt som var så himla kul i lördags var ju alla ni som kom fram! Dels under Penntricket såklart men också under själva manifestationen. Jag var ju på Göta Lejon preciiiiiis innan för att kolla ljud och greja och sprang längst götgatsbacken neråt mot hornsgatan för att möta upp alla.
 
Anja som jag skulle gå med gick en bit bak eller ja ganska långt fram fattade jag när jag såg hur långt det var, vet ni att när första delen av tåget nått fram till medborgarplatsen så hade andra änden inte lämnat mariatorget än. Polisen beräknar fyratusen pers. Fyratusen förbannade fruntimmer. Vilken jävla grej va? 
 
HURSOMHELST, jag stod vid sidan av och väntade in Anja och syntes antagligen (i all min prakt) för det var minst tio stycken som sprang fram och hälsade (och tog bilder).
 
Det var visserligen lite genant pga JAG ÄR LIVRÄDD FÖR FOLK samt (tro det eller ej) lite blygsam men också alldeles alldeles underbart pga så jävla gött att 1. få träffa er helt enkelt 2. få höra att man förändrat för människor som finns på riktigt och andas och är levande, det gör allt värt det och allt så mycket roligare och enklare. Tack för det! 
 
Sen när vi skulle köra Penntricket så lämnade Cissi såklart mig ensam på scen och jag har aldrig önskat mig en skärm att gömma mig bakom så mycket som då. Snacka om att känna sig uttittad hehehe INTE ERT FEL men om ni undrar varför jag liksom skönk ner och stirrade i mobilen så var det därför. (Och för att jag visserligen förbereder mig så genom att kolla genom anteckningar osv men mest pga blyg och panikslagen)
 
 
Hjälp!
 
Annars var det jättekul. Jag skulle kunna tänka mig att göra mer liknande saker på nåt sätt. Eller kanske anordna några andra slags sammankomster för kvinnor och feminister. Jag och Anja har faktiskt ett sticklingbytarevent på schemat med över 150 växtgäris inbjudna, det blir bra träning inför kanske kommande liknande grejer vi får se. 
 
 
Jenny

Tack för så grymt live avsnitt! Hoppas verkligen att du gör mer sånt här!! Och fråga, får man komma på sticklingbytareventet?

Svar: Det är ett stängt event för växtgäris och vi har tyvärr fullt hus men kanske nästa gång? Jag ska fundera lite på vad för slags grejer jag kan tänka mig hosta osv där mina läsare kan komma. <3 <3 <3
Lady Dahmer

Inka

Du är så jävla vettig. I all skit man matas med varje dag, som kvinna i det här samhället, så är det sån befrielse att få ta del av din analys. Många gånger hinner jag själv inte reagera, men när jag läser din analys inser jag varför jag fick ont i magen. Du är så smart och dina argument så tydliga och sakliga att allt klarnar. Tack för att du vågar och för att du får mig att iaf våga lite mer.

Panna

Börjar typ gråta när jag ser bilderna osv. Bor i Skellefteå och här hade vi inte någon march...och inte heller någon LD eller Cissi Wallin. Du och Cissi borde köra fler shower. Skulle lätt pröjsa flera tusen för att se er live! (I stället för självförsvarskurs hos Calle Schulman lol)

Loanne

Hade så himla gärna velat vara med och se/höra er live, lovar att jag på riktigt hade varit starstrucked! *tittar på bilderna och låtsas att jag är på plats*

Marie

Hörde precis ert senaste avsnitt av penntricket, känner så igen mig i allt du sa. Alltid fått höra att jag är lat (av föräldrar, syskon), varför klarar du inte det som alla andra kan, det är väl bara att göra osv. Verkligen i det här med rutiner också, det är en KAMP varje dag, bara gå upp, göra sig iordning, göra mat, städa osv. Vet ju att jag mår bäst av rutiner, men det är precis som du sa, det blir aldrig automatiserat, det är så svårt varje dag. Kan inte räkna alla dagar jag missat skolan/jobb och bara stannat i sängen. Har aldrig reflekterat över adhd, eftersom jag tänkte mig nån med massa energi/manisk, vilket jag inte kände igen mig i. Har bara alltid känt mig kass som inte klarar av vanliga saker, och precis som du tänkt det varit pga uppfostran, att har inte fått lära mig ta ansvar osv..
Tycker ni är bäst, hoppas på fler avsnitt i framtiden!

Christina

Och lille Helmer fick vara med 😊❤️

Hannah

"... fräste ifrån för förlossningens framtid!" Säg det tio gånger snabbt om du kan! 😄

Nina

Jag är så ledsen att jag missade både marschen och att se er live i söndags pga jobb! :'(
Hoppas verkligen på fler avsnitt av Penntricket nån gång i framtiden, ni är så förbannat bra! Avsnittet "den formbara kvinnan" var en riktig ögonöppnare för mig.. jag har offrat mycket i relationer med män och kan idag känna mig lite bitter på de ÅR som jag har spenderat till att anpassa mig för att relationer ska fungera (eller för att snubben ska gilla mig mer eller vad det nu kan vara). Men bättre sent uppvaknande än aldrig! Heja er! <3

Sofia

https://youtu.be/9zbWbE5ictQ


Kolla
Denna kanal lyfter viktiga saker

Stephanie

Jag har lärt mig så mycket från dig <3 uppskattar verkligen alla analyser/tankeställningar/ämnen du tar upp!

Linda

Extremt modig är du!:-)

Ellen Dalsryd

Jag var en av dem som sprang fram till dig under demonstrationen, kände mig jättefånig och klumpig så det är väldigt skönt att du också var rädd haha :) Och att jag inte störde! Tack för allt fantastiskt du gör, och att du gör det trots att det är svårt, läskigt och impopulärt. Tack <3

Svar: Du störde absolut inte
Lady Dahmer

Jolene

Hej! Kanske skulle du o Cicci hosta olika kommuner med typ föreläsning/ medverkande publik med penntricket som diskussionsunderlag?
Skulle verkligen behövas i bonnatrakter om en säger.
Mvh

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog