Hålla huvudet över vattenytan kostar energi som jag inte har just nu
Jag orkar inte riktigt leverera massa just nu. OBS tar ju ingen paus men är kanske inte på topp med tusen inlägg som bara väntar på att spruta ut. Men med Lamottes polisanmälan på ena sidan (som förvisso säkert är lustig och nåt att skratta gött åt men som rent krasst kan ha verkliga samt ekonomiska konsekvenser som jag inte har råd med) och Calles oförställda hat och uppviglande på andra sidan så känns det som att jag drunknar i skit just nu. Jag mår ganska dåligt och känner mig också så fruktansvärt ensam och det påverkar ju liksom. 
 
Jag vet att ni har förståelse. Och ert stöd är fantastiskt och större än allt. Det går inte omärkt förbi, det vill jag att ni ska veta. Ska försöka skaka av mig det här och försöka hitta nån slags balans privat. 
En annan Jennie

Blir så jävla arg nu! Hur fan svårt ska det vara att bete sig som folk. (För Lamotte och Calle alltså) Du är gryyyyyyyyyyym!

Jennie

Det borde vara Calle Schulman och Lamotte som drar sig undan, dom är inte tillräckligt stabila för att delta i vare sig feministisk kamp eller offentliga debatter. Med det sagt menar jag såklart inte att du inte borde ta lite paus, bara att det är så jäkla skevt. Ta hand om dig!

Mia

Allt är bara så absurt! Tänk att man kan sakna noll självinsikt som de två gör. Är så ledsen för din skull att du ska behöva gå igenom detta! Du är en otrolig människa och jag lär mig så mycket av dig och blir hjälpt på många många sätt. Tusen tack!!! ❤

Binki

Vi längtar efter nästa skarpa analys av det här patriarkala skitsamhället och väntar tills du orkar. Du är en inspirationskälla för så många ❤👏

Mia

Ja, ta hand om dig och försök göra saker som du mår bra av. Du är så mkt mer än de där småskitarna och du är väldigt uppskattad ska du veta. De fattar verkligen ingenting men det är som du säger, ingen idé att lägga energi på att försöka förklara för dem för de kommer ändå inte att förstå. Det är för oss kvinnor som du sliter och du gör verkligen skillnad. Jag mår så bra när jag går in på din blogg och du är lite av en trygg stöttepelare för mig mot världen. Pussa och krama på barnen, det mår man ofta bättre av. Du är inte ensam, vi alla som gillar dig är på din sida och vi är många!

Arre

Tack för att inte är rädd för att säga vad du tycker och för att du står upp för den feministiska kampen mot människor som Lamotte. Jag bidrar gärna till eventuella kostnader som kan uppstå. Jag hjälper gärna till att starta en insamling om det skulle behövas. Det är inte rättvist att du ska bära bördan för något som du gjorde för allas vår skull. Jag är övertygad att det är fler som känner så! Tack för det du gör, jag har lärt mig så mycket av dig <3

Anni

❤️

Ida

Kämpa!

Anna

❤️

Josefine

❤❤

C

Du är bäst! Och tar kampen för så många andra som inte orkar eller kan. Det du gör är så stort. Lamotte eller Calle S ska inte få förstöra det, dom är så jäkla små människor. Kämpa-på-kramar!

Ullis

💜

Julia

Ta all tid du behöver!! Vi stöttar dig i valet! Du är så viktig, glöm inte det! Ta hand om dig ❤️

Emelie

Åh jag är så ledsen för din skull. Hade hoppats på att du bara skulle rycka på axlarna åt den där löjliga polisanmälan (för den kan väl omöjligt leda någonstans?!), men jag förstår verkligen att det är svårt. Angående Calles agerande så tycker jag verkligen att du måste försöka distansera dig. Läs inte vad han skriver! Ta inte åt dig någonstans! Återigen... svårt, förstår verkligen det! Men varför ska de svinen få dig att må så dåligt? Kram till dig ❤

Emmie

💜💜💜💜

L

Tack för att du finns ❤

Jenny

Ta hand om dig och tack för allt som du lärt mig hittills.

Louise

LD, jag kan garantera dig till 99.9% säkerhet så läggs denna anmälan ner.

Skulle det nu mot all förmodan leda till någon ekonomisk konskevens så kan jag däremot till 100% garantera att det finns massor av personer här som med glädje skulle swisha en slant till dig för att du tar fajten mot fjanten Lammote.

Christina

Ta den tid du behöver för att andas och tanka ny energi. Beundrar dig oändligt mycket och hatar att två idiotiska karlar sprider skit om dig, som är HELT obefogat! Vilka kvinnokämpar va?! Du är grym, men också en människa så det är väldigt förståeligt att du inte orkar leverera somvanligt just nu ❤️

Annelie

Kunde Grimmark crowdfunda sina rättegångskostnader så finns allt resurser för dig! Meddela va det kostar så får vi hjälpas åt!

Linda

Förstår att det inte känns roligt. Tror anmälan kommer läggas ner. Även JL kan förlora ekonomiskt om det nu prövas i rätten. Sedan har du ju rättskydd i hemförsäkring. Men tror knappt att det kommer tas upp ens. Du behövs. Jag hade svårt för dig i perioder. Men du behövs och har så mycket viktigt att säga. Så älsk på LD❤❤

Olivia

Pepp till dig! Vi backar dig hela vägen. Du är inte ensam!! Försök hitta styrka i syskonskapet även irl om du kan.
❤️❤️❤️

Amanda^

Du är bäst. Du är klok och modig, verkar så oerhört snäll och rolig. Det är fruktansvärt, jävligt och hemskt att du behöver ta emot så mycket hat och personangrepp, särskilt när du har rätt i det du skriver alla dagar i veckan. Du lär mig så mycket, har varit en ovärderlig hjälp och förebild i min egen feministiska resa och det vet jag att jag inte är ensam om att känna!

Ta hand om dig och ta din tid, vi går ingenstans.

Crazygardenlady

Fullt förståeligt! Jag hade inte klarat det där för en sekund. Fy för hur män är och får lov att vara, så skevt!

All kärlek till dig! ❤❤❤

Anna

Lali

Alltså tack för att du finns! Jag förstår att det kan bli tufft och det du och många andra systrar vågar, där är inte jag än men ni gör sådan skillnad för mig och mitt liv, och många andras kvinnors liv. Tack för det! Jag ser många andra kommentera liknande och säkert många som inte kommenterar men känner som vi, jag hoppas du tar åt dig av detta och förstår hur mycket fint du gör. Härliga du❤

Alexandra

Ta den tid du behöver 💪🏼 Du är verkligen en inspiration och jag hoppas att du snart har samlat kraft igen! ✊🏼🌟

Jo

Har tänkt på dig så mycket senaste tiden. Hur jävla mycket skit kan en människa få liksom?!?! Det är ju INGET negativt med ditt jobb å det du gör.
Jäkla skitkillar C å L!

Stor kram till dig!

sofia

💗💗💗

Asta

Du är grym, all kärlek till dig❤️❤️❤️ Låt inte dom där skit gubbarna trycka ner dig ❤️❤️ Men förstår att man inte orkar med hur mycket skit som helst så att uppdateringen blir sämmre är ju förståeligt ❤️❤️

Asta

Du är grym, all kärlek till dig❤️❤️❤️ Låt inte dom där skit gubbarna trycka ner dig ❤️❤️ Men förstår att man inte orkar med hur mycket skit som helst så att uppdateringen blir sämmre är ju förståeligt ❤️❤️

Erica

Älskar dig så jävla mycket! Ta hand om dig 💗

Caroline

❤️💙💛💚💗

F

Ta hand om dig. All kärlek ❤️

S

Du är så modig och stark. Ta hand om dig och tusen tack för allt du gör! Många virtuella kramar till dig<3

Rebecca Steen

All kärlek ❤.

Marie

Hej LD. Brukar inte kommentera men nu gör jag ett undantag...keep up the good work... kränkta vita män får stå alldeles för oemotsagda..förstår att du har det tufft.... låt inte detta tysta dej..

Nina

❤❤❤❤ Du är bäst! Är din skräniga "djurpark" alla dagar i veckan.

Isabelle

Jättetråkigt att du ska få ta all skit som inte har gjort någonting fel. Hoppas du mår bättre snart. Massor med kärlek till dig!

Isabel

Du gör skillnad på den goda sidan ❤️ Hatet du får är orimligt men min tacksamhet för allt du gör obeskrivlig. Dina texter, din självklarhet har gett mig mod att vara mig själv och gett mig styrkan att sprida vidare kunskap om feminism. Dina handlingar ger så många ringar på vattnet att små män nu drunknar. Tack för allt du gör och ge dig själv tid bearbeta. Vi står här med dig. Du är fanimej bäst ❤️

Line

❤❤❤

Isabella

Lider med dig. 💗

Linn

Stor kram! ❤️

Ellen

Du är bäst! De där två nissarna kan bara ta och ta ett steg tillbaka och begrunda sin så kallade "feminism" och tänka några varv till.

Anonym

Den där lilla flöjten Kalle Shulman snälla snälla skit i honom. Vet du jag tycker dom där fjantarna som försöker framställa sig som fiina människor är värsta sortens små kloakråttor. Dom andra vet man ju var dom står åtminstone.

Maline

Alltså du. Du får känna precis så som du känner och skulle du behöva ta en paus så gör det. Vi är så många som är enormt tacksamma över att du finns och sluter dig som en beskyddande sköld runt oss, dina medsystrar. Men vi har förståelse för att du också har gränser, så klart. Vi får sluta oss runt om dig ett tag 💜 Vila, återhämta och kom ihåg hur jävla awesome du är. Och inte ensam.

Karin

Det borde inte vara du som mår dåligt, du är så bra! Hoppas du snart får krafterna och lusten tillbaka💪❤

Asta

Ta pausen du behöver men förstå att du INTE är ensam. Vi har din rygg. Polisanmälan kommer inte leda någonstans, men skulle den göra det kommer vi alla hjälpas åt. Du ÄR inte ensam.
Kram Asta

Tove

Nu swishar vi skiten ur dem! 💲💲💲

Linnea

Jag förstår dig. Man kan ju bli knäckt för mindre! Jag beundrar dig verkligen som vågar och orkar kritisera och ta striderna som dessa män skapar. Vi är många som står bakom dig!
Ta hand om dig <3

Anna-Carin

Alltså fy. Män som tystar kvinnor. 😐

Linn

All styrka till dig för att du gör och säger det som så många andra tänker och vill men sällan orkar eller klarar av. Få saker har gjort mig så upprörd på senaste tiden som de där två som tycks ha exakt noll insikt om vad du försöker förmedla. Förhoppningsvis är det många andra som förstår och kommer till klarhet. Ta all tid du behöver för återhämtning så får vi andra försöka fortsätta i dina fotspår tills dess.

Madde

You do you, first. Vi finns här! ❤️❤️❤️

Michelle

❤️

Jenny

Lamottes polisanmälan är lustig och nåt att skratta åt men självklart känns den jobbig och hotande för dig ändå. Och skulle den mot förmodan leda till nåt är den ju verkligen inget att skratta åt. Calle å andra sidan finns det inget lustigt med. Väldigt obehaglig reaktion att avhumanisera nån så när man får kritik. Förstår att du inte är på topp❤

Caroline O

Du ät så jäkla viktig, tack för allt du gör. Ta hand om dig!! 💗

Rebecka

❤️❤️❤️

TTM

❤️❤️❤️❤️

Nemo

Alltså du! <3 Jag blir så ledsen över att du mår dåligt, du har självklart all rätt i världen att göra det med all den skit du fått på sistone, men du är guldvärd och jag önskar att du inte behövde må dåligt. Blir så arg på sådana män som Lamotte och Schulman. Riktiga vidriga ollondjur är vad de är.
Du är verkligen inte ensam! Jag beundrar dig till tusen för att du vågar ta fighten offentligt, men tyvärr får betala så mycket för det. Du är en av de starkaste personerna jag känner till. All kärlek till dig och ta hand om dig! <3 Vi kommer alltid att stötta dig och bara för att du tar en paus på obestämd tid kommer vi inte att försvinna. Kram <3

Satan

Vi är många som stöttar dig! Det är en form av psykisk misshandel de gör mot dig de två herrarna, så stå på dig! De vill tysta dig och vi vill inte att du ska vara tyst!

Ag

Dina texter har helt ändrat vem jag är, markerar numer varje dag på jobbet när jag noterar strukturell misogyni. 😡😡😡
Snälla fortsätt!!!

Julia

Du är en stor och viktig inspiration för mig! Det du gör är fantastiskt och du gör skillnad. Det är så sorgligt och vidrigt att du får ta skit för självklara rättigheter. Varför ska du och andra kvinnor drabbas av mäns taskiga självkänslor? Jag håller på dig och oss kvinnor alla dagar i veckan! ❤

Martin

Du är grym och är en klippa i den svenska debatten. Dom är idioter som kommer med personliga påhopp och gör det för att de inte har något att komma med. Fortsätt!

Pernilla

All kärlek till dig och allt du gjort hitintills <3 Vi är många som står på din sida! Kram

Fanny

All kärlek till dig! Ta den tid du behöver, vi väntar ❤️❤️❤️

Anna

All kärlek till dig! Vi finns här för dig. ❤

Mikaela

❤️ Styrka och systerkärlek till dig!

Helena

❤️

Hanna

Ta hand om dig! Du inspirerar mig enormt. ❤️

Hanna

Det är helt groteskt att se vad calle vräker ur sig, gräsligt! Att ingen i hans närhet säger ifrån är helt ofattbart, en vuxen människa. en medmänniska. Undrar hur han agerar bakom stängda dörrar när han är så gränslöst respektlös offentligt...

Carina

Du har ju uppenbarligen energi att tracka på alla som försöker göra skillnad. Det är bara du som ska synas, ingen annan. "Lättkränkt vit man ser man väldigt ofta"....men "lättkränkt vit kvinna" ser man väldigt sällan.. Du säger väldigt ofta att män som uttalar/hjälper feministisk ska ge mer plats åt kvinnor för dem är de mest förtryckta och de förtjänar platsen... MEN när senast gav du plats till en svart kvinna??? För vinklar du allt så kan ju en svart kvinna skrivs skit om dig om allt du skriver vara för att du LD är en lättkränkt vit kvinna. Du gnäller över att du inte har råd med en snabb dator som hänger sig.... hur många svarta kvinnor i biaffra,Uganda, Egypten, Elfenbenskusten, Bronx, Chicago mfl har ens råd med mat på bordet. Och här kommer du LD och gnäller att lamotte polisanmäler dig för förtal... Det du skrev om honom var/är förtal, var vuxen och ta dina konsekvenser.. har du polisanmält Schulman för förtal om det han skriver om dig i komenatorsfält??? Ett sånt jävla hyckleri.. och såklart... kommer bli förvånad om denna kommentar kommer ut överhuvudtaget eftersom att kommentarer som visar kritik kommer tydligen inte ut ELLER får ett lamt svar som "hahaahaa är det det bästa du har att säga, tydlig hur du använder härskarteknik" osv osv, väldigt sällan du LD tar kritik saklig, alla kanske inte skriver eller kan uttrycka sig lika bra som dig så att bara kommentera tillbaka sättet man skriver på är lågt..

Om du kastar sand i sandlådan får du ju vara beredd att få sand över dig också...

Svar: Om du har följt mig regelbundet så vet du att jag använder mina plattformar (plural) till att regelbundet och ofta lyfta fram svarta kvinnor, transkvinnor, homosexuella kvinnor och många många andra kvinnor som inte har egna utrymmen eller plattformar. Jag hjälper även till att samla ihop pengar till utsatta kvinnor som behöver det. Var det nåt mer du undrade kring det?
Och nej jag har inte polisanmält Schulman, jag har inte för vana att polisanmäla människor som tycker illa om mig. På vilket sätt är det hyckleri?

För övrigt har jag inga problem att ta saklig kritik. Men din kritik är allt annat än saklig.
Lady Dahmer

S

Hördu Ladyn! Vi dina läsare betalar om det skulle bli nåt jäkla käbbel med polisanmälan! Och Calle, SNARK vilken obetydlig liten människa! Fortsätt stänga truten på gubbstruttarna! De behöver det förstår du! :D

Jenny

Heja LD ❤ klok och inspirerande! Hoppas du finner en balans som funkar för dig 😗

Natalie

"Det är farligt att leva med vision bland människor som har ögon men som inte kan se."

När jag läste det citatet så tänkte jag på dig och vad du utsätts för dagligen. Jag undrar ofta hur du kan vara så stark, beundransvärt!

Vår värld behöver dig. Den behöver inte Lamotte och den behöver inte Calle. De har ögon - men de kan inte se. Jag tycker att hela du är fantastisk för vår vision och även som människa. Styrkekram från en medsyster. ❤

Sara B.

❤❤❤❤

Du behöver inte känna ngn press från oss att du bör "leverera" lika många inlägg som förut, Vi finns här oavsett :) så ta den tid du behöver för att få tillbaka energin och kamparglöden. Kan förstå att det känns lite segare än vanligt nu då du får skit från olika håll just nu, men vi finns här och backar upp dig!

Linp

❤❤ Förstår dig och är så arg så att jag har ont i magen. Jävla idiotmän utan hjärna som inte tål att bli emotsagda!! Har dina tavlor på väggen som gör mig glad. Du är bäst. ❤❤

Linp

Hörru du Carina! Ha på fötterna innan du skriver sånt som du inte vet nåt om.

Nadia

💕 kämpa! Ta all tid du behöver. Önskar att ändra kvinnliga bloggar med stora plattformar borde ta din rygg på samma sätt som du brukar finnas för dem!

LJ

En fråga: varför ser man nästan bara vita svenska kvinnor i ditt kommentarsfält på Fb och insta? Hur mycket stöd har du av icke-vita kvinnor? Inte så mycket va?

Har en önskan att skapa en ny feministisk rörelse som utesluter er vita kvinnor. Vi är på så olika plan och ni hörs och syns mest av alla. Vi behöver inte er, vi kan stå upp för oss själva utan er hjälp.

Svar: Det finns redan separatism för svarta kvinnor och för rasifierade mfl. Internationellt finns det redan en rörelse. Womanism kallas det. Och nej ni behöver verkligen inte vår hjälp. Kampen för svarta ska föras av och för svarta personer. Undrar dock hur du vet hudfärg på mina läsare?
Lady Dahmer

Loanne

Skickar kraft och kärlek ❤️

Emma

Förstår verkligen men vill bara sända så mycket kärlek, omtanke och tacksamhet till dig!❤️❤️❤️Backar dig alla dagar och swishar mer än gärna ett bidrag om det blir ekonomiska konsekvenser pga idiotmän. Du är så otroligt viktig! Du har gjort så extremt mycket för mig och andra kvinnor! Men jag fattar verkligen att det tar på krafterna och jag är så imponerad av hur du pallat alla år. Vi finns här för dig!! Du är BÄST.

Michaela

❤️

sara

Du är bäst LD! Skit i honom, det är han som gjort fel. Man måste kunna ifrågasätta någon utan att få hot och hat! Vi är alla på din sida! Mvh Sara

C

All styrka till dig! Vi är så många som är så glada att du orkar ta alla fighter! Du lär mig så mycket hela tiden. Förstår att du kan slå emot en gräns när det vidriga hatet du får ta emot blir för mycket.
(Och som jurist - domare - kan jag säga att jag, baserat på det jag känner till om polisanmälan, nästan vågar garantera att lamotte inte kommer ha nån framgång med sin polisanmälan och att det inte kommer att kosta dig en krona.)

Jenny

Ju mer vi ser dessa Trumps, Lamottes, Schulmans, nassar o rassar o dom som förtrycker , desto mer behövs feminismen. Analysen, orden, samtalen, verktygen, systerskapet. Du lär mig så mycket om samtiden, vikten av att formulera, analysera o våga. Du är fantastisk, TACK! ❤️

Susanna

All styrka till dig. Det finns så många som stöttar dig och faktiskt har tröttnat på att lyssna på tråkmännens monologer . Blockar alla egomännen ur mitt flöde, vill slippa mobbare och förtryckare i mitt flöde, och tacksam för att du orkat ta all skit.
Du väcker tankar och stärker mig som människa, även om det ibland är nedslående, så är det absolut värt det.
Kämpa på!

Maria

Du är bäst! Kvinnor som du behövs så jävla mycket, men det är inte lätt att vara du, i den här världen full av jävliga, inbilska, självgoda män som är så ovana att få minsta mothugg.

Jenny

Finns kvar här och tycker lika mycket om dig oavsett hur många inlägg du levererar. Du har gjort mer för feminismen hittills än vad andra gör på flera livstider, och det är jag så otroligt tacksam för.
Om du får problem med pengar pga idioten Lamotte så hojta. Vi är många som gärna ställer upp.
Kram

Hassedotter

♥♥♥

Åsa

Fortsätt om du orkar👍

Frida

Heja dig LD. Män är ingenting. Bara parasiter. Du där emot, du är fantastisk.

Erika Doris

Det vore nästan konstigt om du inte mådde dåligt, svårt att inte påverkas av hatet 😔 Som fler skriver är det ju dom som borde må dåligt inte du. Jag har gått och tänkt på polisanmälan och de ev konsekvenser det kan få för dig. Jag tror jag pratar för flera här när jag säger att vi hjälper dig ekonomiskt om vi kan. I will bail you out 💰
Kärlek och styrka till dig ❤️🌟✨💫❤️

Karin

Har Dig att tacka För så sjukt mycket. Du har förändrat mitt sätt Att tänka inom Så mycket ❤️

H

❤❤❤

Marskatt

Hittills över 90 kommentarer. Nästan alla är stöttande. Det är säkert 10 gånger fler som följer dig och ditt arbete och som utan att blinka skulle swisha dig om du behövde i en tvist. Du skulle kunna köpa lamottes hus. Sug på den karamellen och förstå hur viktig du är för oss. Många kramar.

Josefin

Massa kärlek❤️❤️❤️

Sara

Calle Schulman och människor som resonerar som honom är allt som är fel med den här världen. Ytliga, platta jävla FÅR. Ser vad som värderas i sin omgivning och skulle skära av sig fingrarna för att få klänga sig fast där uppe bland de andra plastiga, fega jävla kräken till får. De bara bräker på utan intresse för andra människors väl och ve. Han kommer fostra två mobbare och de andras fårens barn kommer stå tysta och/eller heja på. För de är inget annat än dumma jävla får som följer sin flock utan att reflektera eller tänka. Du är inget, du ser klart i den här vidriga världen. Vi ser klart med dig och du har INTE FEL.

Sandra

Kärlek och omtanke till dig 💜💜

Linda / ellerbaralinda.blogspot.com

Massor av kärlek till dig <3

Maria

Ja ibland blir det för mycket. Fy att calle har sådant fult språk mot dej. Ok om ni oense. Men en vuxen människa skriver inte som han. Måste vara egotrippad. Försök släppa det och bara droppa en sådan person. Han kan väll klara av att hålla god ton men nej tydligen inte. Ha det fint.

Linda

<3 Ta hand om dig.

Stina

Är helt mållös men kan bara säga att du är helt fantastisk. Du har varit en ögonöppnare för mig och många andra. Jag tänker helt annorlunda nu tack vare dig. Brukade vara ett "Lamotte-fan" pga hjärntvättad men tänker mer fritt nu och förstår vilken människa han är. TACK för det!

Du är så viktig och jag vet att lättkränkta, tjuriga människor inte kan förgöra dig.

Ta hand om dig! ❤️

CarinaJ

Du är så viktig! Ta hand om dig ❤️.

En kvinna i mellan sverige

Tusen kramar till dig LD <3 <3 <3 Jag kommer garanterat att stötta ekonomiskt om (inte särskilt troligt dock) det skulle bli rättegång, och jag kommer se till att andra i min närhet som jag vet gillar dig och tycker precis som jag att du gör ett fantastiskt arbete för feminismen gör det också. Det var först när jag hittade till din blogg som jag på allvar kunde ta av mig patriarkatets glasögon som jag inte ens innan förstod att jag hade på mig. Förtal har för övrigt herr Lamotte gjort sig skyldig till då han påstår att du är orsaken till att folk hotar honom samt att du på något sätt har gjort att han inte får fler jobb, det är förtal att påstå att någon ljuger och uppvigla till personangrepp och hat mot dig. Och Calle S - Skäms på dig!

Du är modig, smart och helt underbar <3

Julia

Fy i helvete vad arg jag är över arr du behandlas såhär. Vad är det för fel på män som Calle?? Orkar inte ens skriva något vettigare för jag blir så upprörd. Imponerande hur du orkar bemöta den här skiten. All styrka och kärlek till dig, du är bäst! ❤️

den pyttelilla gudinnan

Kram på dig<3 Du har redan gjort så mycket bra arbete och hjälpt mig och många andra. Du borde få tårta!

Julia

Jag brukar inte kommentera men nu har topplocket gått! Jag känner med dig efter det som hänt med Lamotte och Schulman, jag har tårar i ögonen när jag läser ditt senaste inlägg. Det du gör är SÅ VIKTIGT, varje dag, varje inlägg. Du är med och FÖRFLYTTAR GRÄNSER, i den feministiska debatten, i samhällsdebatten. Människor som gör det har fått ta mycket hat, i alla tider. Dessutom är du både en folkbildare och en inspiratör. Jag hoppas att du mår bra efter omständigheterna och att du aldrig tystnar eller börja censurera dig själv! Tack för det du gör, all kärlek till dig.

Lena

Självklart är det påfrestande att få en massa barnslig elak skit över sig av Callepacket. Vi stöttar dig för att vi vill. Vi finns här om du får böter. Vi läser allt du skriver och vi står bakom dig som en osynlig mur. Luta dig på oss.

Mys

Det är detta de vill. Polisanmälan är ett tomt hot. Även om han nu polisanmält dig så kommer det inte leda till något TRO MIG så det kan du skita i att lägga ner mental kraft på.
Calle har napoleonkomplex samtidigt som han har större ekonomiska problem än vad du har. Han vill ha ett lika bra bankkonto som sin bror men når aldrig dit och därför är han så jävla bitter.

Jenny

Hoppas innerligt att det kan lätta lite för dig genom att veta att vi är så många som stöttar och står på din sida. Du är viktig!

Hmm

Har inte hunnit läsa alla kommentarer så någon annan kan ha sagt samma, men...

...jag är säker på att om du ber om en swich vid eventuella besvär med Lamotte så kommer allt ordna sig.

Vendela

<3

Karin

Brukar aldrig kommentera pga lat men läser ALLT och vill nu bara säga att vi är många som backar dig och du är INTE ensam! Vi har din rygg, syster.

Hanna

💖

Johanna

ALL kärlek till dig❤️!

Linda

Du är min förebild och jag vill att du ska bli mina barns förebild! ❤️

Jenny

Bästa Lady Dahmer ❤️ blir så ledsen av att läsa detta. TACK för att du står upp mot små skitmän som Lamotte och Calle, du är så jävla viktig. Du är en av mina största förebilder och jag är dig evigt tacksam för att du gör så mycket för den feministiska kampen i Sverige. Ta hand om dig och hoppas att du mår bättre snart, vi behöver dig! ❤️

Annika

<3

Erika

<3

Asterixia.se

"Carina"
"Lättkränkt vit man ser man väldigt ofta"....men "lättkränkt vit kvinna" ser man väldigt sällan.. Du säger väldigt ofta att män som uttalar/hjälper feministisk ska ge mer plats åt kvinnor för dem är de mest förtryckta och de förtjänar platsen... MEN när senast gav du plats till en svart kvinna??? "

När ska du "Carina" förstå att en kvinna är en kvinna oavsett hudfärg! Orka köra barnen i Biafrastuket! Lady Dahmer är i n t e hela världens samvete utan hennes spelplan ligger främst i Sverige. Vad gör du själv för kvinnor i utvecklingsländer?
Och sist men inte minst: en kille som är lika kort som en själv är inget att bry sig om. Du LD och Calle är båda ca 160 men du är starkast. Skulle jag inte vara så trött nuförtiden så skulle även jag ligga i en öppen fejd med den lille men min vila är viktigare än en vuxen man med ett litet barns känsloliv. Stå på dig LD, du klarar dig galant.

Lisa

💟

K.S.

Kärlek och respekt till dig!

Lilith

Glöm inte bort nu att Calle S är en psykopat. Kolla Twitter. Han har gett sig på en 20-årig tjej och vänt det på det mest sjukaste sättet, så petty och rent utvecklingsstörd. Man tycker synd om honom (som han vill, han gillar att vara ett offer precis som sin bror) men så gör han helt sinnessjuka utspel. Under bältet, han hittar på och ljuger och svenskar är godtrogna och tror inte att någon skulle kunna gå så lågt som Schulmanmänniskorna. Det är episkt! Dom är riktiga svin. Deras föräldrar likaså, de hade många fiender.
Ta inte åt dig!
Han har något fel i huvudet och någon borde ta honom i örat. Men glöm ej - han har en störning. (Som många andra pojkar/män - ofta pga av en ofullständig uppfostran tyvärr.)

Helen

Vi står bakom dig!!! All kärlek! Och oroa dig inte för ekonomi - vi är en gigantisk jävla swish-armé här inne. KRAM!!! <3

T

Tack för att du pallar gå i fronten! Vi backar dig!

Anita

❤️

Helena

❤️❤️❤️

Maria

All kärlek till dig LD❤❤❤ Tack för allt du gör för oss!

Jessica

Jag brukar aldrig kommentera men vill skicka en stärkande kommentar, du är en stor förebild för mig! ❤️

Emma

När jag läste kommentarsfältet hos Calle Schulman och hur han uttalade sig om dig fick jag lite ont i magen.
Insåg att det skulle gjort ännu mer ont om det var mig han skrev om. Men jag kom även fram till att det finns ett särskilt ont i magen just när män uttrycker sig på det där nedlåtande och aggressiva sättet. Jag har känt det förr. Det hade varit förkastligt om en kvinna skrev så elaka tillmälen med, men inte samma obehagskänsla i magen.

Johanna

Du är så viktig! Glöm aldrig det! ❤

Anna

Du är bäst! ❤️ Tack för att du finns!

Fia

Förstår att det är tufft och jobbigt. Båda situationerna är ju rent absurda faktiskt. Lamotte och Schulman borde kanske fundera lite över deras egna beteende.

Du är superviktig för oss och för att vi ska komma någon vart. Utan dig hade jag troligtvis inte fått upp ögonen lika snabbt för feminism och genus som jag fick. Du är viktig för den här kampen. Jag hoppas att du orkar fortsätta kämpa på trots att dessa nötter gör vad de kan för att trycka ner dig.

💞

Elin

Du är bra! Du behövs! Heja heja!!!! Kärlek och kramar ❤

Ganesha

Ta den vila du behöver 💕 Som dom ovan skriver. Vi finns här. Skulle Lamottes anmälan leda till något så backar också jag ekonomiskt. För du har tagit den här fighten för alla oss kvinnor som inte öppet vågat kritisera (pga vi får ta emot så mycket hat då) bristerna med Lamottes "arbete". Så självklart ska du heller inte ta den eventuella smällen ensam.

Sen sa någon ovan att du borde få tårta. Instämmer. Men äter du tårta? Annars swishar jag gärna till växt eller gifflar. Eller ben and jerry för tusan!!

💙💚💛💜

jennie

Maja

Fan så jäkla tråkigt att få all oförtjänt skit. Du som ger mig styrka varje dag genom att finnas och göra det arbete du gör. Hoppas du vet vilket enormt arbete du gör!
Säg till när och hur vi kan hjälpa dig!
styrkekramar!

Heli

Underbara du. Ingen människa har lärt mig så mycket som du har. Du har vidgat mina vyer vad gäller feminism, sexism, privilegier, fettfobi, rasism och föräldraskap. Jag är en bättre, mer tolerant människa tack vare dig. All respekt och kärlek till dig, fantastiska kvinna.

Sara

Fy fan för de små asen! Klart det känns asjobbigt :( Men du ska veta att vi är många son hejar på dig och tycker du gör ett sjukt bra jobb! Heja dig!! <3

Kakilainen

Jag förstår verkligen att du inte mår bra, kan inte ens föreställa mig hur jag skulle må om jag blivit utsatt för det som du har råkat ut för. Det ironiska (?) eller tragikomiska, eller vad jag ska säga, är att du som är klok, genomtänkt, välinformerad och så jävla vettig på så många sätt, har gett saklig kritik som på intet sätt var nedvärderande eller personpåhopp. Men istället för att bemöta kritiken lika sakligt tillbaka, tänka efter om det kan ligga något i kritiken/tankarna om den här kursen som Calle ville ge, så går han till grova påhopp om dig som person som inte alls har med saken att göra, och skriver saker som får håren att resa sig i nacken och gör en illamående av att läsa. Så jävla låg nivå på hans påhopp och så otroligt pinsamt! Han beter sig värre än ett dagisbarn i sandlådan! Jag fattar inte hur han kan visa sitt nylle i offentligheten igen utan att skämmas ihjäl. En offentlig person som får skriva krönikor i en stor kvällstidning, man baxnar. Varför får han medieutrymme öht? Det finns ett ordspråk som säger ungefär "problemet i världen är att de dumma är så säkra på allting och de kloka så fulla av tvivel". Det tycker jag passar väl in på både CS och JL. Lite tvivel och självreflektion skulle sitta fint där... All kärlek till dig LD, tack för allt du gör! ❤️❤️❤️

My

Vi är här. Ett enda ord om behov av ekonomiskt stöd så finns vi här! Vi är många många fler än Lamotte och Fulman!

Monica

❤️❤️❤️

Sara

Go och glad som kexchoklad.

Hur kan vi kvinnor gå ihop bakom Lady nu ? Calle och Lamotte ska satan inte få ännu en kvinna att tystas...

Hanna

❤❤❤

Elin Fjellström

Vi backar din rygg LD!!💚💪🔥💚

Hope

❤️

Solis

Åhh, förstår så väl. 😥 Men hoppas du känner kraften - vi är så många som står bakom dig! ❤️

Klara

Massor av kärlek till dig! Evigt tacksam som ung kvinna för all den tid, energi och engagemang du lägger ner. Du gör en så stor samhällstjänst och kommer alltid vara glad för den grund som du och andra kvinnor är med och bygger för mig, min kanske framtida dotter och alla andra underbara kvinnor där ute! Tack igen. Ta en paus om du behöver, så lång du behöver, och bara gör sånt du mår bra av. Tack! All kärlek

Elle_

Full förståelse. Ta hand om dig! Tack för allt, du gör skillnad! <3

Jennie

Tänker att en av anledningarna till att Calle blir så hotfull kan man se här i kommentarsfältet. Du är en mästare på att se igenom skit, tack vare dig får han mindre beundrande okritiska hejarop och det kan hans ego inte hantera alls, han är för skadad för det.

Jenny

Alla dessa kvinnohatande män som vill skydda kvinnor mot farliga män - så länge kvinnorna håller med och håller om ryggen. Att de inte fattar att de ÄR problemet och att det är DEM vi tycker är obehagliga.

Nä, att en man spyr ut sitt hat mot en feminist och dennes feministiska följare är väl inte så konstigt. VI kan ju rimligtvis inte ha nåt att tillföra som är värt att lyssnas på när det handlar om feministiska frågor.

Emma

❤️

Lisa

Dina inlägg och analyser är en trygghet om dagarna för mig. Du pratar om saker på ett så lättillgängligt och genuint sätt. Det är en ovärderlig kvalitet du har! Dessa småglin till män alltså, maximalt uppblåsta egon. Bedrövligt är det.

Du är fantastisk Natashja! ❤

Linn

Världen hade varit så mycket sämre utan dig och jag önskar jag kunde skriva något som hjälper. <3

Jj

Det löser sig! This too shall pass! ❤️❤️❤️❤️

Sanna

Vi håller inte alltid med varandra du och jag, men det skiter jag i. Jag står upp för dig mot ynkryggar som Calle och Lamote, varenda dag i veckan, utan tvekan. Jag förstår att det tar energi och skulle inte vilja byta med dig för en dag.
Jag hoppas du tankar kärlek hemma och återkommer med din vanliga styrka och kraft.

Callefjantballe och Lamört visar gång på gång vilka ärkesvin de faktiskt är. Calle framförallt, jag förstår inte varför han fortfarande får synas i media, han har gått för långt för länge, länge sedan.

Annida

Du skall veta att du betyder så mycket för oss ❤️

Anna

Jag brukar gå in på din och andra feminister plattformar varje morgon och läsa för att tanka kraft och för att öppna mina ögon för strukturer och mönster som jag kanske missat tidigare. Jag pratar med andra kvinnor ( och med min man som faktiskt lyssnar ) om vad jag läst. Vi diskuterar och det öppnar även deras ögon. Det LaMotte och Schulman visar är exempel på hur jävla rädda de blir när de inser att deras makt inte är orubbar. Plötsligt är det de säger och gör inte självklart och oemotsägbart. Trots att de är män i mannens värld. Att de försöker att tysta en kvinna enbart för att hon så emot säger så mycket både om dem och om samhället i stort. Oavsett vad man tycker om det du skrivit om dem, kan man ju se att deras reaktioner är så totalt överdrivna och som sagt i syfte att tysta dig och alla andra kvinnor som på något vis vågar yttra sig. Vi är många som står bakom dig. Vi är många som hämtar kraft till att höja våra egna röster. Generationer av feminister har sakta men säkert fört kampen för att även Vi ska få vara människor, och du för den vidare. Vi har öppnat våra ögon och då kan vi inte gå tillbaka till att vara dumma igen. Vi ser. Vi pekar ut det som är fel. Vi kräver förändring. Vi kämpar tillsammans. Kvinnan tiger inte längre i församlingen. Du är inte ensam.

Jenny

Du ska inte betala en enda krona för ev rättegångskostnader. Du betalar redan mer än tillräckligt för att vara en av dem som hörs och syns och gör skillnad. Säger bara crowdfunding. Jag kommer med glädje ge mitt ekonomiska bidrag.

Liisa

Blir så glad av att läsa alla kramar, funderingar, tankar, stöd vi skickar!!
Tycker det Lena här uppe i kommentarerna sa, var så himla bra: "Vi stöttar dig för att vi vill. Vi finns här om du får böter. Vi läser allt du skriver och vi står bakom dig som en osynlig mur. Luta dig på oss."
Vi är din mur, vi är dina medsystrar, vi är dina vänner. Heja dig LD<3

Vero

Inte konstigt om man behöver ladda energi emellanåt. Massor av kärlek till dig!

En man

Hej LD,

Håll huvudet högt och kämpa på kära Natasha! Vi är många här ute som lyssnar och lär och även backar dig stenhårt. Allt som är jobbigt här livet gör en starkare. Vi bor i samma trakter och jag har flera gånger velat komma fram och bara skaka din hand, tacka för att du alltid står längst fram på barrikaderna.. hade du varit ok med det?

rgds
En man

Svar: absolut! (om än något generad och blyg) Tack!
Lady Dahmer

Lila

Hej LD,
Tack för allt du gör och för att du vågar belysa dessa viktiga och systematiskt nedprioriterade frågor. Du gjuter mod i mig så att jag också vågar i mina sammanhang, tex på jobbet. Ta dessa käftsmällar som ett utmärkt kvitto på att du har träffat helt rätt i din kritik. When they go low we go high! Kärlek till dig.

Josephine

Kära Lady Dahmer. Du är min förebild! Du är så sjukt stark och så jävla awesome! Jag var med på Göta Lejon (sååå bra ni var!!!) men jag vågade inte gå fram och prata (min syster vågade dock och fick båda era autografer ❤️). Du är så himla jävla bra! Håll huvudet högt!!

Frida

Skickar en styrkekram. 💪🏻
Det är absurt att säga sig vilja göra något för jämställdhet och sen förminska kvinnors kamp respektive förolämpa å det grövsta med ord som bara är till för att tysta. Feministisk kamp har pågått i hundratalsår och mestadels av kvinnor. Att några män har fått någon ytlig snilleblixt och vill ha applåder för det är patetiskt. Såklart är det bättre att alla engagerar sig även om det är på ett ytligt plan men det ekar väldigt ihåligt om man samtidigt använder ord som grotesk om en medfeminist.
Så synd att du ska behöva dras med sådan skit! Vi är många som står bakom dig!

Camilla

Instämmer med ovan kommentarer, du ska inte betala en spänn för allt det fantastiska du gör ❤️

F

Massor med styrkekramar ♥️ och kärlek! Tack för allt du gör 💕 Du är underbar och helt fantastisk!

AnnaKarin

Du är bäst. Skickar massor med kärlek, stöd och annat som behövs ❤❤❤

Susi

Kärlek och styrka till dig <3

Felicia

Bara ta hand om dig själv. Känn ingen prestationsångest över hur mycket text du producerar. Det går upp och ned precis som för alla andra. Kram.

Stephanie

Du har lärt mig, och lär mig så mycket <3 inte minst är det skönt att gå in på din blogg och läsa för att få igång motorn i hjärnan och analysen :)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress
Powered by Jasper Roberts - Blog